Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert ezt õ csinálta?😄

к.ιηтнуα.

luspaydavid
Hát én csak ki mondom, össze vissza zoomolgatsz jön egy kamion azt veszed után egybõl egy fát...
Nekem nem jött be.

The Truck Is My Life

TruckerDave
Ennyire nem érsz rá vagy nagyon nehéz össze rakni ? Pár napja elvagy vele 😄 Amúgy szépen haladsz nagyon jó lesz.

Scania Trip to Stauland part2

Tomika boy
Köszi szépen😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

RS
+1 <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika boy
Köszi😊

Tomika001
Eddig nagyon király! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika boy
Fasz ki van miért nem jó?!:@

TruckerDave
Itt meg 40 fokban délután kettõkor úgy dörgött az ég, hogy egy felhõ se volt a közelbe 😄

94mike
rendszám<#idiota> küldjed egykis hüvöset?: DD itt kezd fújni a szél,és hül le a levegõ*--*

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

TruckerDave
Erre a szó viccedre is nehezen jöttem rá <#taps>

TruckerDave
Már rájöttem 😄 Csak 32 fokos szobában nem úgy gondolkodik az ember <#idiota>

TruckerDave
Bocsánat, értetlenségemért 😄 Szaby képe a régi és R420-é a mostani kép 😄 Bocs 😊

Falkon
#55318 , 2. kép

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TruckerDave
Én mivel ez a gépet nem ismerem, és nem tudom, hogy nézett ki régen, azért elég tetszetõs a mostani állapotában is. 😊

MANos Viktor
eLeSeL<#nevetes1>
Amúgy jó kis gép<#eljen>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

hungaro
<#nevetes1>

Hivatás az Életért!

luspaydavid
Hehe <#vigyor>

The Truck Is My Life

hungaro
egy sürgõs, 4kezes fuvar erejéig megkapta tesóm Nenus keresztapjának a volt kamionját:

És végre rá szántam magam, hogy lefényképezzem =)

Hivatás az Életért!

MANos Viktor
Fasza képek!
Az utsó 700-as volvo magyar rendszámú volt? Mert akkor láttam egyszer az M7-esen billencs póttal. 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

CzUKi
Mi is beugrottunk néha pár kanyarra hozzájuk apával 😄 2-rõl van képem amivel mentünk a többirõl nincs 😄
atego
Ez meg az egyik belföldes nyerges
actros

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

luspaydavid
Szürke volt annyira nem néztem mert hátúról elõzött meg csak a ponyván láttam hogy DK Transport

The Truck Is My Life

CzUKi
Köszi nektek 😊
Luspy: Sok autója van, mind merga 😄 Milyen volt a merga ? Mp1, Mp2 ? Sima fülkés, megaspace fülkés ? 😄 Mert az mp2-es Megaspace fülkés, állóklímás, szürke mergák az úniós autó a többi vagy 4 kezes állandó járat vagy belföldes. Kivéve az ategókat azok közül a "nagy fülkések" mind nemzetközis 😄

luspaydavid
Én tegnap találkoztam DkTransportal 😄 nyerges merga

The Truck Is My Life

RS
+1 <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Fasza képek! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

CzUKi
Elmentem ma nevelõfaterral lerakni 😊 Csak budapestig mentünk de 45 képet csináltam XD Felrakok párat a többit, ha akarjátok megnézhetitek az albumban
Szépen legyalulta a traktoron a gumit a pót ...
kép1
kép2
kép3
Amíg leraktak, addig rendetraktam kicsit 😊
kép1
kép2

Lerakóhoz a bejárat elég hülyén sikerült...

Tomi ezt neked. Duran Trans

Ezt pedig neked Roller. Sió-Trans

Nem csúnya...

Kolléga

Sajnos elb@sztam :/

Többi kép az albumban, ha valakinek valamelyik kép az albumból vagy innen kell nagyobban, az szóljon 😄

Szobi30
az fasza... 😊
én szerdán fogok kimenni faterral megint...
remélem, hogy kapunk vagy Angolt, vagy Portugált... 😄
bár erre igen kicsi az esély, de jóvolna<#idiota>

www.szobi.picturepush.com

PttM Fa
Ez román busz. ismerem a telephelyüket hol van.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

R420
Németben. Dalijásat a Schweati pihenõben a Kempent pedg Hengersbergi Agip hofban😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Cindas
dalijaék minden gépet összetõrnek, már a legendát és tõrték;D

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

leho94
problem solved, nincs bejelentve a cég ezért házszám sincs 😄D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
valaki nem tudja szolnokon hol a francba van a floraland? nemsokára indulunk faterral de nagyon nem vágjuk, címet meg szarul adták meg

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

94mike
ígymár más...:/ kár érte..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Eléggé...azt tudom hogy baleseteztek vele,esõs idõben lehajtottak az útról vele,és elég csúnyán törött az eleje.Talán ez is közrejátszik.

94mike
azta:SS most jól levan lakva:| mint ha nemis ugyanaz a gép lenne..

Úgy látom már a DALIJA sem a régi....<#shakehead> Fénykorában szebb volt

Szobi30
merre jártatok?

www.szobi.picturepush.com

atika223
Pénteken a Delta trucknál állt bent 4 új Via béres 460-as Volvo egy Sió transos új 440-es Magnum és 3 440-es Magnum gazdára várva 😊

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

atika223
Itt a nagy Good bye! oka 😊

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

R420
Hát az utam elég rövidre sikeredett..

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

luspaydavid
Maiak, ez a Sprinter nagyon bejön és még van belõle kettõ egy sárga és egy kék azok most nem voltak bent.

Ezt meg haza felel

The Truck Is My Life

Tinka123
Nekem szerdai, elõtte nap meg ment kifelé, de csak egyedül..
Akkor azért jár erre 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Jó kép ez,nekem is van sajna elég sokszor hogy sietnem kell a lövéssel hogy legalább meglegyen😊 Neked is pénteki kép?😊 Am Rábakecöl volt rá irva!

Tinka123
Sajnos jött mögöttem a kamionok és kattintanom kellett hogy ennyire is sikerüljön, nekem is megvan ez a gép, a vonóháromszöges meg majdnem összetörte magát a kanyarba, ha szembõl nem áll meg a személyautó akkor lehet hogy balesetes képeim is lennének, nahde itt a kép, ez a cég valahova idevalósi lehet mert mindig itt nálunk kanyarodik le...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Elég pofás darabok!

Ráadás 😄

Engem fényképezet 😄D

Samu-Gézával Leopoldovban😊

Nagymegyer (SK) 😊 Aszfaltozott kicsit,én meg kint voltam fotózni,és odasettenkedtem😊
RS -köszönöm!