59456
banner
  • kazai21
    9eurós étteremben voltatok?:D
  • leho94
    :DDDDDD
  • luspaydavid
  • Sóschips
    Idióta
  • Kaczor
    OFF
    Szóval te egy töketlen hülye vagy ?
    OFF vége.
    Tényleg?
    Hát ezt se tudtam... Itt leszarják az ilyet :/
  • leho94
    nézik a balesetmentest is...faternak is van sok ilyen oklevele, igaz hogy pénzt nem kapsz érte :DDD
    Hát az nem jó :S
    Én nagyon szeretem, 13 éve megyek vele mindig nyáron :)
    Én sem istenítem, csak Tisztelem!
    Amikor egész hajnalba képes menni, hóba, fagyba,jégbe... Be kell ülni mellé , és meglátja az ember:)
    Mond csak nyugodtan, mostmár mind1.
  • Sóschips
    Őszintén nem érdekel mit mondanak apámról,hisz én sem istenítem,nem is vagyunk jóba;)...Persze abban is van valami,amit Te mondasz,de feleslegesen hurrogtad le.
    Másrészt,áhh inkább nem,mert még a végén én is el leszek hajtva..
    Dolgozik?Mióta 2 hónapja?
    Igen azt félre értettem...
    "ezerre gondolt...meg amit a sofőrök mondanak arra nem szabad adni.:D általánosságban persze.."
    De ezzel gondolom te sem értesz egyet...
    Mert azért neked se tetszene, hogyha Faterodról ilyet mondanának akkor nem tom, mit szólnál hozzá ^^
  • Sóschips
    Olyannak magyarázod aki dolgozik?...
    "Én nem az egész országnál értettem, azt hittem nem nézel ennyire hülyének... -.-"""
    Cégen belül.."
    Te low,tviktor nem egy krva cégre értette,hanem országosan...akkor ki a buta?
    Baleset mente vezetésről meg annyit, hogy akkor már faterom milliomos lenne...
    Autótisztaság pénz baromság... Sehol nincs szerintem 1-2 helyen, sőt van ahol kötelező a kamion mosás a sofőrnek és nem kap érte pénzt ;)
    sry a dupla hsz-ért..
    Én nem az egész országnál értettem, azt hittem nem nézel ennyire hülyének... -.-"""
    Cégen belül..
  • CzUKi
    Naná, ott hétvégéztünk. Mindenképp beakartam oda menni :D
  • leho94
    ja és a több tízezer kamionos közül mind ugyanolyan :C
  • matyi0323
    Miért lenne mindenhol egységes/egyforma km pénz?

Akkor senki nem hagyná ott a wabit. :)
    Országon belül is hatalmas a különbség, és akkor még külföldre nem is mentünk egy Müllerhez vagy Vos-hoz..( csak írtam 2-t találomra a "nagyokból" ) stb.

Ismerősnél is van balesetmentes vezetésre pénz. ( 100 ezer km után ad a cég 50 ezret )
    Illetve autótisztasági pénz is. Csak az fordítva van, mikor állnak ki a telepről megnézik a kocsit illetve mikor állnak be akkor is.. és ha befelé rohadt szutykos, akkor vonnak le a fizuból. :)
    ( Mondjuk az, hogy mennyit, teljesen a górén múlik.. :DD )

/ De nem akartam beleszólni a vitába, csak attól, hogy nem mindenhol ugyanaz van, nem kell egyből barmolni a másikat. /
  • Gerypapa 95
    hogy te vajon mit kaptál ilyenkor :DDDD de jól toldad vixi
  • kazai21
    Oké apuci.
  • tviktor91
    Szánalmasak vagytok..ja de ezt már mondtam..érvek nélkül ugye nehéz vitatkozni és akkor marad a hülye emberek módszere.: beszólogatás és pofázás.Üljetek le mindketten.
    Igaz, nem is tudom ,hogy mertem visszaszólni
  • kazai21
    Tényleg ne vitázzunk,ismerjük el akkor,hogy tényleg ő mindenbe okos.(Focizásban,kamionozásba mindenbe amit csak eltudsz képzelni.)Vita lezárva:)
  • tviktor91
    Erről van szó.
    Ígyvan fel nem érhetünk a te tudásodig , mert te biztos jobban tudod mint mi. :)
    Na de tényleg hess innen :)
  • kazai21
  • tviktor91
    Érvek elfogytak és jön a sértegetés meg a ,,mennyé innen" ..kiderült hogy ki az IQ fighter.:)
    Vagy el is tolhatod a biciklit, senki nem kíváncsi rád. (:
  • kazai21
    Jajj,te vagy már egy mesemondó.Tedd magad lükvercbe most már mert unalmas vagy!
  • tviktor91
    Negatív..nézd meg a hírek topikot..mindenki elakadásjelzős..egyébként pedig leszarom megint nem én offolok hanem sütyi aki képtelen felfogni hogy a kamionosok több mint a fele mesemondó emberke..amivel semmi gond sincs..hozzátartozik a szakmához.
    "tisztán tartott kamion..balesetmentes vezetés"
    Szeretném kérdezni a topik többi tagját, hogy valaki hallott-e már ezekről?
    Ha igen kérem jelezze,köszönöm...
  • kazai21
    Vagy a Madridos topikba írt feszültség keltő szövegeid miatt?
  • tviktor91
    Na vajon miféle juttatások "ember"? Kint töltött hétvége..tisztán tartott kamion..balesetmentes vezetés..ilyesmikről hallottál már? Mellesleg ez nagyon nem egységes ha akarod tudni.
    Mindenki kapott felkiáltójelet aki a hírek topikba irkált szóval lenyugodhatsz.
    Miféle juttatások ember?
    Mindenki ugyan annyit kap...
    De látom már megvan a 3 felkiáltó jel szóval látom iq fighter vagy...
  • tviktor91
    Egységes kilométer pénz van,de attól még a juttatások nem egységesek okoskám és mindenki hozzászámolja hogy jobban hangozzon.
    Miről beszélsz?
    Szinte minden cégnél egységes kilóméter pénz van...
    Maximum ilyen kis cégeknél... Ott meg a fuvar van megadva h mennyibe kerül...
    Lehet, hogy "nagyok", de legalább nem olyanok mint a sok fiatal "nagykamionos" (tisztelet a kivételnek)... Összevissza törnek mindent...
    És elég szomorú, hogy te leszólód őket amikor ők 3x annyit dolgoznak mint te...
    Nem tudom hogy bírnád az éjszakázás, vagy amikor a hűtő 0-24 óráig ott zörögne a füledbe...
    Amúgy meg okoska, szerinted ha új autó, akkor egyből 1 millió kilóméter van benne?
    Remélem belőled is kamionos lesz
    Szánalmas vagy haver...
  • kazai21
    Én is szeretnék ilyen okostojás lenni:)
  • tviktor91
    Ne vágjál pofákat ez az igazság.
    Ha esetleg szóba kerül a fizetés téma akkor mindig annak a legnagyobb a fizetése akit utoljára megkérdeznek..mert az első mond egy számot, a második annak a dupláját, a harmadik a tripláját..és aztán már csak pár tízezreket mennek fel..de az utolsó keres a legjobban.....:)
    Aztán az is érdekes mikor sztorizgatnak a "nagyok"..ők is tudják h kamuznak és senki se hiszi el h ők már Afrikát is megjárták 3 defektes gumival..de azért jól hangzik..:)

Ettől függetlenül ok..legyen benne 500km higgyük el neki mert nem mindenki ugyanolyan mesegép.
    Kösz :DD
  • luspaydavid
    Tessék. ;D
  • Gerypapa 95
    ha lehetne választani inkább a bal oldalira ülnék rá :)) nekem jobban tetszik :)
  • RS