59456
-
#56303 Ismeros,hol laksz? -
#56302 A Man lemaradt bocs 2 off ért :
-
#56301 Apumal el mentem egy fuvarba gondoltam hozok pár képet a kék Man a miénk :
-
#56300 mozognak sokat nincs ott gond :D -
Lapos1 #56299 Mostanában ebben az AirCargóban fejleszt nagyon. -
vajo #56298 Hali mindenkinek.
Kedves Rajongók! :-)
Versenyt indítunk rajongóink között. Kérlek ajánljátok barátaitoknak és ismerőseiteknek a MAHARTLOG facebook oldalát. Akinek a legtöbb ismerőse, barátja likeol-ja az oldalunkat megkapja a legújabb fuvarozó eszközünket. A eredemény hirdetés 2011 augusztus 19.-én tartjuk. A nyertes részére cégünk augusztus 20.-i tűzijáték idejére további meglepetéssel kedveskedünk.
Eredeti
Megkérek minden olyan kamionbarátot, aki szereti az országút királyait, az Lájkolja a MAHARTLOG facebook oldalát. (Ne a bejegyzést.)
Szóljon mindenki a haverjának, ismerősének, hogy lájkolja, és győztes ajándékokban részesülhet.
Köszönöm mindenkinek -
#56297 : D, TD-nél most mivan tényleg, régen nem hallottam felőlük:DD csak a szlovák rendszámos kocsikat láttam, meg pár Hollandot észak Németbe... -
-
#56295 hülyeséget mondtam :D nem R-es volt -
#56294 az de rossz volt, kiskoromba úgy mentünk faterral törökbe még az R580-as transdanubiás scaniakkal :DDD -
#56293 Bocs a dupláért, egy kamionba két ágy van, az ülések mögött, ha a régebbi tipusu Scanat nézzük akkor a szélvédő fölött van egy ágy, és az ülések mögött van a másik :) -
#56292 4 kéznek számít, jobban lehet haladni... -
#56291 Indafotó! Ha feltöltötted a képeid felajánl több méretet amelyekből választhatsz.
Ajánlom ezt a linkelési formát: (így nem szeged meg a szabályokat)
[link=ide a nagy kép url-je][img]ide a kis kép url-je[/img][/link]
-
Kaczor #56290 Sziasztok ! Sajna csak a szerdai melóról van képem :S
-
Lapos1 #56289 Jó reggelt mindenkinek.
Most rakok egy pár képet mert régen raktam.
-
Lapos1 #56288 Nagyon tud a néni. -
#56287 Hát a fogyasztáson ne csodálkozz, faterébe is van 12 ezer km kb, és ilyen 30 32 liter a fogyasztása még. Majd olyan 80-100 ezer körül beáll az szépen. Átlag olyan 28-30 bol ki lehet hozni. -
#56286 Egyébként,mi van akkor ha ketten mennek egy hosszabb túrára? Ki hol meg hogyan alszik? -
#56285 Én megvagyok elégedve vele, de a Volvo-t jobban szerettem. A kényelem az nagyon jó, rendesen elfértünk benne. Az erő is elfogadható mert elég jól ment felfelé a 10%- os emelkedőn ahhoz képest hogy automata váltos, szépen rakta visszafele magának a sebességeket :)
A fogyasztással vannak gondok, de hát még új! -
#56284 Kuld at,en atmeretezem :P -
#56283 Holnap én is hozok képeket megyek apumal Vásárhelyre -
#56282 Ma-i képek!
-
#56281 Na én ma sikeresen feliratkoztam a C jogsira ingyen.
Pontosabban C+GKI van ingyé..majdnem ingyé mert 30.500Ft-os regisztrációs díjat elkérnek.De még így is bőven megéri..a vicc pedig az hogy már 1hónapja hirdetik magukat és ÖSSZESEN vagyunk eddig 8-an...kell még 4 és indul a tanfolyam amit 2-3hónap alatt lezavarnak mivel minden nap 8órát kell bent lenni,lesz olyan is hogy Egerbe is el kell buszozni.
Aztán az E náluk olyan 130 pluszba még saját zsebből ha kell..márpedig kelleni fog. -
#56280 Miért regisztrálna még egy fölösleges fiókra? Bőven elég egy helyre felrakni... -
öregember #56279 méretezd át picture office manager-el
-
#56278 Van picturepush-om csak oda is, marha lassan tölti fel :/ 580 képet egyesével meg nemszeretnék átméretezni :D De am köszi -
öregember #56277 és? -
#56276 aláírásában látszik hogy van picturepush fiókja :D -
öregember #56275 fotoalbum.hu
oda regisztrálsz és fel tudod tölteni
de ha nagy méretűek a fotók, lassan fogja feltölteni
-
#56274 Defektje vagy mije volt este és azért állt meg ott mert másnap reggelre ért volna oda kollégája kerékkel vagy mikor és azért volt csak ott.
