59456
-
#56584 9eurós étteremben voltatok?:D -
#56583 :DDDDDD -
#56582 -
Sóschips #56581 Idióta -
Kaczor #56580 OFF
Szóval te egy töketlen hülye vagy ?
OFF vége. -
#56579 Tényleg?
Hát ezt se tudtam... Itt leszarják az ilyet :/ -
#56578 nézik a balesetmentest is...faternak is van sok ilyen oklevele, igaz hogy pénzt nem kapsz érte :DDD -
#56577 Hát az nem jó :S
Én nagyon szeretem, 13 éve megyek vele mindig nyáron :)
Én sem istenítem, csak Tisztelem!
Amikor egész hajnalba képes menni, hóba, fagyba,jégbe... Be kell ülni mellé , és meglátja az ember:)
Mond csak nyugodtan, mostmár mind1. -
Sóschips #56575 Őszintén nem érdekel mit mondanak apámról,hisz én sem istenítem,nem is vagyunk jóba;)...Persze abban is van valami,amit Te mondasz,de feleslegesen hurrogtad le.
Másrészt,áhh inkább nem,mert még a végén én is el leszek hajtva.. -
#56574 Dolgozik?Mióta 2 hónapja?
Igen azt félre értettem...
"ezerre gondolt...meg amit a sofőrök mondanak arra nem szabad adni.:D általánosságban persze.."
De ezzel gondolom te sem értesz egyet...
Mert azért neked se tetszene, hogyha Faterodról ilyet mondanának akkor nem tom, mit szólnál hozzá ^^ -
Sóschips #56573 Olyannak magyarázod aki dolgozik?...
"Én nem az egész országnál értettem, azt hittem nem nézel ennyire hülyének... -.-"""
Cégen belül.."
Te low,tviktor nem egy krva cégre értette,hanem országosan...akkor ki a buta? -
#56572 Baleset mente vezetésről meg annyit, hogy akkor már faterom milliomos lenne...
Autótisztaság pénz baromság... Sehol nincs szerintem 1-2 helyen, sőt van ahol kötelező a kamion mosás a sofőrnek és nem kap érte pénzt ;)
sry a dupla hsz-ért.. -
#56571 Én nem az egész országnál értettem, azt hittem nem nézel ennyire hülyének... -.-"""
Cégen belül.. -
#56570 Naná, ott hétvégéztünk. Mindenképp beakartam oda menni :D -
#56569 ja és a több tízezer kamionos közül mind ugyanolyan :C -
#56568 Miért lenne mindenhol egységes/egyforma km pénz?
Akkor senki nem hagyná ott a wabit. :)
Országon belül is hatalmas a különbség, és akkor még külföldre nem is mentünk egy Müllerhez vagy Vos-hoz..( csak írtam 2-t találomra a "nagyokból" ) stb.
Ismerősnél is van balesetmentes vezetésre pénz. ( 100 ezer km után ad a cég 50 ezret )
Illetve autótisztasági pénz is. Csak az fordítva van, mikor állnak ki a telepről megnézik a kocsit illetve mikor állnak be akkor is.. és ha befelé rohadt szutykos, akkor vonnak le a fizuból. :)
( Mondjuk az, hogy mennyit, teljesen a górén múlik.. :DD )
/ De nem akartam beleszólni a vitába, csak attól, hogy nem mindenhol ugyanaz van, nem kell egyből barmolni a másikat. / -
#56567 hogy te vajon mit kaptál ilyenkor :DDDD de jól toldad vixi -
#56566 Oké apuci. -
#56565 Szánalmasak vagytok..ja de ezt már mondtam..érvek nélkül ugye nehéz vitatkozni és akkor marad a hülye emberek módszere.: beszólogatás és pofázás.Üljetek le mindketten. -
#56564 Igaz, nem is tudom ,hogy mertem visszaszólni -
#56563 Tényleg ne vitázzunk,ismerjük el akkor,hogy tényleg ő mindenbe okos.(Focizásban,kamionozásba mindenbe amit csak eltudsz képzelni.)Vita lezárva:) -
#56562 Erről van szó. -
#56561 Ígyvan fel nem érhetünk a te tudásodig , mert te biztos jobban tudod mint mi. :)
Na de tényleg hess innen :) -
#56560 -
#56559 Érvek elfogytak és jön a sértegetés meg a ,,mennyé innen" ..kiderült hogy ki az IQ fighter.:) -
#56558 Vagy el is tolhatod a biciklit, senki nem kíváncsi rád. (: -
#56557 Jajj,te vagy már egy mesemondó.Tedd magad lükvercbe most már mert unalmas vagy! -
#56556 Negatív..nézd meg a hírek topikot..mindenki elakadásjelzős..egyébként pedig leszarom megint nem én offolok hanem sütyi aki képtelen felfogni hogy a kamionosok több mint a fele mesemondó emberke..amivel semmi gond sincs..hozzátartozik a szakmához.
-
#56555 "tisztán tartott kamion..balesetmentes vezetés"
Szeretném kérdezni a topik többi tagját, hogy valaki hallott-e már ezekről?
Ha igen kérem jelezze,köszönöm... -
#56554 Vagy a Madridos topikba írt feszültség keltő szövegeid miatt? -
#56553 Na vajon miféle juttatások "ember"? Kint töltött hétvége..tisztán tartott kamion..balesetmentes vezetés..ilyesmikről hallottál már? Mellesleg ez nagyon nem egységes ha akarod tudni.
Mindenki kapott felkiáltójelet aki a hírek topikba irkált szóval lenyugodhatsz. -
#56552 Miféle juttatások ember?
Mindenki ugyan annyit kap...
De látom már megvan a 3 felkiáltó jel szóval látom iq fighter vagy...
-
#56551 Egységes kilométer pénz van,de attól még a juttatások nem egységesek okoskám és mindenki hozzászámolja hogy jobban hangozzon. -
#56550 Miről beszélsz?
Szinte minden cégnél egységes kilóméter pénz van...
Maximum ilyen kis cégeknél... Ott meg a fuvar van megadva h mennyibe kerül...
Lehet, hogy "nagyok", de legalább nem olyanok mint a sok fiatal "nagykamionos" (tisztelet a kivételnek)... Összevissza törnek mindent...
És elég szomorú, hogy te leszólód őket amikor ők 3x annyit dolgoznak mint te...
Nem tudom hogy bírnád az éjszakázás, vagy amikor a hűtő 0-24 óráig ott zörögne a füledbe...
Amúgy meg okoska, szerinted ha új autó, akkor egyből 1 millió kilóméter van benne?
Remélem belőled is kamionos lesz
Szánalmas vagy haver... -
#56549 Én is szeretnék ilyen okostojás lenni:) -
#56548 Ne vágjál pofákat ez az igazság.
Ha esetleg szóba kerül a fizetés téma akkor mindig annak a legnagyobb a fizetése akit utoljára megkérdeznek..mert az első mond egy számot, a második annak a dupláját, a harmadik a tripláját..és aztán már csak pár tízezreket mennek fel..de az utolsó keres a legjobban.....:)
Aztán az is érdekes mikor sztorizgatnak a "nagyok"..ők is tudják h kamuznak és senki se hiszi el h ők már Afrikát is megjárták 3 defektes gumival..de azért jól hangzik..:)
Ettől függetlenül ok..legyen benne 500km higgyük el neki mert nem mindenki ugyanolyan mesegép. -
#56547 Kösz :DD -
#56546 Tessék. ;D -
#56545 ha lehetne választani inkább a bal oldalira ülnék rá :)) nekem jobban tetszik :) -