Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
igen, szép kaotikus lett, pedig tényleg nem szokásom ilyen irományokat felköhögni <#nyes>

igazándiból az lett volna a lényeg hogy ha nem rakok Haste Bot-ra pontot, csak fegyveren van rajta +skill, meg tudom-e idézni és átváltani. de a választ közben megtaláltam, meg tapasztaltam is - addig repked amíg nálad a fegyver, amint váltasz annyi a botnak ha nem raktál legalább 1 pontot a skillre. <#szomoru1>

viszont akkor ami kérdésem még maradt, na azt megpróbálom értelmesen leírni <#nyes>
1. Augmentrex-et meg tudja valaki mondani h mûködik, esetleg van valamiféle lista arról h mikor mit rakhat a cuccokra? még kicsit homályos hogy mitõl függ mit kapsz. (karakter vagy tárgy szintje, ilyenekre gondolok)
2. Engineer specifikus kérdés: az h Rocket Bot hány rakétát lõ ki (tehát gyak. a szintje) mitõl függ - attól hogy hány pontod volt a skillen amikor megidézted, vagy pedig hogy épp abban a pillanatban hány pontod van rajta? kicsit fel akarom tápolni a karakterem skilljeit anélkül h nagyon költenék rá pontot, na <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Hát ha magyarul és érthetõbben leírod valszeg tudok segíteni 😉
Calver
ahhoy mindenki, lenne pár "komoly" kérdésem:
perpill Engineer-el szórakozgatok HG:L-el (Blademaster-rel kezdtem, szerencsére elég gyorsan rájöttem h ez így nem lesz jó) és az F3-ra bepakolt fegyvereimre pakoltam Augmentrex-el összesen +2 Contruct Drone skillt. ezekre simán átváltok ha Drone-t akarok összerakni, majd vissza rendes fegyveremre ha gyakni akarok... namost, a nagy kérdés az h ezt késõbb Haste Bot skillel is össze fogom tudni hozni? mert jó lenne az is ha lenne, de 5 skill pontot nem akarok rá teljesen feleslegesen elpazarolni, ezért kéne Augmentrex-el rápakolni 2 fegyverre és úgy idézgetni.

szóval... valaki fel tud kb homályosítani arról h hogyan mûködik az Augmentrex, mitõl függ h milyen skilleket rak rá a fegyvereimre - tárgy szintje, karakter szintje, esetleg valami más ami eszembe se jutott? vagy van valahol egy lista esetleg ami leírja mikor mire mi mehet rá?

kössz a választ elõre is, és bocs ha csöppet kaotikus lett az irományom <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

baaka
Nem tudja valaki honnan tudnám leszedni a játék(összes) zenéjétt???

mascarun
hát én nem is értem de biztos jön valaki aki elmagyarázza 😄
egyszer mutatja a "energiapajzsod" energiáját szerintem a másik meg hogy maga a páncél mennyit bír!
Szerintem erre gondoltál! De lehet én is hülyeséget beszélek! Rég játszottam már vele.

Amikor kapok egy "ruhát" tegyük fel mellvértet akkor kiírja, hogy mennyi az-az érték amit hozzáad a pajzsomhoz, de mi az elõtte lévõ az-az érték ami egy sisakon van, az milyen értéket mutat? :S
Tudom, hogy egy kicsit bugyután magyaráztam el :S
Melyik a jobb a mérnõk vagy a mesterlövész?
jaj ez fájt és erre nem gondoltam. Köszi a segítséget<#worship>

csuszi
😄 elemzõt kell venned a boltban ahogy írták, olyan nagyítós izé😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Csak az lehet a gond.

nem lehet, hogy nincs épp nálad elemzõ?

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Na végre sikerült összehozni 1.2-es Single patch és asszem 1.0-ás Multy patch tette rendbe. Egyébként jó játék csak az miért van hogy egy csomó páncélt meg fegyvert nem tudok azonosítani tehát mikor ?-jel van mellette akkor jobb klikk nagyító de sokszor a nagyítót nem lehet elérni mert szürke és majdnem mindent amit találok olyan hogy nem tudom azonosítani még nincs elég szintem hozzá mert elég jó cuccok amiket mondok. Késõbb lehet elérhetõ lesz?

PiszkosFred
Hat a premier napjan vettem meg, asszem 8000 korul volt akkor az ara. Mai napig fenn van a gepen, neha beloggolok, pusztitok 1-2 oracskat, aztan logout. Egyszeruen kivalo idotoltes ha az embernek "olyan" napja van. Sosem bantam meg hogy megvettem, meg akkor se, ha hivatalosan bukott a game. Bar mas jatek (nem mmo) lenne olyan - szubjektiv persze a dolog, - ami ilyen hosszu ideig itt figyel a gepen es van kedvem elutni vele az idot. Kar, hogy igy alakult, nagyon sajnalom reszemrol, az en igenyeimet teljes mertekben kielegitette 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Régennem ez nálam is, és sok más emberkénél egy jól megszokott bug volt, de valamelyik multis patch orvosolta. Single playerben nem játszottam vele.

Hát nem hiszem el feltettem a 1.2-es Single pacthet de ugyanúgy kifagy VPU Recoverel mint eddig csak most már gyakrabban. Lehet az Windows XP SP3-al van baja?

Jaja megvan eredetibe az elõzõ hsz-ben ott a története is<#vigyor2>

Én például a Tecsóban 990Ft-ért vettem a múlt héten pedig pár hete/hónapja még a tízezres polcon volt de már ez volt az utolsó mert ki volt dobva az ömlesztett kis hülyeségek közé úgyhogy úgy gondoltam ennyit megér ha sz*r játék is<#idiota>

Multis patch nem fog lejönni, mivel 31-tõl lelövik a szervert, és csak multis bejelentkezés után tölti a patchet. Arra a pár napra meg minek :/

csuszi
tde attól fogva lett hibátlan a game.

mascarun
Ha valóban annyit dobnak rajta a patchek akkor érdemes megvenni eredetiben!
Ha jól tudom már maximum 2-3ezerért hozzá lehet jutni! ha nem kevesebbért 😄

Az a patch azért volt olyan nagy mert abban volt benne Stonehenge.
Amúgy single playerre nem jött ki túl sok patch, inkább a multi részre adtak ki patcheket, mert az hozta (volna) a pénzt.

csuszi
volt olyan patch ami nem emlékszem már de asszem egy giga körül volt. de lehet több, kurva nagy volt. na az rakta helyre a game-t.

csuszi
van egy zsák patch, kérdés megvan e eredetiben, mert asszem csak azzal fut. nem vágom a warez részét. de patch nélkül egy rakás fos volt a játék, vele viszont istencsászár.

Mert most hogy leledzik? Van valami patch amivel ki lehet javítani? Bocs ha hülyeséget kérdeztem mert mem nagyon vagyok otthon ebben a témában sõt a héten hallottam errõl a játékról elõször és persze nem is megy normálisan. 5986-ra valaki tipp?

csuszi
lassan vége a dalnak...
pedig 10/10-es játék, kár hogy félkészen adták ki. ha ilyen állapotban adták volna ki, ahogy most leledzik, kurva nagy siker lett volna...

Sziasztok! Az a problémám hogy a játék valamiért állandóan kilép VPU Recover üzenettel de minden más játék megy mint az álom egy ATI Radeon 3870-es vga-m és egy AMD X2 4200+ os procim van elméletileg elég a rendszerkövetelménynek megy is szépen de egyszer csak beszaggat aztán kilép de már nagyon idegesít legújabb driver van fent mindenbõl és nem tudom miért van ez. Mikor feltettem elõször akkor jó volt aztán egyik pályán beszaggatott és kilépett aztán másnap megint és most ott tartok hogy 10percet nem tudok játszani mert kilép de mindegy hol vagyok ha állomáson vagyok ahol semmi nem csinálok ott is kilép ezzel a üzenettel pls valaki segítsen már teljesen az agyamra ment és olyan kíváncsi vagyok a végére. Nagyon megköszönném. És elõre is nagyon köszi<#worship>

Nyugis
láttátok a transmutte ládát? eléggé dio2 feelingem volt/van tõle! 😄

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

hagytam a játékot inkább... kezdett idegesítõvé válni pár dolog és az idegrendszerem érdekében jobb így 😊 mellesleg az optimalizálásával is problémáim voltak... ugyanúgy akadozik itt-ott a játék 1280ban egy 7300gt-vel high-on, mint 9600gt-vel low-on :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Engem ennyire nem ölt az 5 hazugság, csak Sydo ölt meg instant, de nem is õ volt a fõ gond, hanem a kis polipok amiket eleresztett, azok is lvl 62-ek lelõni nem tudtam õket, mert túl erõsek, robbantak akkor meghaltam (egybõl), elfutni nem tudtam, mert gyorsabbak voltak, egyedül escape ami hatott (közelbe jöttek és mielõtt pukkantak volna elnyomtam, õk felrobbantak, de én nem haltam meg az escape miatt).
A hazugságok egész tûrhetõek még, de Sydonai iszonyat durva, el se tudom képzelni, hogy elit HC-ek, hogy ölik meg Nightmaren ...

zee21
van de nem elveszik a meglévõbõl hanem egy 4perces büntit kapsz ami idõ alatt nem kapsz xp-t mobok öléséért.... ezalatt az idõ alatt beszélgess az álomáson emberekkel üzletelj stb... 😊

www.818clan.eu

megvolt a bossfight... el is ment egy idõre a kedvem tõle, mert mesterlövésszel instant ölt sydonai is meg egy másik boss is 😊 hiába volt 650+ hp és 300+ páncél... nightmare eleje elég laza amúgy... késõbb van halál utáni xp-bünti vagy ezt nem vették át a diabloból? 😄

zee21
minden mellék küldivel összevetve az utolso csata Sydonaival lvl32-en jön el ami azért jo mert NM-en Temple stationig gond nélkül haladhatsz 😊

NM-en Temple-nél állj meg egy picit és menj vissza
Sholgouth-ot meg 314-et farmolni
jo cuccokat dob meg ott is lehet szintezni és olyan lvl41-42 indulhatsz tovább 😊

www.818clan.eu

uv
én eltoltam 48-ig a mesterlövészemet (szingliben). addig még csak-csak ment, de a vonatos küldinél 60valahányas monszták ellen már befédelt a dolog.

én spec gyorstüzelést használtam + a passzív skillek (persze csak akkor ha közel voltak), amúgy meg taktikus guggolósdi (két pötty rá, meg amennyit a cuccok adtak, összesen talán 5-6) eléggé megritkultak mire közel értek, aki meg mégis odajött annak pofájába a rapid - persze fegyverek olyan módon turbózva, hogy 4-5% eséllyel legyen repesz, metafizikai robbanás, pattogós villám, meg ilyenek.
nem is ezzel volt gond, hanem egy 65-ös monszta - ha mégis odaért - egy pofonnal eltakarította a 1500-as életemet.
pláne a teleportálós hasadékharcosok, meg társaik, ha mégis megöltem akkor meg persze még utoljára robban is egyet a rohadék, na ott feladtam.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

na, lvl28 vagyok... minden cuccom legendás, egy gatyám van, ami egyedi meg egy kesztyû (csak ezt nem tudom még használni)... bontottam elég sok alapanyagot, tehát minden cuccom maxra van fejlesztve... ugyanazt a legendás rakétavetõt használom még mindig, elég szépen takarít... az összes mellékküldit megcsináltam, mert kellettek a pluszpontok... majd 600hp-m van és 250 fölötti a páncél, ami szintén jól jön... most a 4. próbánál tartok épp... elég jó a kari, csak azt rühellem, ha láthatatlan meg teleportáló szutykok jönnek rám tucatjával, mert ilyenkor azért könnyen elvérzek... :S csak nem pengemester a kari, amivel szívbaj nélkül beugrok a tömegbe és 1-2mozdulattal levágom a társaságot 😊 passzívakat húzom folyamatosan meg az orvlövészetet mellé... elég szépen ad tápot, kritikusra bónuszt, meg ami kell 😊 menekülés közben is szerintem jól lehet használni elitek ellen... magamrahúzom a dögöt, sprintelek, orvlövész módban lövök a képébe párat, aztán amikor közel ér, sprint, megint pofánlövöldözöm, stb... ha normálisan sikerül, akkor 1et sem tud belémcsapni 😊 csak hát ehhez kicsit meg kell takarítani a menekülési utat...

