Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
Daf Xf 95 480 :)(Y)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
az én sorrendem:1.Scania
2.Daf
3.Volvo
4.MAN
5.Mercedes-Benz
6.Iveco
és végül de nem utolsó sorban:7.Renault
ui.: véleményeket pls ez csak az én véleményem!!!!
<#integet2>#integet2>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

CB: Kis Lámpás Jimy
És én nem ismerek több kamionnal foglalkozo oldalt<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>Am ti tudtok magyar oldalakat?
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Opel Movano 2.8DTi
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
Am valaki nem tudna hogy mivan a kamionkürt.extrával??
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

ez se 100-as
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Mondjuk, ha azt nézem elõttünk is még a jó öreg IFA szaladozik, ha havasabbra fordul az idõ<#gonosz1>#gonosz1><#wink>#wink>
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
SCANIA & HONDA
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
az a lényeg hogy a szinkron jól álljon aztán akkor az összes gép váltója fasza 😊
De a képen látható már az MPII-es Merciben lévõ, az elõdje még azon a különálló "kardánboxon" volt elhelyezve.
Amúgy azért durva, h a Merci már az Actros megjelenése elõtt alkalmazta a félautomata váltókat (SK Merciben, ha jól tudom, akkor EPS volt a technika elnevezése), amíg a többiek még a hagyományosnál "tartottak".
Amúgy ha jól tudom:
- pofozós --> MAN F2000-es széria, Ivecok, Renault
- sorkapcsolósak --> Scania, Volvo, DAF
A Merci meg a Telligent váltójával már az automatizált kategóriába sorolható.
Amúgy a vevõi igények a döntõek úgyis, hogy milyen váltómûvet építtet be az autójába. Az viszont elmondható, h az utóbbi években már az "automata" váltókat alkalmazzák. Azért írom idézõjellel, mert ugyanaz a váltó van beépítve, mint a manuálisba, csak nem a sofõrnek kell kezelnie-mûködtetnie azt, hanem ezt helyette az automatika teszi meg.