Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öröm így reggel nézegetni õket.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Szacsa: Imi képei között a fehér Merci kék dobozos Kroneval nem azzal voltunk a vámudvaron?😮
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Te képeid is elég jók! Luspy köszi neked is 😊)
Ide is fölrakom ha nem zavar senkit 😄
vagy ez.
http://www.abload.de/img/dscf0463yv6f.jpg
Általában ezen a két autón változnak anyámék
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Szaby, mint mindig <#eljen>#eljen>
TomikaBoy, mossa a gazdája neki <#hehe>#hehe>
The Truck Is My Life
Czuki apád lecserélte a M.A.N-t egy 500-as Volvora?
Nagyon szép autó
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Elindultunk itthonról negyed hét körül gumit vittünk szlovákba. Odaérünk a címre, sehol semmi. Kérdezõsködés, 15 km bolyongás után megtaláltuk reggel 9 órára. Egy nagy telep volt egy magánút végén. Bemegy apa a papírral, aztmondják neki, hogy 5 óra múlva 😮 Kézzel szedték a gumikat, sokáig tart meg amúgyis 13:16 ra vagyun mi kiírva. Szakadó esõ, befüggönyöztünk elkezdtünk filmezni. Közben jött egy másik magyar akit 13 40 kor ráállítottak a "rámpára" a másik kapunl meg egy magnum állt, aztmondták utána mi jövünk. Elment a magyar jött egy szlovák, még mindig nem mi. Aztán a szlovák után végre ráállhattunk (este 9 óra körül). Mivel 10 fajta gumit hoztunk a miénket is elég lassan szedték, mert mindegyiket külön vonalkódozták, nyomtatták a papírjait. Este fél 12 !! volt amikor kigurultunk a telep kapuján. Góboxot dugjuk mindenhova, nem mûködik. Hát majd csak lesz valami, határig semmi nem világított rajta. Rendõrök kinnvoltak a határon, gobox controll, hát a miénk nemjó... 90 juró+30 ezer forint.. A rendõre nemtudom mit csinált vele, de elvittek a furgonhoz és hozta vissza ugyanazt a gépet és mûködött... Mi meg akárhova dugtuk akár mit nyomtunk rajta 5 másodpercig, semmi. De azért csak haza értünk...
Képek:
Szlovák határ
kép1
kép2
szép vihar volt..
Amíg apa a góboxot megvette, körbefényképeztem belülrõl az autót, és lõttem egy külsõt is .
belsõ1
belsõ2
belsõ3
belsõ4
belsõ5
belsõ6
belsõ7
kivülrõl
Megtaláltuk a lerakót..
lerakó1
lerakó2
lerakó3
Unalmamban elkezdtem fényképezgetni 😄
a táltos
kicsit kipúposodott a gumiktól
500 paci
Globetrotter
Kivilágítva:
kép1
kép2
kép3
kép4
Na szóval nagyjából ennyi. Bocsánat a sok dumáért és a sok képért 😄
Képek megtalálhatók a galériában
Luspy, Lapos, Imi : Szép képek mind <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Hogy ne csak új verdák legyenek 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Mi equipo favorito: Real Madrid
The Truck Is My Life
Az egyik kiszervezett cégrõl annyit hogy 375 -et keresnek a sofõrök és naggyából minden 2-3 héten itthon vannak...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
FTW Transkona Logistik GmbH
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/