Fantusz
Legfontosabb, hogy a fegyvered tápold.
Egy-két lövésbõl vinni kell az utadba akadó legmagasabb szintû lényeket, kivéve az elit mobokat.

Mellék küldetéseket kötelezõ megcsinálni, 28-30 szint körül jön a végsõ csata (lehetõleg 30 legyen).
Elvileg 50-es lehet a max szint, de Nightmare fokozaton kevesen voltak kitartóak - így én sem tudom a helyes utat <#nemtudom><#nevetes1>

30as szintig el lehet jutni simán a Taktikus viselkedésre, és a passzív, kritikus találat bónuszokat adó skillek tápolásával is. - és itt jön az, hogy szerintem is mindenki azt csinál, amit akar <#wink>

Akárhogy csinálod, az 5 igazság legyõzése nagyon nehéz, s szusszanni sincsen idõ, az ötödik igazság halálának pillanatában elõtted áll a fõgonosz, Sydonai...

akkor magas szinten inkább a tûzgyorsaságra tápoljak izomból?

Magasabb szinten xart sem fogsz érni az orvlövészettel, mert nagy és erõs mobok lesznek, a sniper meg lassú.
De ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz 😊

azóta esett egy egyedi fegyó is... 😊 ha jól emlékszem: rakétavetõ kategória, villámsebzéssel bír és 14es szinten 108-at sebzett... talán 3 mod slot van benne... majd otthon screenelem és beszúrom 😊 pár szintet fejlesztettem azóta rajta... szerintem az orvlövészetre fogok gyúrni a passzívak mellett, mert rendesen szaggat rakétavetõvel 😊

Myrddraal
Mert gondolom rajtuk maradt, de már a kutya se veszi...2 hónap aztán only single...

BlackArt
Ma 1900-ért láttam tecsoban.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Jaja, kurvanehéz fõleg ha sniperkedni akarsz... jön a meglepi amikor az igazságokat kell kifektetni.
De azért végigtoltam :-)
Most pengemesterrel nyomulgatok egymagam.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Fantusz
Mázlista <#nevetes1>
Legendás fegyvert nem minden nap talál a Vadász.
Fegyverek nem fejleszthetõek a végtelenségig, de azért sokáig elkisér, s mire kinövöd találhatsz másikat.
Érdemes összerakni három készletet (F1, F2, F3), egy gyorstüzelõ, egy területre is ható, és egy mesterlövész szettet.

Játékstílustól függ, ki mit szeret fejleszteni az aktív skillek közül.
Orvlövészetnél a fegyverek hatótávolsága nõ, a gyorstüzelésnél a lövések sebessége.
Járható az az út is, hogy egyikre sem pazarlod a pontokat, maradsz a Taktikus viselkedés mellett, ami a kritikus találat esélyét növeli - ehhez kapcsolódnak a passzív képességek.
Jelzõfény, elemi jelzõfény ugyancsak hasznos skill, sebezhetõbb a kivilágított ellenfél.

Területre ható támadások, mint a Fázisgránát, vagy a Napalmcsapás alkalomadtán hasznos lehet, (a késõbbiekben idõnként elképesztõ létszámú ellenféllel kell szembe nézned), de ezekre nem nagyon jut 1-2 pontocskánál több, ha szerencséd van tárgyak adnak hozzá pontot.
Nem érdemes erre a területre sok pontot elherdálni, ha gyenge a lövész-tudományod, a gránátok önmagukban nem védenek meg.

thx... lvl17 vagyok, akkor jó irányba fejlesztettem, mert passzívakat húztam eddig fõleg... menekülésre valamelyik cucc adott 1et és hasznos 😊 ha lecserélem, akkor tuti adok rá fix pontot... fegyónak valami legendás rakétavetõ van... elég szépen szaggat, fejlesztem is mindig, ha a szintem engedi... cuccot nem sokat adtam el, bontok szinte mindig mindent... kb 80-20 a szétszedés-eladás aránya, hogy legyen kis pénz azért mindig 😊 a cuccokat is figyelem folyamatosan minden visszatérés után... pár elég jót már össze sikerült rakni... 😊
rakétavetõvel meg területsebzõ fegyóval mire érdemes még pakolni szerinted?

