59456
-
#56143 Nem tudom, de ha tényleg így van szólj! :D
Bárhova elutazok az országban :DDDD -
#56142 A helyi újságban találtam egy ilyen hirdetést pont annál az iskolánál ahol az M/B-t találtam.
,, Ingyen C tanfolyam ha van B-s jogsid és még nem vagy 23 éves"..mi ebben a trükk?Ingyen semmit sem adnak. -
-
#56140 -
-
Sóschips #56138 Mintha koszos lenne a lencse..vagy valami:S..nem lennének rosszak,de nekem a minőségük annyira nem jön be:s -
#56137 -
#56136 Szép reggelt!
-
Sóschips #56135 Hát akkor az esélytelen dolog:D..köszönöm a hasznosat^^ -
#56134 hogy a viharba ne tehetnél, csak állampolgárnak kell lenned, ami azt jelenti, hogy hasonlóan kell beszélned azt a nyelvet mint saját anyanyelved. -
Sóschips #56133 Jó,ott simán meglenne:D...mondta,hogy átszámolva 3ezres órabérben dolgoznak.Ami,ha az itteni fizukat nézem egész jó:DD...félrerakni meg tudnák.:)
Csak azért,mert most ha ott megcsinálnám,akkor ha esetleg haza tévednék,akkor itt nem lenne a rendőreinek vele baja?:D...meg akkor ha ott tenném le,akkor a B-t is beleraknák a német jogsiba?:D -
#56132 "Momentan kostet der Führerschein C+CE ca. EUR 2500-3000,00.." ez 2009-ben volt szóval számolhatsz 3k-val -
#56131 Jó kérdés.... Viszont az egyik tanárom még tavasszal mutatta a jogosítványát Német jogsija volt. Néztem is hogy van neki ilyene :D -
#56130 Mért ne lehetne? Csak egy picikét drága... -
Sóschips #56129 Külföldön le lehet rakni a jogsit?:D..mert most az is benne van a pakliba,hogy suli után megyek ki németbe dolgozni,aztán ott meglehet szerezni?Vagy csak Mo.-n?
Nagyvalószínűséggel hülye kérdés,de ezt nem tudom:$:D -
#56128 Hát végül is csak pár hónap a különbség..:) de így legalább mindent nyugodtan meg lehet csinálni..amúgy is úgy terveztem h októberben kezdem a C-t. -
#56127 bocs a sok hsz-ért! ha 20.5 éves vagy, és most neki állsz akkor pont betöltöd a 21-et mire meg lesz, érdemes várni addig, mert nagyon ritka az a cég ahova tapasztalatlant felvesznek, ajánlom neked kezdésnek a Huncargót, Wabi-t igaz, hogy nem a korrektségükről híres egyik se, de legalább szerzel tapasztalatot és nem mondják másik cégnél, hogy nincs tapasztalatod nem kellesz... -
#56126 Hat akkor jovo nyarig varni kell.. -
#56125 hát 95%-ban igen. ha jól emlékezem akkor kérdezted, hogy van e korhatár egyes cégeknél, van a Gartnernél, Huncargónál, Waberer's-nél és minden komolyabb cégnél ami a !!21!! életév, addig állítólag nem mehetsz vagy Németo.-ba vagy Lengyelo.-ba talán?! -
#56124 Tavaly decemberben volt 2 éves a B jogsim,most már 3 lesz^:)..akkor elvileg mindenre lehet már menni..a kérdés csak az h ki fog alkalmazni egy 20.5 éves jancsikát. -
#56123 Bőven elég neki egyenlőre a PÁV 3 úgy se akar rögtön ADR-ezni meg ahhoz is kell egy nem kevés tapasztalat. -
#56122 a PÁV 1, PÁV 2 megszerzéséhez rendelkezned kell 2éves "B" kategóriás, nem kezdő vezetői engedéllyel az-az legkésőbb 19évesen rakhatod le kivéve, ha 16évesen le raktad az "A" kategóriák közül valamelyiket, de jelen esetbe, ha van egy "B"-sed akkor leghamarabb 19évesen rakhatod a PÁV1, 2-őt! a PÁV3-at már rakhatod simán! -
#56121 van, csak most semmilyen tanfolyam nincs, köszönhetően az államnak, ez aztán az "Új Széchenyi Terv" -
#56120 SzabyV8 te merre csinálod a képeid? Mert 2 hét múlva irány SK és hátha arra megyünk. -
#56119 Akkor valamennyi esély csak van:D
#116? -
#56118 munkaügyinél már nem lehet úgy csinálni mint régen.csak ha kiírják a tanfolyamot és ha beválogatnak a csapatba és általában 2-3 szoros túljelentkezés van, jah és általában olyan kerülnek be akiknek esze ágában sincs utána sofőrként melózni, én 2 hónapja szoptam be(SZSZB megye) -
#56117 Sziasztok :)
Faterom egy Scania műszaki mentővel dolgozik már 10 éve és most ki mentek Franciába és úton hazafele Németbe össze tört a hátsó (D tengely) differenciál mű... Mi a véleményetek róla???(Ha érdekel a kamion tudok képpel szolgálni... :) ) -
#56116 Kezdokent amugy minden esetben eloszor kiserovel mesz? Vagy ez csak a 0km-esekre vonatkozik? -
#56115 Félre ütöttem..
Aztán az csak 1 cég :D És oda mikor vennének már fel 0 kilóméterrel?..
Na mind1 :D Én nem vitázok én tudom mit akarok :D -
#56114 Szar Magyar cég, hallod barátom a HUNLAND az Holland eredetű ^^ -
#56113 a kivétel erősíti a szabályt -
#56112 "aisztria"
Haver szar Magyar cég?Jussál már be akkor a HUNLAND-hoz..vagy csak vedd figyelembe -
#56111 Hát jó én 6 évvel ezelőtt csináltam akkor még így volt. Akkor most a nemzetközit hova tették? -
#56110 Ki akar szaros Wabererses lenni?
:D Itt van tőlem ausztria 15km re van annyi munka lehetőség mint állat.. Most is ahol nyári melón vagyok egész nap vezetek :D Vagy egy traktor vagy egy Mercedes Unimogot :) Sőt az sem biztos hogy teher autó sofőr leszek :D Lehet valami kis gazdaságban leragadok itt kint és kész :)
De mondom, lehetőség van csak élni kell vele és ha ilyen közel van aisztria akkor miért ne itt dolgozzak?! Mint sem egy gagyi szar magyar cégnél amit mindeki le hurrog meg köpköd.. -
#56109 Hát ez nem olyan biztos.:
Először is kinek milyen PÁV csoportra van szüksége?
PÁV I. : Megkülönböztető jelzést használók
PÁV II.: Személyszállítás,ADR (régen ezt kérték a nemzetközihez is)
PÁV III: Teherszállítás -
#56108 XXXD -
#56107 jó, de ő G-sel jár (magaspadlós)
és Highline, nem Topline :D -
#56106 Az lehet de ha nemzetközizni akarsz akkor meg PÁV 2-t kell csinálnod -
#56105 Az megint más páv amin te voltál szerintem.. -
#56104 jajaja
a múlthéten ahogy ottvoltunk, a csávó megszopatott xD
mondta h 2 silóba kell fújni, elkérte apám számát, és mondta h felhívja mielőtt megtelik...egyszer megállt a grancsi, és akkor már hívta is őt h lassan meg kéne állni, fater mondta neki h már megállt, a csávó csak annyit mondott, hogy van ott egy kuka, abba engedjük már visza ami a csőben maradt, nem sok jött végülis vissza...
utána elkedztünk fújni a másik silóba, ott meg mire lefújtuk az egészet, pergett a fejemre a cucc xD :D