Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazándiból az lett volna a lényeg hogy ha nem rakok Haste Bot-ra pontot, csak fegyveren van rajta +skill, meg tudom-e idézni és átváltani. de a választ közben megtaláltam, meg tapasztaltam is - addig repked amíg nálad a fegyver, amint váltasz annyi a botnak ha nem raktál legalább 1 pontot a skillre. <#szomoru1>#szomoru1>
viszont akkor ami kérdésem még maradt, na azt megpróbálom értelmesen leírni <#nyes>#nyes>
1. Augmentrex-et meg tudja valaki mondani h mûködik, esetleg van valamiféle lista arról h mikor mit rakhat a cuccokra? még kicsit homályos hogy mitõl függ mit kapsz. (karakter vagy tárgy szintje, ilyenekre gondolok)
2. Engineer specifikus kérdés: az h Rocket Bot hány rakétát lõ ki (tehát gyak. a szintje) mitõl függ - attól hogy hány pontod volt a skillen amikor megidézted, vagy pedig hogy épp abban a pillanatban hány pontod van rajta? kicsit fel akarom tápolni a karakterem skilljeit anélkül h nagyon költenék rá pontot, na <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
perpill Engineer-el szórakozgatok HG:L-el (Blademaster-rel kezdtem, szerencsére elég gyorsan rájöttem h ez így nem lesz jó) és az F3-ra bepakolt fegyvereimre pakoltam Augmentrex-el összesen +2 Contruct Drone skillt. ezekre simán átváltok ha Drone-t akarok összerakni, majd vissza rendes fegyveremre ha gyakni akarok... namost, a nagy kérdés az h ezt késõbb Haste Bot skillel is össze fogom tudni hozni? mert jó lenne az is ha lenne, de 5 skill pontot nem akarok rá teljesen feleslegesen elpazarolni, ezért kéne Augmentrex-el rápakolni 2 fegyverre és úgy idézgetni.
szóval... valaki fel tud kb homályosítani arról h hogyan mûködik az Augmentrex, mitõl függ h milyen skilleket rak rá a fegyvereimre - tárgy szintje, karakter szintje, esetleg valami más ami eszembe se jutott? vagy van valahol egy lista esetleg ami leírja mikor mire mi mehet rá?
kössz a választ elõre is, és bocs ha csöppet kaotikus lett az irományom <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
egyszer mutatja a "energiapajzsod" energiáját szerintem a másik meg hogy maga a páncél mennyit bír!
Szerintem erre gondoltál! De lehet én is hülyeséget beszélek! Rég játszottam már vele.
Tudom, hogy egy kicsit bugyután magyaráztam el :S
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha jól tudom már maximum 2-3ezerért hozzá lehet jutni! ha nem kevesebbért 😄
Amúgy single playerre nem jött ki túl sok patch, inkább a multi részre adtak ki patcheket, mert az hozta (volna) a pénzt.
MJ rulz Pink Team The Only One
pedig 10/10-es játék, kár hogy félkészen adták ki. ha ilyen állapotban adták volna ki, ahogy most leledzik, kurva nagy siker lett volna...
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
A hazugságok egész tûrhetõek még, de Sydonai iszonyat durva, el se tudom képzelni, hogy elit HC-ek, hogy ölik meg Nightmaren ...
www.818clan.eu
NM-en Temple-nél állj meg egy picit és menj vissza
Sholgouth-ot meg 314-et farmolni
jo cuccokat dob meg ott is lehet szintezni és olyan lvl41-42 indulhatsz tovább 😊
www.818clan.eu
én spec gyorstüzelést használtam + a passzív skillek (persze csak akkor ha közel voltak), amúgy meg taktikus guggolósdi (két pötty rá, meg amennyit a cuccok adtak, összesen talán 5-6) eléggé megritkultak mire közel értek, aki meg mégis odajött annak pofájába a rapid - persze fegyverek olyan módon turbózva, hogy 4-5% eséllyel legyen repesz, metafizikai robbanás, pattogós villám, meg ilyenek.
nem is ezzel volt gond, hanem egy 65-ös monszta - ha mégis odaért - egy pofonnal eltakarította a 1500-as életemet.
pláne a teleportálós hasadékharcosok, meg társaik, ha mégis megöltem akkor meg persze még utoljára robban is egyet a rohadék, na ott feladtam.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Egy-két lövésbõl vinni kell az utadba akadó legmagasabb szintû lényeket, kivéve az elit mobokat.
Mellék küldetéseket kötelezõ megcsinálni, 28-30 szint körül jön a végsõ csata (lehetõleg 30 legyen).
Elvileg 50-es lehet a max szint, de Nightmare fokozaton kevesen voltak kitartóak - így én sem tudom a helyes utat <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
30as szintig el lehet jutni simán a Taktikus viselkedésre, és a passzív, kritikus találat bónuszokat adó skillek tápolásával is. - és itt jön az, hogy szerintem is mindenki azt csinál, amit akar <#wink>#wink>
Akárhogy csinálod, az 5 igazság legyõzése nagyon nehéz, s szusszanni sincsen idõ, az ötödik igazság halálának pillanatában elõtted áll a fõgonosz, Sydonai...
De ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz 😊
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
De azért végigtoltam :-)
Most pengemesterrel nyomulgatok egymagam.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Legendás fegyvert nem minden nap talál a Vadász.
Fegyverek nem fejleszthetõek a végtelenségig, de azért sokáig elkisér, s mire kinövöd találhatsz másikat.
Érdemes összerakni három készletet (F1, F2, F3), egy gyorstüzelõ, egy területre is ható, és egy mesterlövész szettet.
Játékstílustól függ, ki mit szeret fejleszteni az aktív skillek közül.
Orvlövészetnél a fegyverek hatótávolsága nõ, a gyorstüzelésnél a lövések sebessége.
Járható az az út is, hogy egyikre sem pazarlod a pontokat, maradsz a Taktikus viselkedés mellett, ami a kritikus találat esélyét növeli - ehhez kapcsolódnak a passzív képességek.
Jelzõfény, elemi jelzõfény ugyancsak hasznos skill, sebezhetõbb a kivilágított ellenfél.
Területre ható támadások, mint a Fázisgránát, vagy a Napalmcsapás alkalomadtán hasznos lehet, (a késõbbiekben idõnként elképesztõ létszámú ellenféllel kell szembe nézned), de ezekre nem nagyon jut 1-2 pontocskánál több, ha szerencséd van tárgyak adnak hozzá pontot.
Nem érdemes erre a területre sok pontot elherdálni, ha gyenge a lövész-tudományod, a gránátok önmagukban nem védenek meg.
rakétavetõvel meg területsebzõ fegyóval mire érdemes még pakolni szerinted?
A mesterlövész a legnehezebben játszható kaszt, a Menekülésre mindenképpen kell legalább 2 pont, hogy ki tudj kerülni a közelharcokból, új pozíciót elfoglalni.
Minden fegyvert, páncélt szedj össze, és semmit ne adj el, a pénznek jóval kisebb a jenetõsége, mint a szétbontott felszerelésekbõl származó részecskéknek, azokkal lehet az állomásokon fejleszteni a fegyvered, illetve páncélt, fegyvert összerakatni.
Ez kb Temple állomástól lesz érdekes, addig inkább gyûjtögesd a szilánkokat, komponenseket, a mesterlövész sikere a jól megválasztott skilleken túl az erõs fegyveren is múlik, mindig érdemes megnézni mi az aktuális kínálat, s, ha találsz neked kellõ fegyvert, páncélt, kiegészítõt összerakni, mert csak a lootból gyenge leszel...
Rengeteg szilánk, komponens kell az ilyen építéshez, ezért kell szorgalmasan gyûjtögetni, no meg türelem is, sokszor dugnak az orrod alá használhatatlan, nem neked való cuccokat, de a készlet általában minden belépéskor változik, egyedi, és legendás tárgyakat is ajánlanak...
Nagyon jól jött!
Szépen fogalmaztam, de remélem ezt is meglehetett érteni. 😊
A képen alul látszik a willpower(akaraterõ)
A csík bal oldalán a fenti szám azt mutatja, hogy eddig hány pontot tettél rá összesen, az alatta lévõ piros szám meg azt mutatja, hogy a képen látható tárgy viseléséhez mennyi kéne hogy legyen.
Remélem érthetõ volt.
Ne haragudjatok a zavarásért én egy abszolút kezdõ játékos vagyok single-ben kezdtem egy "pengemester" nevû karaktert,sajnos nem tudom mi az angol neve mert magyaritással játszom,de a kérdésem az lenne, hogyan tudom megnövelni az akaraterõmnek azon részét amiket a tárgyak hordására használok,mert azt irja hogy kevés az "akar.".Az akaraterõ mikor megnyitom az invertorim, a balra esõ táblázatra nézva,a számmal jelzett erõ illetve más "statok" alatti pici szám és azt nem tudom megnövelni hogy nagyobb droppokat is tudjak használni amiknek nagyobb "akar." helyre van szükségük igy például csak gyengébb kardot tudok csak használni.Hiába teszek az akaraterõ tulajdonságomra még sem elég soha az "akar.".
Ha valamit nem érthetöen irtam szoljatok!
Kérlek segitsetek!!!
Köszönöm.