Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TPS nézetbõl jól lehet lövöldözni szerintem (nekem eddig kb annyi problémám volt, hogy repülõ lényekre néha nem tudtam felnézni ilyenkor váltottam FPS-be)
valamennyivel szebb lesz az biztos, de csodákat nem kell várni, alapvetõen ugyan olyan lesz a játék

csuszi
1 serveren hányan vagytok egyszerre?

MJ rulz Pink Team The Only One

Remélem azért szebb lesz dx10-ben meg majd úgyis veszek még 1 gb memot azt akkor mehet a vista is. TPS nézetbõl még nem is gáz a grafik de FPS nézetbõl szörnyû sztem.
um elég kevés idõm volt mostanában látom már, hogy ma nagyon nekiülök majd ...

hát nem tudom, de sokakat nem enged dx10 alatt ahogy hallom vagy lehet csak a demó???
mind1 nekem xp-m van és közel sincs ennyi problémám
akinek nem nagyon megy gondolom SP2 van xp-n (eléggé alap) ill a legujabb vga driver szintén, ugyanis az támogatja a HG:L-t a régebbivel lehetnek simán problémák, más ötletem nincs

Hmuda
Aranyos pálya, csak egy speckó fejdísszel lehet érdemben közlekedni. 😄

És a karakterem jelenlegi pomájában. A piros fényt a gatya "össz-szinezése" okozza, a kéket meg asszem a lábbelim. De inkább szeretem a pirosat viselni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

TBTPumpa
Ritka hülye ez a Béta, folyton ledob antivírus és tûzfal hibaüzivel, pedig egyik sincs... ekkora gyökeret :-D

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

AntiHero
BÉTÁba haveromnak engedi a dx10et.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

scorpeeon
Jah, jól hangzik. Viszont ugyanezt DX9-re is kivitelezhették volna, a DX9 is ugyanúgy képes ezekre az effektekre.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Nem, ez xp...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bétában sincs, a teljesbe viszont biztos lesz
a dx10-el kapcsolatos problémáról és várható pluszokról itt találsz infót

nem véletlen vista alatt nyomod?
ha igen akkor indítsd el XP módba...

scorpeeon
Ugyanmár, dx10? és akkor majd jól fog kinézni? dx10 nem szebb sztem, egy cseppet sem.

A bétaába van dx10 lehetõség mer a demoba nincs és sztem elég gagyi a grafik fõleg ha marksman-el megyek. Esetleg tud vki mutatni 1 dx10-es képet mert nem túl meggyõzõ dx9-be.
TBTPumpa
én sem tudok most felmenni... antivírius és tûzfal beállítás hibát ír... ennyit errõl :-D

scorpeeon
Kezd tisztulni a kép. Teljesen mind1, hogy kikapcsolom-e a tûzfalat vagy a NOD32-t. Amikor elõször próbálkozok, mindig megáll kicsit és olvassa a floppymeghajtómat, ami már kib@szottul irritáló. Az egész dolog annyiból áll, hogy generál nekem egy hibaüzenetet, vagy a kiszolgálósat, vagy a tûzfalasat. Van, hogy egybõl kiírja a kiszolgálós hibát. Van, hogy egybõl a tûzfalasat írja. Van olyan is, hogy tölt-tölt és utána írja ki a tûzfalasat. Van, hogy 2szer az egyiket csainálja, utána a másikat úgy, hogy közben hozzá nem nyúlok sem a tûzfalhoz, sem a nod-hoz. A tûzfalas/vírusírtós hibát természetesen akkor is kiírja, ha egyenként kapcsolom ki a NOD32 összes védelmét és utána az egészet és ugyanezt megcsinálom a tûzfalammal is. Az egyik személyes kedvencem az, amikor connected-et ír, aztán loading-ot, tölt is rendesenm és az utolsó pillanatban írja ki a tûzfalasat. Ilyenkor mindig ökölbe szorul a kezem. De a legeslegjobban azt szeretem, amikor már ki sem ír hibaüzenetet connectál, loadingol, és belép (ez kb 30 próbálkozásból egyszer fordul elõ). Igen ám, de itt ahelyett, hogy kilistázni a karakteremet és a lehetõségeket, egy random generált karaktert mutat, akit forgathatok ahogy akarok, de nincs egy gomb sem, amire kattinnthatnék, még kilépés gomb sem, ilyenkor a feladatkezelõbõl lehet csak bezárni az egészet, semmilyen más lehetõség nincsen. Szerintem én a beta helyett valami idegtesztet töltöttem le tévedésbõl, ami elõször hagyott, hogy belépjek, utána egész másnapra leállították a szevert, utána amikor visszahozzák, hibaüzeneteket és jelenségeket generál nekem, úgy , hogy közben mindenki más játszik. Eddig végülis jól állom a tesztet, mert még a billenytûzetem is egyben van és a monitort sem fejeltem le, de nemhiszem, hogy sokáig kibírom ezt még.

