Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Fotó: BonsaiTruck
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
de egyébként milyen jól hallani ahogy az elején 1 utána már 2 aztán 3 és kicsit erõsebben mindegyik henger felébred 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Gondoltam hogy oda vagy valahol.. :S
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Opel Movano 2.8DTi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Már csak össze kell illeszteni és a drótokat eltüntetni😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
"Kicsi zöld kavicsevõ"<#idiota>#idiota>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
és 600at úgyment vele, hogy csak lengés csillapítót és légruggót cseréltünk rajta, meg persze a szûrõk, olaj, gumik...
de a légruggót és a lengés csillapítót a billencsezés nyírta ki, utána még járt vele Finn-be is...
ez egy 95-ös DAF volt, annyi hogy nem DAF, hanem 500 lovas Cummins motor volt benne... 😊
és még hibátlanul ment mikor eladtuk!
www.szobi.picturepush.com
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ez hülyeség...nem is borult fel semmi,nem a pótkocsiba ment bele a man hanem a felépítmény végén lévõ daruba...az utcám végétõl 50méterre volt a baleset...a mancinak csak végig lett húzva az bal oldala és ezért kiömlött az útra a gabona...Ami a terelést illeti...a hülye fasz rendõrök egy olyan utcába terelték be a forgalmat,ahol két személyautó is épp hogy elfér...nem hogy két kamion...káosz volt amíg el nem takarították a balesetezett jármûveket...Azért fasza hogy így kiszínesítik a történetet...
Opel Movano 2.8DTi
Megjött a Peterbil t😊
Neki is estem😛
Az elsõ lökõn a gumit és a feliratokat én csináltam+a "koszolást"😊
Vélemény jöhet!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Fotó: BonsaiTruck
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Gerypapa: Ez igaz, nem mindegy.
Luspy: Remek képek, várjuk a videót! 😊