Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinka123
Lehet hogy amikor a kipufogónál van, akkor le kéne venned a zenét 😊 szerintem jobb lenne.😊 csak jótanács izlések és pofonok 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Egy havernak csináltam,hát mit mondjak lehetett volna jobb is,de ez van 😊)

VERESS 96
Szép! 😊

hungaro
látom meg találtad Te is<#vigyor5>
RS: sry a duplázásért, segíteni akartam<#vigyor2>

Hivatás az Életért!

Bocsi a bénázásomért.

Hesston
Haverom mesélte hogy Figyelnek arra hogy tiszták e a kocsik kivülrõl mert ha tiszta kosz és nem mossák le akkor 5000ft mínusz fizetéskor (de sztem hülyeség bár ha úgy nézzük igazuk van..)

Új nick :D Jéé de laza :D

kazai21
Akkor már inkább elmegyek gyurikához😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Tinka123
De azt te nem mondtad hogy indítást is kap, így már minden más...csak én azthittem 21 és finish...

Fater most vált céget igazából, faternak van a napi 25 € + 6 cent /km+ aaz alap+rakodási pénz két hetente van/volt itthon és hétvégére 25€...ha minden kerek akkor 3k körül 😊 de ugye most másik firma lesz😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Gerypapa 95
most figyelj , számoljuk a külföldöt 21,5 ft / km , ugye ? egy nap 600 km-ert tudsz haladni sacc/ kb ba azaz 21,5 * 600 = az 12900 ropi 1 napra egy hónapra dolgozol kb-ba 17-18 napot az olyan 220 ezer Ft + minden hónapra kapnak 225 vagy 250 eurót /nem tudom pontosan/ ez ilyen költöpénz nekik . így szerintem egészen jól kilehet jönni belõle .
de ha nem vagyok túl indiszkrét neked mennyit keres faterod ?

imihaver
<#wave>

Mai fotozósból egy pár darab.:
(bocsi a sok képért)

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

imihaver

imihaver

Tinka123
Azért valljuk be az egy kicsit karcsú...

imihaver

Gerypapa 95
most aztmondták neki 21,5 forint 1 kilóméter és 16,5-öt számol magyarba , elvileg .

kazai21
Hát tavaly elõtt 21ft/km volt de ha magyarba vagy akkor csak 17ft/km-t számol...

Mi equipo favorito: Real Madrid

94mike
tesóm gépébe egy misivan:'DD szval tévedés😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tinka123
Jah akkor õ csókos lesz :L akkor tényleg két hét :L😄DD

Gerypapa 95
dehogy 😄DD minden hülyeséget ne hidj el ! írányító hívta oda rajta kívül még vannak 3-an (irányítók) és aztmondta hogy 2-3 heteznek , aztán jössz haza

Tinka123
Ha szeret hétvégézni akkor rajta... rekord amit hallottam 9 hét kint, az átlag az állítolag 3-4 hét.

Gerypapa 95
horváth rudi , jó cég ? esetleg valami info ? haverom ott fog dolgozni lehet , hívták oda

RS
Nem akarok szemétkedni, de ez nekem nagyon olyannak tûnik hogy errõl meg errõl hallottál ezt-azt, és ebbõl általánosítasz, holott akár egy adott példány is eltérõ lehet pl. megbízhatóság, szervizigény esetén.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

atika223
Dellach

Dellach fás MAN

Ez már volt de szerintem jó lett.

Ez is volt de szerintem ez is jó lett.

Errõl a szép tájról lesz videó.

2 hete volt benne ennyi.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

atika223
MANról nekem sem nagyon van véleményem az öreg Mercik azok jók az újak már nem a füstzabálós Scaniára azt mondják nem jó. Nekem saját tapasztalatom nincs Scaniáról a Dci-s Prémiumnak 800.000-nél csak a kipufogója rohadt szét az a mai napig dolgozik 2 hete láttam az M6-on egy hûtõs pótkocsival.Az AdBlue-s Scaniára azt mondják jó.Apámnak régen amikor még magán vállalkozó volt 7 éve fejezte be akkor csak Rábája volt 2.5 misi felett volt mind a 3 gyári motor gyári váltó minden hétvégén kellet valamit bütykölni de az Orosz pályán nem rohadt le vele.Volt egy merci is az Decemberbe nem bírta Oroszba a -42 C-t elrepedt egy henger. Amikor abbahagyta a magán vállalkozást 1 Rába maradt magyarba abban volt 2.3 misi egy ment ki Iránba abban 3.1 misi volt arról van hír aknára futott és felrobbant ez volt tavaly elõtt márciusban. Utána Volvoval dolgozott 1,7 misi volt benne és jártak ki vele németbe egyszer rohadt le vele mert önindítós lett Azt a gépet 2.5 misivel tette le.
Szóval vannak jó és rossz gépek, na de elég ebbõl a témából. Keresek képeket és dobok fel a nyárról.

Tinka123
Hehe ebben tévedsz^^ most adta el a cég a mercit 1.350.000 el Iránba mai napig semmi problem nem volt vele 😞 ... Nekem eddig csak dicsérték a Scaniat van a Léránt Trans kft csak Scaniak vannak neki, és csak délipályát járják, Spanyol ilyen helyekre, mindegyik autójuk 1.000.000 felett van, aminek van gazdája meg megbecsülik azzal nem lesz gond ne aggódj, a magnum meg a Premium az valahogy más tészta : D M.A.N rõl nem tudok nyilatkozni, de állítólag azis rendbe van ...

atika223
Jah hogy annyi is van benne 😊 A Volvon kívül 750.000 felett minden kuka.

Tinka123
A Régi mercivel még olajcserére se sûrün kellett járni 750 000 nél kapta apu a magnumot, de hát jah...m1 jövõhéttõl végre vége a kínszenvedésnek... 809 000 km volt bent mikor multkor elõbbre jártam vele az udvarba, de már sok volt belõle...
egyiksem 😊 ez az E-tech motoros 😊

atika223
Attól függ melyik Magnum? Mack vagy Volvo motoros? Nem tudom voltál már a Becsehelyi kúton a tulaj élettársa új R-es Scaniával jár 2 hét alatt 8* volt szervizbe.Lehet mondani ez jó meg ez már az összessel szervizbe kell járni. Nálunk a Magnumnak semmi baja a DAFokba 500.000 van és kukáznak rajta majdnem mindent a MAN tgm meg csak olajcserére jár.

Tinka123
A magnum egy ócskavas 3 hét alatt 3x volt olajfolyás, bedöglött a tachorgráf önindítós lett, szva lennyi róla : DDDD Scaniaval semmi problematika nincs 😊

atika223
Újabb alkotás Norbától(Tudom hogy traktoros de a zöld MANkat érdemes figyelni <#eplus2><#eplus2>)

atika223
Tgx-re mondják hogy szar, Scaniával is egyre többet kell szervizbe járni a Volvo még mindig jó a Magnum meg Volvo motor+váltó szal nincs vele baj.

Tinka123
Itt már csak két márka van Scania és Volvo, a magnumok kikoptak, meg ami volt TGX már azis pápá vissza adták...

atika223
Jah, fasza gépek.
Nálunk a cég nagy kérdésekben van a fõnök se tudja még hogy, 2 Új DAF vagy 2 Volvo vagy 2 MAN vagy 2 Magnum vagy 2 Scania jön xD

Tinka123
5 ilyen Scania jött a firmához...

Andor, jah.

PttM Fa
Ez Anna apukája igaz? 😊

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

atika223
A tavalyi törött Magnum helyett lett másik gép?

Tinka123
Bolondos Robi komám 😊 Jófej srác...kb 6 éves együtt hétvégéztünk akkor még ponyvással dolgozott😊

RS
<#heureka>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
<#worship>

The Truck Is My Life

Jah 😄 Spike

luspaydavid
A Sipike <#hehe> Elkérhetem nagyba ? 😊 3.

The Truck Is My Life

Hát tudni nem tudom,de nekem valami azt súgja hogy hogy nincs zsé,vagy már a cég sem létezik :/<#sir>
ex Dalija Sped
Bannerba RS??😊)

Jó képe Szabi.
Eredetibe beraknád?
Nem tudod ez flotta újítás vagy nincs zséé?

Ex DALIJA SPED...😞(

TruckerDave
Így már önmagáért beszél <#eljen><#taps>

CzUKi
Sziasztok !Holnap fekete volvóval megyünk 😄 Lesz videó is az elmult 3 napról és holnapról összességében, holnap megcsinálom a java része már késsz csak a holnap rész hiányzik 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

-

Tomika boy
Na elérkezett a vége😊
95% (Még le kell mosni polírozni,meg a légterelõ hátsó fele még nincs fenn)
Szerintem így már nagyon odakúr!<#vigyor>

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!