Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
The Truck Is My Life
Baleset az m15 ös gyorsforgalmin..
elterelték róla a forgalmat bazzeg annyi kamion volt Mosonmagyaróváron hogy reggel 15 percet késett a búsz..
Új nick :D Jéé de laza :D
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
к.ιηтнуα.
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A fehér Volgát elkérhetném?(LLR-736)..apum volt kollégája😊
к.ιηтнуα.
Vagy erre nem is gondoltál ?
Szólt RS, én befejeztem írtam pm-et hátha ott adsz normális választ,de nem is tudom,hogy képzelhettem ezt.. te meg itt írogatod tovább a hülyeségeket,meg másolgatod a pm-eket,hát grat.

Hálás lennék, ha végre befejeznétek a vitatkozást!
Van egy ilyen köz mondás hogy : Okos enged szamár szenved.
The Truck Is My Life
Hihetetlenek vagytok...'-.-
Mit gondolsz ha te lehordasz mindennek meg káromkodsz én szépen fogok válszolni meg dícsérgetni? Ennek már semmi köze a topikhoz
Nem értem hogy azért hogy a hülye pü-dre nem írtam vissza azért neked már 2x kell írni hogy "na mivan nics akkora szád" meg hogy "beszartál öcsi" Te aztán komolya vagy.
OFF!
Nah de m1.. Hg dolga intézkedni, én kiszálltam
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
@Nenus, hagyjad..... de ahogy látom megint nem csak engem zavar...
Amúgy meg 1 szót nem neveznék szövegnek te fostalicska...
off
@Tomika, semmi gond. 😊
Opel Movano 2.8DTi
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
A kaposvári cukorgyár... <#rolleyes>#rolleyes>
ScaniaBoy azért ésszel beszélj, a 14éveddel....és ha lehet ne koppintsd már a szövegem és mond el ugyanazt amit én... köszi.<#action>#action>
Képek jók ,mint mindig!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
De már elmondtam hogy nem istenítem de úgy látom ez neked magas.
részemrõl téma lezárva.
Hülyébb vagy mint gondoltam<#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
RS: bocsi enyi volt
Neked van vezetési tapasztalatod 1-2 kamionon és tudsz mihez hasonlítani és te is megmondtad,hogy lakhatóságra nem a legjobb...Nincs is ezzel semmi gond, ezt adom is.!
De az amikor az ember mindenek nélkül istenít valamit az már kicsit gáz... de mind egy részemrõl a téma lezárva, én akkor is rühelleni fogom az ilyen embereket akik ok nélkül istenítenek valamit,valakit...<#papakacsint>#papakacsint>
Lehet kritizálni,beszólni.... ez van.! 😊
Amúgy meg elég hülye vagy,hogy azt a sztorit elhitted...csak egy két infóra volt szükségünk....<#idiota>#idiota>
Leégetni..ember te valóban nem vagy normális... <#szomoru2>#szomoru2> Mi lenne nekem abból a hasznom,hogy leégetlek,gondolkodjál már egy kicsikét....<#rolleyes>#rolleyes>
@RS, tõled meg elnézést kérek,hogy offoltam a totyikban,csak látom már nem én vagyok az egyedüli akit zavar 1-2 dolog. <#nemtudom>#nemtudom>
Melléklet.: Tegnap fotóztam ezt a régiséget. ( + 1 elcseszett kép. <#wow3>#wow3> )

Lehet osztani engem is😊
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp