59456
banner
  • Tinka123
    Leküldtek a kishatárnak, vagy mi a gecimnek?:DDDD, egyszer rákóstáltunk faterral, jobban lehetett jönni mint a csigaházasok miatt(lakókocsisok) az autópályán :D (lehet csak a turista szezon miatt).
  • daf xf
    az is jó, csak fizessék a brennert én 2 kanyart csinaltam meg úgy h basztak fizetni minden felé faszom bundeszen kellett kacskaringozni, elég is volt belőle:D
  • tuzfal3
    Nem látszik a kép!
  • magnumos89
    Ezzel járok egy hete :D
  • tviktor91
    Waberer's..cikket nem olvastam el,csak a kommenteket..
  • kazai21
  • matyi0323
    Értem:)
    Elvileg nekem német, német-olasz lesz.. aztán majd kiderül, végül is úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak keressek :)
  • daf xf
    Esetek 90%-ban német fele, néha van egy olasz meg svájc. Meg nagyon ritkán svéd. Inkább wuppertal, Friedrichshafen, Dingolfing bmw gyár, kassel wolskwagen, köln.
  • matyi0323
    Én is jobban örülnék a mercinek, mindenféleképpen :D
    Még ha úgy van , lehet összefutunk. Merre jársz általában?
  • Gerypapa 95
    nekünk trafic van , szvsz az kúrva kényelmes :)
  • daf xf
    Nekem vagy egy matracom, ami a hinta ágyba kell. Az félbe hajtva pont befér a 3 ülésre, és kényelmesen ki tudsz nyújtózni. Csak valami függönyt csináltass mert a nélkül nem lehet aludni. Amúgy én sprinteren kezdtem. Sokkal kényelmesebb. Ez egy fapados "fos". Nagyon szar ülése van. Az új masternek már jobb.
    #56251: 10 db gépe van a cégnek. De ezeknek fele már selejt.:D
    Van bennük 500 ezer km. 4 ezer km/ 4 liter motor oil. Komplett olaj cserét végbe lehet vinni egy ilyen út alatt. Hála istennek enyém még 1.5 éves, van benne 350 ezer és ahoz képest egész jó állapotban van, 1 deci olajat nem eszik.(kopp-kopp). 150et már én raktam bele.
  • matyi0323
    :D
    Én is valami hasonlóval fogok járni.. még nem tudom pontosan, hogy merci sprinter vagy master..:D de 80-90%,, hogy sprinter lesz..:D
    Az alvástól parázok, mivel így első ránézésre okádék kicsi hely van :S :D
    Mennyi ilyen autó van a cégnél?
    Szoktam néha őket látni :)
  • daf xf
    Ezzel hevítettem előre.:D
    Meg jelenleg is ezzel küzdök még úgy néz ki tavaszig.
  • matyi0323
    Mivel voltál amúgy?:D
  • daf xf
    Én maradok a svédnél. Hajón ingyen kaja, kabin zuhany alvás póker. Nem kell több. Csak kevés az a 4.5 óra hajó út ezekhez:D

• RS
    Képek jöhetnek, csak méretezd le őket! :)
  • matyi0323
    Nekem annyira rémlik egy ugyanilyen kép :DD
    Csak kifele jöttünk rajta..sötétben :D ( mert itt a táblákat nézve ez belfe megy csak:D )
    Talán Calais-ba, de nem biztos :D
  • kazai21
    Hát apu is pár évet csak dél spanyolt járt szinte és semmi nem volt :D
  • daf xf
    Itt még befele, vártam a ladikra. Éjszaka 02:30kor indult.
    Csak most találtam meg a képeket:D
    Ha érdekel benneteket felrakok még egy párat.
  • matyi0323
    hajóból ki/be? :D
  • daf xf
    Valaki esetleg fel ismeri a képet?:)
  • daf xf
    Hát én erre sosem szoktam adni a fater haverja mesélte hogy annak a haverja mesélte hogy ez van. Faterom 6 évig csak dél olaszt csinálta. Mégsem rabolták ki soha, nem ették meg, nem verték el nem vitték el alóla a kamiont. Am meg azt tudják hogy magyar vagy, csak volt aki nem tudta hogy helyileg hol van magyarország. kicsit keverte romániával.. Nem mind1.
  • matyi0323
    Fater járt daf-al. Csak azt tudom mondani amit ő mondott..:D

