Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CzUKi
Hát nem a miénk csak fater jár vele 😄 Am köszi 😄

Luspy: <#puszis>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

luspaydavid
<#eljen><#hawaii>

The Truck Is My Life

TruckerDave
Tiétek ez a Man ? Láttam Rg-n. Fain vas.<#eljen>

CzUKi
Sziasztok 😄 Összedobtam egy videót . Sikerült megcsinálnom HD-ben is 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

matyi0323
+1
...és valamerre Kelet..Észak-Kelet Mo-n?
😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

hungaro
Veszprém megyébe nem tudtok olyan céget akinél van felvétel furgonra?

Hivatás az Életért!

Gell97 kolega
Ha jól tudom azért van, mivel az a gép eredetileg 4x2-es, ez ilyen "utángyártott" bogi. Herczeghnél is van, 460-as volvón, ami eredetileg 4x2-es volt. 😊

Hesston
Ezért használd inkább Ezt!!

Új nick :D Jéé de laza :D

Nemtudom miért nem mutassa,már a feltöltésnél is [email protected]éges hogy a noob.hu-nál van a probléma,és azért nem jeleníti meg.

Legolas86
Hali! Ha valaki megtudja árulja már el, hogy miért bilincseltek meg ma este egy kamionsofõrt Békéscsabán a Kétegyházi úton. Fehér dobozos nyerges midlummal volt. Pont arra jártam, csak a forgalom miatt nem láttam rendesen mizújs. Csak épp akkor vezették el a kamion mellett bedöntve, bilincscsel a kezén... Várom az infókat, de ha megtudom hozom én :-)

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

Hesston
Nekem se tölti beõket..

TruckerDave
Csak én nem látom Szaby képeit ?? Vagy másnak se tölti be ?

luspaydavid
Beta Trans Plusosoknak van pár olyan DAF-ja meg valamelyik autó szállítósnak is de láttam már nehéz gépesen és élõ állatoson is.

The Truck Is My Life

Hesston
Nem csak azokon van..
youtube-on is láttam egy Sitrás tartályoson..

Gerypapa 95
igaz eddig csak konténereseken láttam , hogy a bogis tengelyen kisebb a kerék . ez miért van ?

Szép napot mindenkinek😊

TruckerDave
Egy szép gép, bármilyen minõségû képen szép <#vigyor>

Húgom fotózta tegnap pesten. Sry a minõségért, telefonos kép.

CB: Kis Lámpás Jimy

Hesston
Ma ki takarítottam a szobám aztán találtam egy memória kártyát és ezeket találtam rajta.. 😄 Régebben sokat kerestem ezeket a képeket de végre meg lettek. <#hehe>
Na szóval annó 2008-ban Ragasztós cement fuvar Romániába.. (pfhejj de szar menet volt..)
Ide hoztuk

Autó 😄

Csendélet <#hehe>

Okádék fõútvonalak.. :S

Na és a faterom 😄 Elégrendesen szídta azt a master amelyik elõz, mert nem bírt le hagyni minket XD

luspaydavid
Jajaja igen <#lookaround>

The Truck Is My Life

Hesston
Énsem nagyon.. De eleget láttam már eddig az acélszerkezeti cuccokat gyártó gyaxihelyemet.. Egy pótkocsi alváz normál I gerendából készül. abból egy 6m es szál középen megemelve úgy meghajlik hogy simán leér a két vége.. fektetve mégjobban de álítva is azért hajlik..

luspaydavid
Hát engem ne kérdez nem értek én az ilyenekhõ 😄

The Truck Is My Life

Hesston
Gondolom a pótkocsi hosszára célzott a mérettel.. Mondjuk énsem értem ilyen hosszú pót hogy tudja el oszlatni azt a 227tonnát.. Mert ugyebár az Acél is meghajlik.. <#hehe>

luspaydavid
Méret ? 😄 nézd már meg mekkora a mérete miatt van annyi tengely a póton ? 😄

The Truck Is My Life

Törölt felhasználó
Végül is a 227 tonna, az ilyen pehelysúly 😊
kutizsolt
hát ez inkább méret mint súly

V-Power Shell

tuzfal3
Ha már a súly a lényeg<#rolleyes>

Opel Movano 2.8DTi

Hesston
Meg hát azért lóerõ is kell az biztos.. 😄 Valahol van egy man tgx 8x4 es speciális nehézvontató a vidibe is fekete ha jól láttam 😄

Törölt felhasználó
Annyira azért nem néztem, én is csak tippeltem 😊
Amikor voltam faterral németbe 1 ilyen cégnél, a saját gépei mind ilyenek voltak 😊
Gerypapa 95
öhm , 40 ezres gurulóval nem kell duplahúzós .. van az szerintem 60-70 ahogyan hesston is írta . ja és az egyik comment : max charge 70 tons

Törölt felhasználó
Nem tudom, de szerintem nem annyira sokat, mert azért van ilyen sok tengelye , hogy elossza a súlyt. Szerintem max 40-45 tonna és annyi, vagy ha van rá engedély, de azt nem hinném (:
Hesston
Kíváncsi lennék mennyit nyom egy szerelvény 😄
tuti nem 40t-az beztos 😄 Sac/kb olyan 80t-re tippelek 😄

Hesston
Akkor már érthetõ miért kell ilyen konstrukció..

Törölt felhasználó
Azt is, de általában vasas cégeknél vannak ilyenek, mert a nehéz a vas és nehogy tengelyes legyen (:
scania
acéltekercset hordják

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Hesston
Kíváncsi lennék ezek mi a szart szálítanak.. Elég érdekes hogy minden autó 6x4, vagy 8x4-es autó.. 😄 Bár az egyiknek belázni olyan mintha nagy Gumi abroncsokat vinnének.. Bár tuti nem azt 😄

Oké RS!

RS
Üdv mindenki!
Péntekig nem leszek gépközelben, ha neagyjisten probléma lép fel, forduljatok a moderátorokhoz!
Köszönöm!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Na ma sikeresen letudtam a C+E forgalmi vizsgámat! Még egy GKI aztán készen vagyok június végére 😄
luspaydavid
Meg láttam röhögtem egyet <#ravasz1>

The Truck Is My Life

Gerypapa 95
az isten nem ver bottal , csak kelet ferroval .

Cb Főnök
Kelet-Ferro.<#eljen>

Hesston
<#hehe>

Falkon
Szegény Erix (Rikcsoo) megint bannolva lett! 😄DDDD Megérdemli a kis **arházi! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Passz...

luspaydavid
Piros vidámparkos gép amirõl nem készült kép szerdán

The Truck Is My Life

luspaydavid
<#szeret> Irigyellek 😄 <#eljen>

The Truck Is My Life

ismerem persze, Nestlé is van ott nem?