Fantusz
Hasznosak a passzív képességek, azt meg el kellene döntened, hogy az orvlövészetre, vagy a gyorstüzelésre koncentrálsz.

A mesterlövész a legnehezebben játszható kaszt, a Menekülésre mindenképpen kell legalább 2 pont, hogy ki tudj kerülni a közelharcokból, új pozíciót elfoglalni.

Minden fegyvert, páncélt szedj össze, és semmit ne adj el, a pénznek jóval kisebb a jenetõsége, mint a szétbontott felszerelésekbõl származó részecskéknek, azokkal lehet az állomásokon fejleszteni a fegyvered, illetve páncélt, fegyvert összerakatni.
Ez kb Temple állomástól lesz érdekes, addig inkább gyûjtögesd a szilánkokat, komponenseket, a mesterlövész sikere a jól megválasztott skilleken túl az erõs fegyveren is múlik, mindig érdemes megnézni mi az aktuális kínálat, s, ha találsz neked kellõ fegyvert, páncélt, kiegészítõt összerakni, mert csak a lootból gyenge leszel...

Rengeteg szilánk, komponens kell az ilyen építéshez, ezért kell szorgalmasan gyûjtögetni, no meg türelem is, sokszor dugnak az orrod alá használhatatlan, nem neked való cuccokat, de a készlet általában minden belépéskor változik, egyedi, és legendás tárgyakat is ajánlanak...

hy all! ma vettem mega játékot, valaki nem tudna segíteni? feltettem indítanám single-ben és azt irja ki hogy nem lehet aktiváni egy szükséges biztonsági modult. ez a program nem hajtható végre: (7000). ez mitöl avn vagy mi ez? csak az autorunnál hozz be ha a singlet akarom indítani simán belép a gémbe multiba de azt még patchelem... mi lehet vele? aki tud léci segítsen
ahogy látom, nincs nagy élet ebben a topikban... hunterhez tudnátok valami jó skilltree-t adni, hogy mire érdemes fejleszteni? elkezdtem a passzívakat húzni, mert azok szerintem késõbb is jól fognak jönni...

Nagyon köszönöm az átlátható segítséget és a hasznos skill tanácsot is!
Nagyon jól jött!
Amúgy van egy skill, ami baromira hasznos, ugyanis csökkenti a kardok viseléséhez megkövetelt akaraterõ pontok mennyiségét:

Szépen fogalmaztam, de remélem ezt is meglehetett érteni. 😊

A képen alul látszik a willpower(akaraterõ)
A csík bal oldalán a fenti szám azt mutatja, hogy eddig hány pontot tettél rá összesen, az alatta lévõ piros szám meg azt mutatja, hogy a képen látható tárgy viseléséhez mennyi kéne hogy legyen.

Remélem érthetõ volt.

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért én egy abszolút kezdõ játékos vagyok single-ben kezdtem egy "pengemester" nevû karaktert,sajnos nem tudom mi az angol neve mert magyaritással játszom,de a kérdésem az lenne, hogyan tudom megnövelni az akaraterõmnek azon részét amiket a tárgyak hordására használok,mert azt irja hogy kevés az "akar.".Az akaraterõ mikor megnyitom az invertorim, a balra esõ táblázatra nézva,a számmal jelzett erõ illetve más "statok" alatti pici szám és azt nem tudom megnövelni hogy nagyobb droppokat is tudjak használni amiknek nagyobb "akar." helyre van szükségük igy például csak gyengébb kardot tudok csak használni.Hiába teszek az akaraterõ tulajdonságomra még sem elég soha az "akar.".
Ha valamit nem érthetöen irtam szoljatok!
Kérlek segitsetek!!!
Köszönöm.