Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nem vettem kötekedésnek, én egy sima eszmecserének vettem 😄D
Viszont azis igaz, lassan kimész Romániába, már jobban keresel mint itt...Szerbek is elõbb vagy utóbb lefognak gyûrni minket, fizetésekbe...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Hát most ne vedd kötöszködésnek, de Magyaroszágtól, mi nem jobb? 😄DD
Tehát ez megint ésszerû , hogy bárhova megy az ember, rosszabbul nem fog keresni... 😊
Csak ott általában unióznak, 6 hét kint 1-2 hét itthon...
De ez cégtõl függ megint.
Mike: Rollsped-nél dolgozik 22ft/km.
És nemzetköziznek, szóval...
Van 2 tandem a cégnél, azok kapnak +1 ft-t. 😊
csak mert gondolom semennyire...és majd ha egyszer megba..ák õt 1-2 millra. akkor is ezt mond...
nem akarom itt a rendõrt játszani, mert nekem is faterom régen belföldizett, és billencsezett is, és neki se volt tiszta egyáltalán...
de azért nem mind1, hogy mennyit kell dolgozni ennyi pénzért...
jó, azt aláírom, hogy az se mindegy, hogy minden este otthon alszik...
de azért akkoris.....................
www.szobi.picturepush.com
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
ui: valaki itt,vagy privátban tudna nekem linkelni 5-10. 4es szériás scania topline-t? köszönöm,és bocsi a dupláért.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nagy kamionra olyan 22-25-6 ft/km.
Kicsire nem tudom :S
+Hétvége+felrakók (legalább is fater cégénél) 😊
Átlagba 250-280 nemzetközibe. 😊
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Luspy, Levente, Tomi0113: jó képek <#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Fuji Finepix S2500HD // Youtube : GhostFighter5

Csináltam ma 3 képet.😄
Az elsõ nem tudom miért lett homályos...:S

Kis MAN
Nagy MAN
Van még egy kis Man a cégnél + egy Iveco (sajna a képek elvesztek)
Ahogy bejöttem az utcámba , úgy ment el 2 Huncargo-s DAF ... pech :S
#55990 A sárga nem a kedvenc színem de ez tetszik !
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.