Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Luspy: <#puszis>#puszis>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
...és valamerre Kelet..Észak-Kelet Mo-n?
😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Új nick :D Jéé de laza :D
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
The Truck Is My Life

CB: Kis Lámpás Jimy
Na szóval annó 2008-ban Ragasztós cement fuvar Romániába.. (pfhejj de szar menet volt..)
Ide hoztuk
Autó 😄
Csendélet <#hehe>#hehe>
Okádék fõútvonalak.. :S
Na és a faterom 😄 Elégrendesen szídta azt a master amelyik elõz, mert nem bírt le hagyni minket XD

The Truck Is My Life
Amikor voltam faterral németbe 1 ilyen cégnél, a saját gépei mind ilyenek voltak 😊
tuti nem 40t-az beztos 😄 Sac/kb olyan 80t-re tippelek 😄
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Oké RS!
Péntekig nem leszek gépközelben, ha neagyjisten probléma lép fel, forduljatok a moderátorokhoz!
Köszönöm!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.