59456
-
#55776 miért ott mióta jobb ennél a fizetésed ? :) -
Lapos1 #55775 Én nekem a szüleimnek a TGX-ének semmi baja nem pedig az egy Ausztriából bérelt autóvolt. Nagy fuvarokat csináltak vele apámék állandó Luxembourg-Lisszabon vagy Luxembourg-Oslo volt. Amikor leszálltak róla idén Januárban akkor volt benne 488ezer és csak a gázolajat és az AdBluet-kellet bele rakni. Na de annál a cégnél a Magnumok mindegyikkel volt valami baj kivéve a Mac motorosokkal. -
#55774 Megépítik 3 évre strapa bíróra, aztán elemeire bomlik -
Lapos1 #55773 Ebben igazad volt olyan új magnum aminek az agyát 60ezer-nél kellet kidobni. Még szerencse, hogy garanciális. Mi most adjuk el a 2004-2005-ös MP2-ket átlagban olyan 800-890ezer közt van de azoknak semmi bajuk nincsen. Pedig általában Spanyolországba van fuvar. Csak a tankolni kell őket nem úgy mint az Új Magnumokat. -
#55772 Úgynézki ennyi volt a billencsezés, újra mixer... Neeeee -
#55771 -
#55770 helló
jó képek/ gépek
valaki az új volvo-ról képeket tud-e meg tenni? -
-
#55768 scania 3 éves koráig hibátlan, utána szinte sorba megy tönkre minden :DDD faternak garancia lejárta után már tönkrement a klíma egyből -
#55767 Lehet hogy amikor a kipufogónál van, akkor le kéne venned a zenét :) szerintem jobb lenne.:) csak jótanács izlések és pofonok :) -
SzabyV8 #55766 Egy havernak csináltam,hát mit mondjak lehetett volna jobb is,de ez van :))
-
#55765 Szép! :) -
#55764 látom meg találtad Te is
RS: sry a duplázásért, segíteni akartam -
Lapos1 #55763 Bocsi a bénázásomért. -
Lapos1 #55761
-
#55758 Haverom mesélte hogy Figyelnek arra hogy tiszták e a kocsik kivülről mert ha tiszta kosz és nem mossák le akkor 5000ft mínusz fizetéskor (de sztem hülyeség bár ha úgy nézzük igazuk van..) -
#55757 Akkor már inkább elmegyek gyurikához:) -
#55756 De azt te nem mondtad hogy indítást is kap, így már minden más...csak én azthittem 21 és finish...
Fater most vált céget igazából, faternak van a napi 25 € + 6 cent /km+ aaz alap+rakodási pénz két hetente van/volt itthon és hétvégére 25€...ha minden kerek akkor 3k körül :) de ugye most másik firma lesz:) -
#55755 most figyelj , számoljuk a külföldöt 21,5 ft / km , ugye ? egy nap 600 km-ert tudsz haladni sacc/ kb ba azaz 21,5 * 600 = az 12900 ropi 1 napra egy hónapra dolgozol kb-ba 17-18 napot az olyan 220 ezer Ft + minden hónapra kapnak 225 vagy 250 eurót /nem tudom pontosan/ ez ilyen költöpénz nekik . így szerintem egészen jól kilehet jönni belőle .
de ha nem vagyok túl indiszkrét neked mennyit keres faterod ? -
Mai fotozósból egy pár darab.:
(bocsi a sok képért)
-
#55753 -
#55752 -
#55751 Azért valljuk be az egy kicsit karcsú... -
#55750 -
#55749 most aztmondták neki 21,5 forint 1 kilóméter és 16,5-öt számol magyarba , elvileg . -
#55748 Hát tavaly előtt 21ft/km volt de ha magyarba vagy akkor csak 17ft/km-t számol... -
#55747 tesóm gépébe egy misivan:'DD szval tévedés:)
-
#55746 Jah akkor ő csókos lesz :L akkor tényleg két hét :L:DDD -
#55745 dehogy :DDD minden hülyeséget ne hidj el ! írányító hívta oda rajta kívül még vannak 3-an (irányítók) és aztmondta hogy 2-3 heteznek , aztán jössz haza -
#55744 Ha szeret hétvégézni akkor rajta... rekord amit hallottam 9 hét kint, az átlag az állítolag 3-4 hét. -
#55743 horváth rudi , jó cég ? esetleg valami info ? haverom ott fog dolgozni lehet , hívták oda -
#55742 Nem akarok szemétkedni, de ez nekem nagyon olyannak tűnik hogy erről meg erről hallottál ezt-azt, és ebből általánosítasz, holott akár egy adott példány is eltérő lehet pl. megbízhatóság, szervizigény esetén. -
#55741 Dellach
Dellach fás MAN
Ez már volt de szerintem jó lett.
Ez is volt de szerintem ez is jó lett.
Erről a szép tájról lesz videó.
2 hete volt benne ennyi.
-
#55740 MANról nekem sem nagyon van véleményem az öreg Mercik azok jók az újak már nem a füstzabálós Scaniára azt mondják nem jó. Nekem saját tapasztalatom nincs Scaniáról a Dci-s Prémiumnak 800.000-nél csak a kipufogója rohadt szét az a mai napig dolgozik 2 hete láttam az M6-on egy hűtős pótkocsival.Az AdBlue-s Scaniára azt mondják jó.Apámnak régen amikor még magán vállalkozó volt 7 éve fejezte be akkor csak Rábája volt 2.5 misi felett volt mind a 3 gyári motor gyári váltó minden hétvégén kellet valamit bütykölni de az Orosz pályán nem rohadt le vele.Volt egy merci is az Decemberbe nem bírta Oroszba a -42 C-t elrepedt egy henger. Amikor abbahagyta a magán vállalkozást 1 Rába maradt magyarba abban volt 2.3 misi egy ment ki Iránba abban 3.1 misi volt arról van hír aknára futott és felrobbant ez volt tavaly előtt márciusban. Utána Volvoval dolgozott 1,7 misi volt benne és jártak ki vele németbe egyszer rohadt le vele mert önindítós lett Azt a gépet 2.5 misivel tette le.
Szóval vannak jó és rossz gépek, na de elég ebből a témából. Keresek képeket és dobok fel a nyárról. -
#55739 Hehe ebben tévedsz^^ most adta el a cég a mercit 1.350.000 el Iránba mai napig semmi problem nem volt vele :( ... Nekem eddig csak dicsérték a Scaniat van a Léránt Trans kft csak Scaniak vannak neki, és csak délipályát járják, Spanyol ilyen helyekre, mindegyik autójuk 1.000.000 felett van, aminek van gazdája meg megbecsülik azzal nem lesz gond ne aggódj, a magnum meg a Premium az valahogy más tészta : D M.A.N ről nem tudok nyilatkozni, de állítólag azis rendbe van ... -
#55738 Jah hogy annyi is van benne :) A Volvon kívül 750.000 felett minden kuka. -
#55737 A Régi mercivel még olajcserére se sűrün kellett járni 750 000 nél kapta apu a magnumot, de hát jah...m1 jövőhéttől végre vége a kínszenvedésnek... 809 000 km volt bent mikor multkor előbbre jártam vele az udvarba, de már sok volt belőle...
egyiksem :) ez az E-tech motoros :) -
#55736 Attól függ melyik Magnum? Mack vagy Volvo motoros? Nem tudom voltál már a Becsehelyi kúton a tulaj élettársa új R-es Scaniával jár 2 hét alatt 8* volt szervizbe.Lehet mondani ez jó meg ez már az összessel szervizbe kell járni. Nálunk a Magnumnak semmi baja a DAFokba 500.000 van és kukáznak rajta majdnem mindent a MAN tgm meg csak olajcserére jár. -
#55735 A magnum egy ócskavas 3 hét alatt 3x volt olajfolyás, bedöglött a tachorgráf önindítós lett, szva lennyi róla : DDDD Scaniaval semmi problematika nincs :) -
#55734 Újabb alkotás Norbától(Tudom hogy traktoros de a zöld MANkat érdemes figyelni )