Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
Nekem nem jött be.
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
És végre rá szántam magam, hogy lefényképezzem =)
Hivatás az Életért!
Az utsó 700-as volvo magyar rendszámú volt? Mert akkor láttam egyszer az M7-esen billencs póttal. 😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
The Truck Is My Life
Luspy: Sok autója van, mind merga 😄 Milyen volt a merga ? Mp1, Mp2 ? Sima fülkés, megaspace fülkés ? 😄 Mert az mp2-es Megaspace fülkés, állóklímás, szürke mergák az úniós autó a többi vagy 4 kezes állandó járat vagy belföldes. Kivéve az ategókat azok közül a "nagy fülkések" mind nemzetközis 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szépen legyalulta a traktoron a gumit a pót ...
kép1
kép2
kép3
Amíg leraktak, addig rendetraktam kicsit 😊
kép1
kép2
Lerakóhoz a bejárat elég hülyén sikerült...
Tomi ezt neked. Duran Trans
Ezt pedig neked Roller. Sió-Trans
Nem csúnya...
Kolléga
Sajnos elb@sztam :/
Többi kép az albumban, ha valakinek valamelyik kép az albumból vagy innen kell nagyobban, az szóljon 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
én szerdán fogok kimenni faterral megint...
remélem, hogy kapunk vagy Angolt, vagy Portugált... 😄
bár erre igen kicsi az esély, de jóvolna<#idiota>#idiota>
www.szobi.picturepush.com

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Ezt meg haza felel

The Truck Is My Life
Akkor azért jár erre 😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Engem fényképezet 😄D
Samu-Gézával Leopoldovban😊
RS -köszönöm!