Am holnap reggel irány Kiskunhalas Hétfőn meg Lecce :) -
#56273 Mi most voltunk spanyolba és 2 olyan alkalom is volt, hogy maradt 5-6 percünk és inkább rizikóztunk, hogy eljussunk egy normális kútig. Mert az egyik helyen útépítés volt és a parkoló full üres volt, lámpák se világítottak, a másiknál meg pont egy s.o.s nél járt le az időnk, de még fater talált 5 percet és egy kútig eltudtunk jutni. A lengyelek meg ja... la jonqerában hétvégéztünk és 10 kamionnyira álltak tőlünk litvánok meg lengyelek. Estére már bevoltak b@szcsizva, egymással üvöltöztek, az "örömlányokkal" kekeckedtek (ez nem egy életbiztosítás), meg hasonlók. Amúgy azon a környéken a llacer-navarro hűttős cég kocsijaival kell vigyázni mert televan románnal lengyellel meg hasonlókkal és azok lopnak de nagyon. "Jungiban" a vécékbe ki is van irva, hogy vigyázni kell velük.
Ui.: 580 képet csináltam kinnt, majd valamit kéne alkotnom belőlük, vagy nincs valamit ötlet, hogy hova töltsem, vagy hogytudom nektek megmutatni őket ? Mert egyesével átméretezgetni őket nagyon nincs kedvem, videót meg 3 at lehet belőle kihozni :D -
#56272 S.O.S ben semmiképpen...ha túlvezetés ha nem, benzinkúton, hát elkél a szerencse ...
Apu Spanyolozott, még csak Délolaszt nyomott 6 évig 2x volt németbe, mai napig utálja az északi pályát, okosan kell mindent csinálni, délen, németeknél ennyire nem kell félni, de...jah Lolkabolkák részegen összevesznek, másnap reggel már együtt sütögetnek, a faszfejei mint ha mi sem történt volna -.- őrültek ezek nem emberek, megszűnnének a lengyel cégek mindjárt sofőr hiány lenne, nah meg itt se lenne ennyi lengyel :|...Lopnak, Csalnak, hazudnak is talán ... -
#56271 fater meg mikor járt törökbe, egyszer volt ideje magyarba megállni, egyből leszívták majdnem az összes benzint meg leállították a hűtőt is... szerencséje hogy valamire felébredt kiment hugyozni aztán észrevette.. kicsit drága lett volna az a sok gyógyszer -
#56270 Neked esetleg... -
#56269 Mindenhol utálják a lengyelt:D Nem hiába...Lengyelek egymástol is lopnak:DDD Ezvan sajnos:D Fatert is leszívta egy lengyel... Németbe megállt és reggelre nem volt üzemanyaga...Azt mondta ,hogy a lengyel még éjfélkor se volt befügönyözve... -
#56268 Barátaink pedig :D -
#56267 Ezért nem értem mi a rákért kell megállni sos parkolóba. A lengyelek meg fasszopók. Már elnézést, ha egyedül van behúzza a fülét farkét, ha már vannak 2en már egyböl elkezdenek arcoskodni. Én utálom is őket mint a szart. -
#56266 Elég szépen berakta a seggét nő létére.
-
#56265 Köszöntem a hasznosat de még nem biztos hogy megyünk :) mert faterék Perugia alá nem nagyon járnak de lehet lesznek olyan elvetemültek hogy leküldenek xD Na deh ha mégis megyünk akk ablakok csuma fel ajtók spani és hol érdemes megállni? Benzinkutak azért biztonságosak. AM azért hogy megverjenek nem kell annyira lemenni Velencénél magyar estére megállt 9 órára SOS-be Lengyelek elkezdték leszívni a tankot de mivel SOS kannával hordták a sajátjukba amikor szívták meg hallotta kinézett az ablakon csak annyira bírta a fejét visszahúzni hogy a vascső csak a bőrt vitte le a homlokáról, azt mesélték csuma véres fejjel motor be tűz el onnan de jól is tette mert ha ottmarad volna tuti kiszedik a fülkéből. Múlt héten meg fater kollégáját szívták le 650 l-t parkoló csurig a bejáró út szélén megálltak ugye a DAFon belső tank van mi más 2 Lengyel meg állt mellettük raklaptartóba szivattyú tartály minden ami kell egyik megállt a DAF mellet másik a mögött az faterék haverja mellet de az fel is kelt de csak azt hitte 45-re álltak meg. Reggel amikor sétált hátra haverhoz akkor látta sapka földön tankba alig valami. De valami lengyeleket parkolóba elkapott a rendőr azt mondta fater találkoztak a gumibottal. -
danyr #56264 Nenus, 2:57-nél nem ti vagytok?