6461
  • stevyxix
    Ami viszont fontosabb, petíciót indult a HG:L multi újraindításáért, úgyhogy akinek tetszik a játék legyen szíves aláírnia petíciót. Kösz :)
  • stevyxix
    Újra működik.
  • mascarun
    30as szint felett!
  • mascarun
    Valaki küldene nekem screenshot-ot a kifejlett mesterlövész és ördögidéző karakterekről! Kíváncsi vagyok kb. hogy néznek ki a játékban....
    Köszönet!
  • saiyanjin
    Thnx,

S
  • Hunter of Deer
    hali nincs valakinek esetleg egy screenshot guardian skill treerol?

probaltam keresgelni de az osszes link egy nemet oldalra ment ami mar nem muxik.
    thx
  • mascarun
    Nyomsz egy alt billentyűt és lehet csúsztatni a világtérképet.
    most nem tudom fejből :P
  • saiyanjin
    Sziasztok,

London Wall-t hol találom ill. melyik állomáshoz tartozik? Sajnos a world térképem el van csúszva és nem látom.

Előre is köszi,
    Üdv,
    S
  • savior
    ne szamits ra
  • sweenytodd
    hello mostmár nem is lesz a server müködő?
  • SLICK
    hogyne játszottam volna, szinte állandó volt a partyba verődés.

Egyébként ez ember függő, hogy ki mit élvez a játékban. Számomra az is elég, hogy magamban végigviszem a játékot.
  • Noodlee
    Játszottad a játékot online csapatban 3-4 játékossal vállvetve??
    Semmi köze a single player játékélményéhez, az biztos!
  • SLICK
    Nekem közel ugyanolyan élmény egy sima Single player is.
    Amúgysem vagyok vmi aktív online gamer lehet annak is betudható ez.
  • Noodlee
    Ég és föld a 2 játékélmény, nem is értem, hogy te miről beszélsz.
  • SLICK
    pedig Single is ugyan az mint online, csak nincsenek más karekterek rajtad kívül...
    Mondjuk annyit megtehettek volna, hogy a Stonehange-t singlebe is beépítik.
  • Noodlee
    Én pl azért, mert kiadtam a játékért 12k-t, hogy tudjak vele online játszani, (mivel single az egy kalap... a neteshez képest).
  • SLICK
    Nem értem minek rágtok be.. Single Player van benne, bár igaz Online élmény nincs így meg :|
  • Nyugis
    szívvel lélekkel együtt érzek veled! Nálam is kb ez volt a reakció! nesze neked eredeti játék!
  • oregon1987
    Nah vissza olvastam látom megszüntek a szerverek! Basszák szájba magukat!
  • oregon1987
    Hogy lehet regelni, mert mikor fiók létrehozására megyek akkor nem jön be az oldal ahol regisztrálni kellene!
  • petibeck
    de még mennyit:D
    respect
  • mascarun
    Ha jól emlékszem akkor a hevedert úgy használod hogy megvan a célpont akkor kelléktárat nyitsz a tárgyra jobbklikk és rámész a "használ" (egy kéz)szimbólumra!
    Lesz még egy pár ilyen! Uborkásüveg, altatópisztoly, stb...
    314-es agyában meg nem nehéz eligazodni mert mindig csak két irányba ágazik az út! Be kell járni minden járatot! Ha sok időbe telik is!
    Ha mész oda javaslom minden feleslegeset pakolj ki a kelléktárból mert a végén lesz egy pár "jobb" cucc amit érdemes felszedni! Életadó kütyüt viszont vigyél egy adagot!
    Remélem segítettem valamelyest!
  • petibeck
    es 314 agyaban sem lelem sehol a kepzelet hatarat...:(
  • petibeck
    ujabb baj!nemtudom hasznalni a visszahuzhato heveder szart,hiaba rakom ki az also kellektarba es nyomogatom ezerrel.otletek??
  • mascarun
    Ez nem az a fórum ha nem tűnt volna fel!
  • apofisz2
    Dungeon Siege 2 kodot valaki tudna adni
  • stevyxix
    1.2-es patch ha meg fenn van már akkor telepítsd újra.
  • stevyxix
    Hát mivel csődbe mentek így tényleg esélytelen és nem is az EA-t kell fizetned, hanem mert ha már feltételezem tetszik a játék 2k forintot igazán megérdemel, EA se lesz ennyivel beljebb elhiheted.
  • zomgzerg
    jah kell a pénz az EA zsebébe hogy ne csak 4 nfs-t tudjanak egyszerre fejleszteni, arra meg gondolom esély nincs hogy a fejlesztőkhöz 1 cent is eljusson ezek után
  • DeathJr
    Nekem van egy olyan problémám, hogy indítom a játékot és az EA logónál megáll...Levezeti az EA movie-t elsötétedik és megint ea logo és megint és megint és nem tölt be:S
    Régen pedig ment:\
    mi lehet a probléma?
  • stevyxix
    Szerintem is, ha meg nincs doboz akkor meg kell venni ...
  • mascarun
    szerintem a dobozában benne kellene hogy legyen!
  • apofisz2
    telepitö kod kelene valaki tud segiteni
  • Hopsz
    OK, THX
  • stevyxix
    Prohardware fórumon már írtam :D
  • Hopsz
    Régebben is fent volt a game és akkor nem csinált ilyet, bátyámnál volt ez a gond de neki a patch megoldotta, most én is felraktam az 1.2-őt de semmi változás és elvileg fel is ment vagyis nem irt ki semmilyen hibát.
  • Hopsz
    Már meg volt a Tűzfalon az launcher is meg az SP exe-je is
  • stevyxix
    Engedélyezd tűzfalon és vírusirtón is a HG:L-t.
  • Hopsz
    a főmenüben semmi sincs csak a logó és zene se egér se menüpontok,csak a kép.
  • stevyxix
    főmenübe vagy játék közben nincs?
    Alt-ot nyomsz akkor jön elő az egér, mivel addig ügye egér alapú a célzás a játékban nehéz lett volna máshogy megoldani.