59456
-
#56183 A GKI vizsga az belföldi nemzetközi árufuvarozói. Egy sima plasztik kártya mint a digi kártya. Ugyan olyan. 140ezerbe kerül és az újíttatása 80 ezer. Ha jol tudom 5 évente kell újítani.
C kat. 165, E kat. 130 GKI 140, Páv 1 vagy 2 vagy 3; 8500 digit kártya 7000 píz. Nagyjábol ennyi kell hogy kamionozni tudj, meg sok szerencse hogy valahová felvegyenek olyan jogsival amin még a pecsét sem száradt még meg. Nekem ennyibe kerülnek a dolgok. A héten vizsgázok C forgalombol. -
#56182 Árufuvarozói (GKI) alapképzés 99.000 Ft
Árufuvarozói (GKI) továbbképzés 69.000 Ft
Autóbuszvezetői (GKI) alapképzés 99.000 Ft
Összevont GKI alapkézés 150.000 Ft
Én ezt találtam.Szóval busz + fuvarozó = 150 -
#56181 júúúúúújj -
-
#56179 nem szabad hagyni! rá kell járni a biztosító nyakára és fizetnek habár mikor tesómba bele mentek akkor a biztosító azonnal kiment fényképezett stb és fizettek, de ez a kocsi ahogy látom TK, így az újonnani vételárat ki kell fizetnie a biztosítónak(a hibás fél biztosítójának!) -
#56178 Üdv!
Van egy DAF os bicskám nem érdekel senkit?:D -
#56177 Akkor 80ezer Ft a GKI ha megújíttattod de ha csináltatod akkor 140-180 közt van -
szabozsolti #56176 bocsanat,eddig azt irta hogy ell kell teljen 24 ora,most csak probalni akartam ha tudok posztolni es elengedte -
szabozsolti #56175 FGH -
Sóschips #56174 Anyát is megbüntették,de ez egyértelműen a másik fél volt a hibás.Mi csak ennyit kaptunk.A biztosító meg baszik fizetni,eddig adott100ezret,a ruha,telefon,stb.re ami tönkre ment a balesetben,a kocsit még nem tudom..hozzáteszem,pont abban a hónapban lett kifizetve a kocsi,vagyis a baleset után kaptuk a csekket,hogy fizessük ki..szval fasza volt..na mindegy,aztán azóta semmi,a rendőrség kb fél évre sikerült kiküldenie a papírt,hogy nem anya volt a hibás.
Pénzt még nem láttunk,nagy valónszínűséggel nem is fogunk.Csak ebben az a ciki,hogy azóta anya olyan munkát nem vállalhat,mivel a lába nem bírja,szóval faszaság van. -
#56173 -
#56172 Ott már mind1 hogy túléled e vagy sem, a másik 2-3 ember meghal, az a te lelkeden szárad egy életen keresztül, legalábbis sztem én utána nyirnám ki magam, amilyen lelkiismeretes vagyok... -
#56171 Erre azt mondom h akkor nem kell rámenni a sínekre. -
#56170 Egyik ismerős ment a kocsijával. 3 ültek benne. Egy beláthatatlan útszakasznál ráment a sínekre, jött a vonat. Ő nem volt bekötve, kirepült, túlélte, a többiek be voltak kötve, ők sajnos nem. Mondjuk leülte a büntetést. Hiába csatolod be, vagy túléled, vagy nem. -
#56169 Hat ez gyönyörü akkor..magyar igazsagszolgaltas. -
#56168 Szép! -
#56167 Kifejeltem az ablaküveget, beszakadt a fejem plusz az üveg össze-vissza vágott ( nekem még 3 hónap múlva is jött ki üvegszilánk a fejemből, sőt egy "beágyazódott" ). Amúgy agyrázkódást kaptam, kómában voltam vagy 2-3 hónapig, utána nem ismertem meg senkit. Eltört a bokám, amit azóta jó párszor műtöttek, de még most is recseg-ropog :D Nagyjából ennyi. Szóval azóta tényleg bekötöm magam.
Akkor nem voltam bekötve és a rendőrség megmagyarázta, hogy emiatt nem nyílt a légzsák, viszont van egy "szakértő" ( vagy nem tudom mi a neve.. ) ismerősöm, aki szerint ha be lettem volna kötve akkor se nyílik a légzsák, mert nem olyan volt a becsapódási szög, hogy érzékelte volna.
Ja, és a legszebb, hogy megbüntettek 30 ezere Ft-ra, mert nem volt ugye övem és az egész balhét szinte én vittem el, miközben én kanyarodtam, kb. 10km/h-val sem mentem, míg aki nekem jött több mint 60-al jött, 30-as táblánál. Ez egy terepjáró volt az elején gallytörő csővel, amit ha jól tudom akkor tilos volt Magyarországon használni. Jaaa.. és az emberke rendesen piás is volt. ( nem az első esete volt az ilyen )
De éljen a magyar rendőrség, rám verték az egészet. :) -
#56166 Én GKI kártyaként ismerem Kecskeméten apám 80ból megúszta és egy sima kék kártya,mint a jogosítványod csak más dolgok kerülnek rá javítsatok ki ha tévednék. -
#56165 GKI vizsgát 4 nap alatt lehet megcsinálni és 80ezer forint? Aranybevonatú a papír vagy mi a franc? -
#56164 Jóreggelt!
-
#56163 Én csak felvetettem, egy szóval nem mnondtam olyat, hogy én nem kötöm magam, faterom megis fujtott volna, ha nem kötöm be magam:DD -
Sóschips #56162 Ki,hála isten.A bal lábán egy nyílt és egy sima töréssel megúszta,meg pár borda törés,meg ugye az üveg szilánkok még egy hét után is estek ki a hajából.
Neked lett valami maradandó sérülésed?..mert azért az sem lehetett egy szép látvány:S -
#56161 Szerencséje volt, ahogy látom kinyílt a légzsák.
Nekem 5 éve volt egy balesetem, nem voltam bekötve, nem is nyílt a légzsák :S. Oldalról 60-al belém jött egy terepjáró, gallytörővel az elején. Ebbe az volt a csúnya, hogy én álltam szinte az autóval. Pár hónap kóma, kórház.. ilyesmi..
Azóta az az első, hogy kötöm az övet, bárhol ülök. -
Sóschips #56160 Nem minden esetben,anyunak egy éve,szeptember 11-én volt balesete,nem volt bekötve és azt mondták a rendőrök,meg a mentők,hogy pont az mentette meg,mert ha be lett volna kötve,akkor megfojtotta volna:S..szval neki isteni szerencséje volt.A másik autós,aki a hibás volt az meg is halt.
Ebből "szállt" ki édesanyám.A suzuki kicsit veszélyesebben néz ki(teló miatt ilyen vágott a kép/..Azt nem is mutatom. -
#56159 de illik a témához vszeg azért tette be -
#56158 1. "vótmá"
2. videóként volt linkelve... -
#56157 -
#56156 Igen , 100esetből 1...elég merész játékos vagy akkor ha abba az 1-be akarsz tartozni..:) -
#56155 +1 osztálytársam 4 évvel ezelött azér haltmeg,mer nemvolt bekötve..különben kutyabaja sem lett volna..azóta mindig kötöm magam,miánts beszállok. -
#56154 Egy ismerősünket pont ez mentette meg ,hogy nem volt bekötve:) -
#56153 Néha viszont jobb ha nicns bekötve (: -
#56152 Én is így vagyok vele, nekem a kocsiba beüléssel együtt jön a bekötés is. :D -
#56151 " Im glad you like our country. I wish I could say this too. As this video shows too, roads are in very bad condition. Full of holes. "
-
#56150 pedig az öv néha életet ment -
#56149 teljesen elfelejtettem :/
egyébként nem nagyon szoktam magam kötni...de ha meglátom a rendőrt akkor áthúzom magamon :D -
#56148 Úristen..hogy lehet az övet nem bekötni egy VIZSGÁN?:DD
Egyébként én mindig bekötöm magam..már csak reflexből is..van olyan h kiállok a garázsból és akkor is ..:D -
#56147 ugyanez volt nekem is...
kivolt írva, hogy 50% kedvezmény az elméleti oktatás árából, és utána a többin visszahozták ugyanazt :S :D
bár egyszer buktam is forgalmi vizsgán xD
kb 5 métert mentem, és meg is köszönte a vizsgabiztos a részvételt, mert nem kötöttem be az övet...(utálom az övet, engem fojt)
de másodszorra átmentem azon is, de 11.000 et behúztak a pótvizsgadíjra :S -
#56146 Ígyis-úgyis náluk akartam,aztán ha kisorsolnak akkor örülünk ..már ha egyáltalán kisorsolnak bárkit is. -
#56145 gondolom ilyen b*zi sorsolásos átba*zós... mikor a B-t csináltam nagy betűkkel, hogy 50% kedvezmény az elméleti oktatás árából, hát úgy jött ki, hogy 126.000Ft és mennyi az eredeti költség?! 126.000Ft, csak paraszt vakítás... -
#56144 Holnap bemegyek megkérdezem.:)..de sok jóra azért nem számítok.