Na igen engem is ledobott most, pont mikor egy boss-t öltem. Kezdhetem az egészet az elejétõl... De hát ez a béta átka.

wesker24
A világon mindenki összeesküdött ellened !! Még a saját géped is ellened dolgozik !! <#vigyor>
wesker24
Hát látom neked aztán összejött minden semmi sem úgy sikerül ahogy kellene !! Amugy nekem tûzfal be van kapcsolva virusirtó megy és mégis megy a játék !! Az igaz hogy igencsak sokszor dob ki server error hibaüzivel az nem is lenne baj ha az állomáson vagyok de amikor épp küldit viszek és akkor irja ki na akkor igencsak felkapom a vizet !!
scorpeeon
Qrvajó, most meg belépett etrre mutat egy random karaktert ami nem is az enyém és ami forog ha mozgatom az egeret és semmit nem tudok csinálni, még visszalépni sem, az egész összeszarta magát... Ezt már másodszorra csinálja. Meg vagyok én áldva.

scorpeeon
Mosmtár nekem is belépett egyszer. Azóta kiléptem és nem tudtam visszalépni. Vagy a kiszolgálós nyavajabaja van, vagy a tûzfalas. Összevissza kapcsolgatom a tûzfalat és vírusírtót, lépett már be úgy, hogy mind2 be van kapcsolva, és írta ki a hibát amikor minden ki volt kapcsolva. Már 10 perce folyamatosan próbálgatom, de az istenért sem akar visszalépni. Ilyen a világon nincsen.

wesker24
Naná nekem is megy simán a beta server !!

De lenne egy kérdésem nem lehet valahogy szétválasztani azokat a kis nyersanyagokat amit akkor kapunk amikor szétszedünk valamit ??

Pl ha sok van belöle és már csak egy kis pénz összeg hiányzik ahhoz hogy megvegyek valami jó cuccost !! Akkor azokat hogy lehet szétválasztani ?? Mert nem szeretném mindegyiket eladni a kereskedönek csak egy pár darabot belöle !!
AntiHero
Nekem is megy.

tegnap este óta megy mint a meszes a Hellgate Beta szerver
scorpeeon
Ez biztos? Nekem nem megy.

a hivatalos oldalon sehol nem irjak, hogy lezarult volna a beta
Nekem megy a beta szerver...

scorpeeon
Jah, a többiek. Ha ezt tudom, le sem töltöm...

Nem fél napig tartott, mert a többiek már régen megkapták a kulcsokat...
TBTPumpa
ezekszerint.... most akkor várhatunk még 9 napot a megjelenésig... :-(

scorpeeon
<#wow3>
Ezt nem hiszem el. Most akkor az egész bétateszt fél napig tartott?

de sztem nehéz volt vele egy igen erõs karit összedobni.

LegionarR
" © GrimReaper78
2007. okt. 20. 13:29 | privát | válasz erre | #710
Egyesek szerint 21-én leállítják a béta tesztelést, ma pedig elõre láthatóan szinte egész nap állni fognak a szerverek."

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

AntiHero
úgy látszik.

scorpeeon
A jóéletbe már. Direkt kínoznak ezek?

zee21
nem megy a szerver pedig probálkoztam 5000x

www.818clan.eu

Nekem megin nem megy... <#gonosz3>

már nem is mennek :S
Oh yeah <#worship> (mennék ha tudnék <#szomoru1>)

Jah, bár ez még nem az igazi... nekem pont most fagyott meg minden és mindenki, csak fel-alá mászkáltam a mozdulatlan karakterek között. 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Mr Hyde
VAN SZERVER! 😊

Én már a fórumot sem tudom elérni...

Mr Hyde
Nemigaz, már elmúlott 11 és nincs szerver. 😞

AntiHero
1000x jobb

Mr Hyde
Jobb 😊

Pretorian
Valaki nyugtasson má' meg hogy a béta jobb mint a demó...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

AntiHero
A nekró pedig igen erõs volt.

zee21
szvsz blademaster olyan mint egy jo hammer pala ezekkel a mozgásokkal amiket kifejlesztesz tisztára....

www.818clan.eu

Hátöhm.. Már mihez képest volt kiegyensúlyozva?😄 meg melyik patchben?😛

Amúgy aki próbálta: Engineer és Summoner között azon kívül, hogy hogyan néznek ki a "lények" van még különbség funkcióját tekintve?

de a nekróval volt a legnehezebb.én meg kis mazochista 5-6 évesen azzal mentem😄
a barbárral meg nemtok egy rendes karit sem összehozni