Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Luspy: Quali nekem is <#finom>#finom>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ez sajat

Egy régebbi képem.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
The Truck Is My Life
Eladó
Na de az "új" gép állóklíma, szúrók... nekem nagyon teccik (bocsi a szar képért majd lesz jobb is )

Már elkezdtem építeni az alváz kész van,meg a kerekek,és a belsõ tér festés alatt van😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Hasonlót láttam multkor pesten a Rábennél : DD vagy ez volt az??
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A cég többi kocsijáról nincs képed?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
FTW Transkona Logistik GmbH
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
RS : <#eljen>#eljen>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

2 Az egyben:
Városi és Társa KFT. voltak 8-an de nem volt kedvem mindet lefotózni.
Tegnap este Százhalombatta:
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa