Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
😄DDD képeknél szokott nekem olyan lenni hogy ráviszem az egeret hogy kiírja a tag nevét 😄DDD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tinka123
Pázdmeg kerestem a "tetszik" gombot xDDDDDDD Apic Fail 😄DDD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
eljárkálnék én ezzel felénk az erdõkbe 😄Dd

VWfan
Igen én is ott láttam elõször. Ez valami változó reklám lehet mert ahogy elnézegetem a képeket majdnem minden országba más. Vagy ha nem nem akkor Vodafone felirat van ott.

TruckerDave
Elõször idõmérõn vettem észre, és nagyon meglepõdtem, hogy rajta van, mert akkor még nem tudtam, hogy megállapodtak a vodával.

VWfan

Bocs az off-ért!

RS

Fotó: BonsaiTruck

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Én is láttam!<#hehe>

Waberer's a magyar nagydíjon.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Hesston
Jujj de szarul nézki szegény.. :/
de egyébként milyen jól hallani ahogy az elején 1 utána már 2 aztán 3 és kicsit erõsebben mindegyik henger felébred 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Tinka123
Azthiszem, hogy egy újabb jó videókat feltöltõ személy van 😉 5 rész van érdemes megnézni, nekem rohadtul tetszett 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

tuzfal3
Bocs a dupláért...
Valaki látott már ilyet? 😄

Opel Movano 2.8DTi

tuzfal3
Szegény biztos szerette ezt a fajta indítást...

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
<#szeret>

The Truck Is My Life

Tinka123
Teljes méretet lehet kérni priviben ?😊 vagy ez a teljes ?😄

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

imihaver
Belsõ képet nemcsináltam. De legközelebb megyek és csinálok😊
Gondoltam hogy oda vagy valahol.. :S

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

tuzfal3
Belsõ képet is tudsz mutatni?Amúgy nem tudtam kimenni lekapni titeket mert épp vezetni voltam...

Opel Movano 2.8DTi

kalee
LOL...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Tomika boy
Hali!
Hangulatképek😛

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

RS
<#eljen>

imihaver
Sziasztok! <#wave>
Megérkeztem a kamionozásból.!
Látom nagyon szép képek vannak megint. Ti sem unatkoztatok <#smile>

Teleprõl egy pár kép:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

sovatalevi
Sziasztok! Mai adag:

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

luspaydavid

The Truck Is My Life

Tomika boy
Na majdnem kész a ledes vitrin😊
Már csak össze kell illeszteni és a drótokat eltüntetni😊

94mike
(K)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

MANos Viktor
Persze. 😄 Mobil Trans Scania

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

94mike
A mobil transost be tennéd nagyobba?😄(zöld scania) 😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

sovatalevi
Par foto :

Tobbi kep ITT

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

MANos Viktor
Lõttem pár képet a keverõnél, sajnos elég szarok mert kiszállni nem tudtam és egy párat takar az a szar oszlop is... 😊
"Kicsi zöld kavicsevõ"<#idiota>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Szobi30
egyébként ez hülyeség...mikor régen apám vállalkozó volt, a mi DAF-unkat 600-al vette 4 évesen, mikor abbahagyta a vállalkozást, akkor volt benne 200 (mert átfordult az óra)
és 600at úgyment vele, hogy csak lengés csillapítót és légruggót cseréltünk rajta, meg persze a szûrõk, olaj, gumik...
de a légruggót és a lengés csillapítót a billencsezés nyírta ki, utána még járt vele Finn-be is...
ez egy 95-ös DAF volt, annyi hogy nem DAF, hanem 500 lovas Cummins motor volt benne... 😊
és még hibátlanul ment mikor eladtuk!

www.szobi.picturepush.com

R420
M.A.N rendben van csak az elektronikája az baszakszik a milyenkben van 464ezer most lesz 5 éves és semmi gondja nincs az olaj folyik tömítés miatt de nem cserélik ki mivel nincs rá idejük kényelem és felszereltség 5*.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

luspaydavid
Szép szerelvény 😊

The Truck Is My Life

Tomika boy
Köszi😊

tuzfal3
"A MAN beleszaladt a pótkocsiba, majd felborult és a gabona az útra ömlött."
Ez hülyeség...nem is borult fel semmi,nem a pótkocsiba ment bele a man hanem a felépítmény végén lévõ daruba...az utcám végétõl 50méterre volt a baleset...a mancinak csak végig lett húzva az bal oldala és ezért kiömlött az útra a gabona...Ami a terelést illeti...a hülye fasz rendõrök egy olyan utcába terelték be a forgalmat,ahol két személyautó is épp hogy elfér...nem hogy két kamion...káosz volt amíg el nem takarították a balesetezett jármûveket...Azért fasza hogy így kiszínesítik a történetet...

Opel Movano 2.8DTi

RS
<#eljen>

Tomika boy
Üdvözlet!
Megjött a Peterbil t😊
Neki is estem😛
Az elsõ lökõn a gumit és a feliratokat én csináltam+a "koszolást"😊
Vélemény jöhet!

Gerypapa 95

MAN fejlesztett egy kicsit megint , és a szerelvény is szép benne 😊

sovatalevi
Egy kep tolem :

leho94
de szép az a daf

RS

Fotó: BonsaiTruck

leho94
zsír 😄

luspaydavid
Köszönöm 😊

The Truck Is My Life

VWfan
<#eljen> Jó a videó és a képek is

RS
Nagyon fasza lett! <#eljen>

Tomika001
Luspy: Fasza képek és a videó is zsír! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid

The Truck Is My Life

RS
„Magömlés” miatt teljes az útzár az 52-esen

Gerypapa: Ez igaz, nem mindegy.
Luspy: Remek képek, várjuk a videót! 😊

Gerypapa 95
Hát ezen lehetne vitatkozni , azért nem mindegy miben vagy szerintem egy suzukiba vagy egy tietek féle fordba ; )

luspaydavid
Képekbe a mai nap, videó hamarosan 😄

Ati bá olyan dumái voltak 😄

The Truck Is My Life