Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^
anti hero
(Mozgás közben eszméletlen így képeken annyira nem jön át)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
én a minimum ép alatt vagyok (sajnos gépújjítás késöbb lessz) de fut a Béta a gépemen... kb úgy nézki nállam mint a doom3 közép grafon... szerintetek az eredeti is menni fog? vagy ne isálmodjak gép újjításig?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Mivel vált nézetet a demóban?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az ikonok lehetnek szörnyek amiket meg kell ölni, fegyverek ill. páncélok amiket meg kell szerezni, vagy sebzés fajta amitõl sebzõdni kell.
Itt egy kép ami remélem érthetõvé teszi mi-mitõl lessz megoldva.
Aztán kitalálták ezt az újfajta rendszert, viszont a HG ezt is továbbegyszerûsítette azzal, hogy a keretméret is változik, hogy jobban lásd az aktuális, illetve a kezedbe és az inventoryba lévõ cumód adatait. Plussz ne kelljen egy csomó infót egyszerre átnézni (ez a Titan Quest-be marha idegesítõ volt, pláne, hogy ott még a betûméret is piszlicsáré volt, így majd kifojt a szemem a sok adat elolvasásától). Hanem összehasonlítod a két számot, amelyik nagyobb, az a jobb és innentõl aztán lehet megnézni mit tud bõvebben.
Logikus és ésszerû javítás, fejlesztés.
A három ikon engem is foglalkoztat és érdekel. Bár Dant0r leírása szerintem igen közel járhat az igazsághoz. Majd én is nekiállok tesztelni, ha lesz idõm.
Van olyan, amelyiknél ölni kell bizonyos sebzés-típussal (pl. villám-elektromos), kard/pajzs ikonok mellett tárgyakat kell lootolni, a harmadik pedig el kell szenvedni bizonyos sebzést X-szer.
Már egyszer tök közel jártam, két szörnyet kellet volna villámmal leírtani, amikor kifagyott😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
c2d E6300 1,8ghz proci
a ram az számít, de proci az nem nagyon, csak néhány plusz effekt van (esõ, hó) ami a duo proci maitt van szóval nem vészes
Mortanius:
a kérdõjel azt jelenti, hogy nem azonosítottad be (a tárgy tulajdonságoknál unknown felirat látható) vegyél egy analyzer-t és azonosítsd be (ugyan úgy mûködik, mint diablóban)
Meddig lesz még elérhetõ/játszható a béta? Jó lenne, ha még én is kipróbálhatnám 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Lenne egy kérdésem. Vannak cuccok, amiket elvileg fel tudnék venni, de ott a kis kérdõjel a jobb alsó sarokban én meg nem tudom discover-olni õket jobb klikkel. Mitévõ legyek?
(bétát tolom)
Most tettem fel éppen a hellgate betat , és sajna nem mennek a serverek :S vayg nekem nem ? nem tud vki hírt arról mikor mennek újra ? 😊 sajna az oldal se írja a server statust :S
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Na majd kiderul 1-2 honap mulva, en hiszem, hogy rengetegen ki fogjak probalni a HC modot is. Na az lesz csak igazan adrenalin bomba, foleg partyban, magasabb szinten 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de nemrég egy hírben subscribers and-patch-0 már 24-et írnak
a hír magyar fordítását megtaláloditt megtalálod
õ dönt, hogy kivel játszik együtt
ez nem dio itt már nagy szerverek vannak
a multi rendszere olyan mint a gw-é
1 preordernél nyílván van kulcs
2 ha korábban jelentkeztél, akkor csak linket kapsz
szerintem lehetnek, és szerintem HC játékoson múlik, hogy kivel megy party-ba, mint alapvetõen mindenki maga dönti el kivel megy party-ba
teljesen fölösleges külön szerver annak a néhány elvetemült fanatikusnak <#violent>#violent><#boxer>#boxer>