Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te nem mész a Szegedire?😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Azt nem tom melyik, meg a piros Highline R-es😄
Depressziós a gazdája neve.😊
Am sztem a kamionoson ott leszek a Volvok meg a gazdájuk közt.😄
Ott meg lesz a szamurájkard, de oda viszem a viperát is, hátha meggyilkoltok...xD
Csak még újonnan, bele is ültem, szép nagyon.😄
#55501:Ja majd lövök képet, nem tom h megy e más is, de lenn lesz az egyik fekete Volvo amit Luspy is már lefényképezett, az-az új Volvo.😄
Mondjuk az Papp-os de mind1 akkor is lenn lesz.😄
Ahha akk jó géppel mész. Majd belülrõl lõtél pár fotót?
A cégtõl cak ez megy le?
The Truck Is My Life
Az ezerötöskockaladát?xDDD
Am okéjó!😄
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lesz nálam egy vipera de nem kell félni.xDDDDD
Te jössz?😊
Holnap ezzel a géppel megyek a Szegedi kamionos talira.😄
Nunus: fasza képek :d
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Amúgy <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Pár kép a mai termésbõl 😄
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Töki: Igen pázzeg meg az andikúr illatosító is ... Te kocsog XD
Révai nyomda elõtt
az új szerzemény 😄
Felrakó (révai nyomda)
felrakó
Magyar TV székház
Szépséges *.* (pót csak ideiglenes)
Csecse alufelni 😄
"elõrûû"
460 csikó 😄
Nemsokáig lesz ez a matrica rajta, szombaton rakják rá a "cégeset"
Szúrók, klíma
Csak 4 céges autó van itthon a 8 ból
RS esetleg ez és ez mehetne a bannerba, ha gondolod 😊
Amúgy tényleg nagyon szép!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
egyébként nézzétek ezt meg , nekem nagyon tetszik az egész szerelvény *.*
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ugye amikor kimásoltad az abload.de-rõl a linket rákattintasz ott a hozzászólás panel alján,hogy Kép beszúrása és akkor onnan kitörlöd azt a http::// micsodát amit betesz,és bemásolod a kép linkjét és minden egyes képet így kell beilleszteni.<#papakacsint>#papakacsint>
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *