Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jók a képeid SzabyV8(Y)
Öröm így reggel nézegetni õket.
imihaver
Djano, SzabyV8: köszi 😊 Próbálkozom, de még most sem tökéletes... :S

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

308as Kis Janó
Imi fasza képek!
Szacsa: Imi képei között a fehér Merci kék dobozos Kroneval nem azzal voltunk a vámudvaron?😮

♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF

Király ha nem okoztam csalódást 😄
Te képeid is elég jók! Luspy köszi neked is 😊)

imihaver
<#wave>

Luspy: jó kép 😊
Szaby: ma sem csalódtam benned! <#eljen>

#55797: ment egy pm (Sox)

imihaver

A mi verdánk.

Ide is fölrakom ha nem zavar senkit 😄

vagy ez.

http://www.abload.de/img/dscf0463yv6f.jpg

Általában ezen a két autón változnak anyámék
CzUKi
Hoppá most jut eszembe. Én csináltam egy felvételt a kürt hangjáról, mert nagyon nagyot szól XD NEm a legjobb de eztkõõõszeretni XD

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Tinka123

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Kolléga vitt két kocsit 😊

Szaby, mint mindig <#eljen>
TomikaBoy, mossa a gazdája neki <#hehe>

The Truck Is My Life

Hozok pár képet is😊

Nem tudtam úgy megcsinálni,ahhoz még gyüge voltam😊) de majd megpróbálom legközelebb mjad ha csinálok vidit😊

Nagyon jó kis beszámoló.
Czuki apád lecserélte a M.A.N-t egy 500-as Volvora?
Nagyon szép autó
Tomika boy
Koszos mosd le!!😄
Jó kép😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

luspaydavid
<#smile>

The Truck Is My Life

TOPLINE
Így elrontani:S

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

94mike
mekkora szar.:|

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

sox79
Csaó!
A két Mezõtúrit eredetibe elkérhetem?? (Szebik , Zemlényi)

Kistódi
Bocsi a 2 hsz-ért nem illesztette be a képet: Az új Volvo

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Kistódi
Akit esetleg érdekel: Az új Volvo

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

CzUKi
De, mivel ottmentünk át szlovákba 😄

Az 1. képen az nem a Rajkai határ?

CzUKi
Na sziasztok , hozom a tegnapi képeket, csak tegnap hajnali 1 kor értünk haza.
Elindultunk itthonról negyed hét körül gumit vittünk szlovákba. Odaérünk a címre, sehol semmi. Kérdezõsködés, 15 km bolyongás után megtaláltuk reggel 9 órára. Egy nagy telep volt egy magánút végén. Bemegy apa a papírral, aztmondják neki, hogy 5 óra múlva 😮 Kézzel szedték a gumikat, sokáig tart meg amúgyis 13:16 ra vagyun mi kiírva. Szakadó esõ, befüggönyöztünk elkezdtünk filmezni. Közben jött egy másik magyar akit 13 40 kor ráállítottak a "rámpára" a másik kapunl meg egy magnum állt, aztmondták utána mi jövünk. Elment a magyar jött egy szlovák, még mindig nem mi. Aztán a szlovák után végre ráállhattunk (este 9 óra körül). Mivel 10 fajta gumit hoztunk a miénket is elég lassan szedték, mert mindegyiket külön vonalkódozták, nyomtatták a papírjait. Este fél 12 !! volt amikor kigurultunk a telep kapuján. Góboxot dugjuk mindenhova, nem mûködik. Hát majd csak lesz valami, határig semmi nem világított rajta. Rendõrök kinnvoltak a határon, gobox controll, hát a miénk nemjó... 90 juró+30 ezer forint.. A rendõre nemtudom mit csinált vele, de elvittek a furgonhoz és hozta vissza ugyanazt a gépet és mûködött... Mi meg akárhova dugtuk akár mit nyomtunk rajta 5 másodpercig, semmi. De azért csak haza értünk...
Képek:

Szlovák határ
kép1
kép2
szép vihar volt..

Amíg apa a góboxot megvette, körbefényképeztem belülrõl az autót, és lõttem egy külsõt is .
belsõ1
belsõ2
belsõ3
belsõ4
belsõ5
belsõ6
belsõ7
kivülrõl

Megtaláltuk a lerakót..
lerakó1
lerakó2
lerakó3

Unalmamban elkezdtem fényképezgetni 😄
a táltos
kicsit kipúposodott a gumiktól
500 paci
Globetrotter

Kivilágítva:
kép1
kép2
kép3
kép4

Na szóval nagyjából ennyi. Bocsánat a sok dumáért és a sok képért 😄
Képek megtalálhatók a galériában

Luspy, Lapos, Imi : Szép képek mind <#eljen>

kutizsolt
arról már attak ki képet csak gondoltam , hogy valakinek van több is belölle

V-Power Shell

luspaydavid
Oké 😄

The Truck Is My Life

Hogy ne csak új verdák legyenek 😄
Tinka123
Volvo : O:!!!!!!: DDDD : S

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

308as Kis Janó
ez mi a hegyigyász?😮

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

atika223
Mindent fizet vagy csak a rakott km-et? Mert vannak olyan geci cégek akik csak a rakottat fizetik. pl: apámékat fuvarra fizeti a séf nem km-re.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kazai21
De ahogy Tinka mondta nagyjából úgy van...
Sry a 2hszért

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Meg ott ha úgy van még kapod a iskolakezdési támogatást meg üdülési csekket is...

Mi equipo favorito: Real Madrid

luspaydavid
Jó bazz akkor te meg létszíves az új Scaniaról adj képeket amik majd 2015-ben jönnek ki. Köszi...

The Truck Is My Life

kutizsolt
kösz de én a 2012-es re gondoltam😄

V-Power Shell

Tinka123
Amióta szétbomlott😊
Az egyik kiszervezett cégrõl annyit hogy 375 -et keresnek a sofõrök és naggyából minden 2-3 héten itthon vannak...

RS
Gond egy szál se! 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

dimmu8814
Így van😄 Faternak is mack motoros van és több mint 1 milla van benne és nem jár vele minden 2. héten szervízbe😄D

FTW Transkona Logistik GmbH

Gerypapa 95
miért ott mióta jobb ennél a fizetésed ? 😊

Én nekem a szüleimnek a TGX-ének semmi baja nem pedig az egy Ausztriából bérelt autóvolt. Nagy fuvarokat csináltak vele apámék állandó Luxembourg-Lisszabon vagy Luxembourg-Oslo volt. Amikor leszálltak róla idén Januárban akkor volt benne 488ezer és csak a gázolajat és az AdBluet-kellet bele rakni. Na de annál a cégnél a Magnumok mindegyikkel volt valami baj kivéve a Mac motorosokkal.
TruckerDave
Megépítik 3 évre strapa bíróra, aztán elemeire bomlik <#idiota>

Ebben igazad volt olyan új magnum aminek az agyát 60ezer-nél kellet kidobni. Még szerencse, hogy garanciális. Mi most adjuk el a 2004-2005-ös MP2-ket átlagban olyan 800-890ezer közt van de azoknak semmi bajuk nincsen. Pedig általában Spanyolországba van fuvar. Csak a tankolni kell õket nem úgy mint az Új Magnumokat.
MANos Viktor
Úgynézki ennyi volt a billencsezés, újra mixer... Neeeee<#levele><#shakehead>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid

The Truck Is My Life

kutizsolt
helló
jó képek/ gépek
valaki az új volvo-ról képeket tud-e meg tenni?

V-Power Shell

luspaydavid
<#hawaii>

The Truck Is My Life

leho94
scania 3 éves koráig hibátlan, utána szinte sorba megy tönkre minden 😄DD faternak garancia lejárta után már tönkrement a klíma egybõl

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"