59456
-
#56063 Jók
9. képen a csávó :'DDD -
vajo #56062 Sárga Scania nemszar!! -
-
SzabyV8 #56060 Perszehogy, ITT bár ez is PS es kép,remélem nem gond de a méret az nagy. Ha érdekel van még pár képem róla. -
#56059 utolsó előtti révészes képet elkérhetném nagyba?:D -
tomi0113 #56058 Értem, Amúgy mi is érdeklődni mentünk be, de nem mondta senki hogy meg fog szűnni a magyar, amúgy inkább bővítik, mert épül mellette még egy épület, és gartner sárga van benne...xD
Amúgy apum nem is ide a magyar gartnerhoz jönne h jön, hanem a Bécsi-hez.:D
És köszi az információt.:) -
#56057 Az a lényeg menjen, erő legyen benne :D Én is úgy hallottam, hogy erő terén a Sprinter a "legjobb" versenytársaival szemben.. :) Mondjuk ez a zörgő utastér + lötyögő váltó.. hmm..érdekes:D na mindegy, kíváncsi leszek, remélem azért épp egy jót fogok ki, aminek lehet nyomni. :) -
#56056 Estét!
Hála istennek sikerült lementeni a képeket amiket készítettem mikor elmentem faterral (1-2 kép és 1 videó kivételével)
Lassan majd rakosgatom fel minden napra egy kevés :)
Jóéjt!
-
#56055 Estét! :) Faterom mostani gépe :)
[IMG]http://[/IMG]
[IMG]http://[/IMG]
+1 :D
[IMG]http://[/IMG] -
#56054 Beszéltünk Olasz billencs sofőrrel minden este otthon van 1700-1900 között keres. -
#56053 -
#56052 Nekem volt alkalmam elég sok fajta kis áruszállítót kipróbálni, és nekem a sprinter tetszett a legjobban erős,megbízható,szerethető kis autó.Ha jól bánsz vele meghálálja rendesen.Sok versenytársával ellentétben a sprinter rakottan is jól teljesít és a fogyasztása sincs az egekben.És most jön a feketeleves.A kocsinál gyakran előjön az elektronika hiba,zörgő belsőtér,lötyögős váltó ez minden modellnél előjön előbb vagy utóbb.Nagy melegben sokat csinálta azt, hogy letiltott és nem indult be.Ilyenkor saru le vársz 5 percet vissza és már megy is:D A 2000-ig gyártott modelleknél a fűtés kiváló az újabbaknál már nem.Viszont az újabbaknál a klíma ami eléggé jó.Szóval minden hibája ellenére, szerintem ez egy nagyon jó kis kocsi.Nagy vonalakba ennyi a sprinter az én tapasztalataim szerint:) -
#56051 Az nem lehet rossz ;)
Sok sikert hozzá :) -
#56050 Látom voltak itt nagy viták a fizetésről.. ismerősömnek 3 éve ( azóta nem beszéltem vele :/ ) magyar-osztrák cégnél 17 ezer Forint / nap volt a fizuja, ha dolgozott, ha nem. ( ez alatt rakodásidőt értem persze ) Aztán másfél év után a góré megunta, mert volt olyan aki majdnem dupla annyi km-t ment 1-2 emberkétől.. :DDD és így lett 15 ezer Forint / nap + 20Ft/km
Egy kicsit más téma.. Augusztus végétől ( ha minden igaz.. remélem nem vernek át :D ) egy Merci Sprinterrel fogok dolgozni, magyarból németbe, onnan meg olaszba kell árút vinni, olyasmi, mint nálunk a GLS, DHL, csak egy helyre.. nem terítős motyó :D Elvileg 16Ft /km a fizu, ahogy kérdezgettem ott dolgozóktól, olyan 12-15-16 ezer km-t mennek havonta. Hétfőn indulás itthonról aztán péntek este/délután érkezés haza.. :D Remélem jó lesz, igaz mondták, hogy nem egy leányálom, mert menni kell ha keresni akarsz.. de jobb, mint a segíííly. :)
Esetleg vélemények/tapasztalatok a Sprinterről?:D -
#56049 Értem, köszi az infót!
Hát én nekem tetszik, de nem rajongok érte, de szerintem sokkal jobb mint a Merci :D
De ez szvsz :) -
#56048 hát ez is vagy pletyka vagy nem, hogy az új TGX-eket kerámia váltóval szerelik és nem ragad a mágnes, a daf-ra igen. de lehet teljesen más oka is, de ez maradt meg bennem mikor beszéltünk 1 gartneressel erről. meg hát olcsó, eddig szerettem a DAF-okat de mióta tesóm daf-al jár azóta csak a gond van vele, 3héten leforgása alatt 3x volt vele szervízben (üresen forralja a vizet, légcső el durrant és megtekerte a súly az alvázat meg ilyesmi(pedig nincs 1 éves)) akik ezzel dolgoznak már mint a DAF-al meg kérdeztem, hogy milyen meg minden erre ezt a választ kaptam: "Ha még 1x valaki isteníti a DAF-ot lapáttal verem agyon." (ezt nem lázításnak írtam a DAF rajongóknak!!) csak egy rövid vélemény a DAF-ról. -
#56047 Láttam a Gartnernak vannak új dafjai ...
Ezekről mit tudsz? :D -
#56046 szép képek, gartnerről egy kis információ, így fél füllel halottam, ahogy tesóm beszél kollégájával: Jan. 1-től állítólag megfog szűnni a MAGYARORSZÁGI Gartner, már el kezdte vissza rend-számozni a kamionokat osztrákra, akik eddig a cégnél dolgoztak azokat átcsoportosítja, és ugyan azt a fizetést fogják kapni, mint az osztrák kollégáik, az-az amiből a Magyar 3sofőrt fizetett ki... Lehet hogy csak pletyka de több embertől hallottam már! -
tomi0113 #56045 -
#56044 -
tomi0113 #56043 Te nem is szereted a TGX-et...xD -
#56042 Mérnem hoztál egy TGX-et nekem? -
#56041 Vettem észre....:DDD -
tomi0113 #56040 Biztos, nem figyeltem.xD -
tomi0113 #56039 Az első 2 haverom.:D
-Villám, Depi.:)
Bocs a dupla postért.:) -
#56038 kedd reggel 6és 7 között velünk szembe jöttetek..:DD -
tomi0113 #56037 [center]Helóó.:)
Tegnapi képek.:)
[i]Amúgy köszi mindenkinek a múltkori dicséreteket.:D
Mike: Hol nem vettelek észre a múltkor?xD
Luspy: Ha kopasz volt akkor a Balu ment vele.:D
Nyisztor P.: Ja, egyenlőre...xD -
SzabyV8 #56036 Még tegnapról:)
-
#56035 de azért ő 80 ezer forintért eléldegél szlovákba , nem olyanok a körülmények ! -
#56034 Ennyi...
Amúgy meg ne mondja nekem , hogy nincs más kamionos cég , ahol jobban fizet.
Pl:Cs cargo, azt hiszem cseh cég, de tuti biztos, hogy van szlovákba is cég. És gondolom ott azért nem 80-ért dolgozik. :) -
#56033 Mindig van más választás ha ő is akarja. -
#56032 de nem tud mit csinálni.. szerinted ha lenne jobb választása ezt csinálná? -
#56031 Erre csak azt mondom, hogy megérdemli...
Ha neem veszi észre , hogy havi 80-ért melózik, akkor magára vessen. Szvsz . :D -
#56030 azért nézd meg a szlovákokat.. minden 5. ember szinte kamionos, románok fele is jogsi nélkül vezet... multkor beszéltünk párral, szlovák srác 80.000ft-ért átváltva dolgozik ugy hogy 3 hónapot kint van... jó mondjuk az már a legalja, de van ilyen is... -
#56029 Leho Túlméret :DD Napi 125 € minden második hétvége van itthon :D
Mert Német nyelvizsga is kell a legtöbb helyre, kivéve ahova beszerveznek...
Hirdet az a cég Jim Johansen vagy mi nagyfülkés Dafok az sem echte Dán egy vagy két Dán van a cégen belül a többiek Magyarok Szerbek és ilyen nációk, még a fuvarszervezők is, viszont ugye 6 vagy akár ennél több hét kint...Ami kibaszott sok..
Talán az hogy mégis ittkéne hagyni sokmindenkit nem? Szülők, Barátok, Barátnő(k)(?!)
:) Apu azért nem ment mert ittvagyunk mi, sok lenne az a 6 hét, ha egymaga lenne akkor meg azért mert kevesebb lóvéból is meg lehet élni ha nem akar nagyobbra vágyni .. kicsit keszekusza lett bocsi :) -
#56028 De akkor mért nem megy ki mindenki? Mi tart vissza?:) OK ..akinek családja van azt megértem. -
#56027 Az echte osztrák az tuti nem :D
Mondjuk, én nem pont Osztrákra gondoltam, hanem tőlünk sokan mentek finnbe :DD
Volt régebben a naplóba, hogy Magyarország dolgozik szinte a legtöbbet, de nekünk a legkevesebb a keresetünk majdnem :) :S -
#56026 Jaja szerintem is,brummie forumon se írnak ennyit..2200 még hihető annyit én is olvastam..2.5felett már nagyon mázlistának kell lenni.
-
#56025 az kicsit sok lesz:D meg az a 3200 is :D -
#56024 netto. legalábbis mikor jött az ajánlat, egy ott dolgozó sofőrtől, akkor annyit mondott és ő meg is kapta, csak hát ugye Lidl eket kellett volna teriteni 3 napig folyamatosan megállás nélkül és ez nem oké valahogy..(osztrák Lidleket)