Erőből.. nem a hegyek királya :D azt mondja volt olyan scania, volvo amelyik rakottan ott hagyta hegynek felfelé..
    pakolhatóságban elég jó, nagyobb a scaniánál..
    Kényelemre nagyon dicsérte, fűtés frankó, ágyak, ülések kényelmesek ( szinte minden márkán ült már, szerinte a daf a legkényelmesebb mind közül ) kb. röviden ennyi:D
    Dehát ízlések és pofonok :D
  • kazai21
    Kivilágított benzin kút semmit nem jelent..Ilyen dolgokba a benzinkutas és benne van.Mesélte ott egy magyar srác,hogy a kollégája direkt a benzin kút mellé állt,elaludt utána arra kell,hogy zörögnek az ajtón 4 egyenruhás rendőr,mondják neki szálljon ki,kiszállt na szanaszét verték el is vitték a kamiont és megtaláltak csak üresen már.És a benzin kutas semmit nem csinált állítólag.
    Olyan is volt,hogy egy pali mondta a kutasnak,hogy dohányt visz szóval figyeljen oda na elment WC-re utána már nem is kellett vissza mennie a kamionhoz mert nem állt ott...Azért tudják azok ha már egy magyar jár arra:)
  • tviktor91
    Dél spanyolo-ban a ,,kamionos naplója (logout)" íróját is ki akarták rabolni...
  • daf xf
    Nincs ott baj, én már voltam lent Palermoban. Odáig tudok nektek infót adni. Nincs semmi baj, szeretik a magyarokat. Engem pl mikor megláttak hogy magyar vagyok csak lestek hogy honnan jöttem, volt aki nem is ismerte Magyarországot. Amúgy meg kivilágított benzinkúton kell megállni és kész. Közel sincs olyan veszélyes mint dél spanyol.
  • daf xf
    Szép a vas, nektek mi a véleményetek a dafrol? Erő, pakolhatóság, kényelem stb.
  • RS
  • imihaver

Oberonos képek :)

• tviktor91
    google maps szerint 93 km abony -gyöngyös...mindenesetre lehet én is inkább fizetnék mondjuk 400k-nál azért meggondolnám.:D Ennyiért 2-3hónapra albérlettel is olcsóbban kijön.
  • Sóschips
    Szerintem van az több is:D
  • matyi0323
    De, lehet.
    De én nem abonyi vagyok. :D
  • Rikcsoo
    Munkahelyemen;)
  • tviktor91
    Abony nem 100km-re van Gyöngyöstől?:D
  • Hesston
    Túrkeve környékén amennyire ismerem :D
    Valami Tyúk, vagy pulyka farmon mert ott lapátolják a szart :D
  • matyi0323
    Nekem az több mint 400km utazás lenne naponta..:S Szóval majdnem a jogsi ára..

Elvileg 2 hét múlva kapok melót kis kocsira.. majd ha abból lesz egy kis pénzem ( pár hónap ha minden jól megy.. ), akkor megcsinálom.
  • tviktor91
    Gyöngyös Tmobile autósiskola ..elvileg 3hónap ..napi 8 órával néha szombaton is ezt mondták nekem.

@224 Hát naponta biztos fárasztó lenne feljárni ..de gondold át azért nem kis pénz..és Abony ( ha ott laksz ) végeredménybe nincs olyan messze.
  • matyi0323
    Hol van ez pontosan?
    Hány nap kb. összesen?
    Kicsit lemaradtam .. :S:DDD
  • Sóschips
    Én mennék,de nekem messze van:S