Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is veled értek egyet!
önmagában a 815-öt az Ategoknál használják.

DJKonya
Szerintem 1850 akar az lenni. Bár nem kizárt hogy van ilyen, mergákban nem vagyok otthon

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

TOPLINE
Hát akkor itt jól elkeverték 😊

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

DJKonya
Szerintem csak fel vannak cserélve a számok. Egy 470-es Scaniaán láttam egyszer fel volt cserélve 740-re.....

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

TOPLINE
Na szóval a kép

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

TOPLINE
Az én listám

Scania
Volvo
Man
Daf
Mercedes
Reanult
Iveco

Am látott már valaki ilyen számot?<#wow2>

BBalazska
hát jah volvo már az uj renaultokba is volvo motor van apuéba is az van. de soktol halotam má h nincsenek + elégedve vele vagy a motoral vagy az elektronikájával

xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

Kbalazs912
Üdvözlet!

jelentkezem én is egy listával:

Volvo
Scania
MAN
Renault (Magnum)
DAF
Mercedes
Iveco

Pár hsz-el ezelõtt volt téma a fülkeméret. A scania Topline fülke (kis túlzással) agyonveri az összes fülketípust. Bitangnagy. Nagybátyám Globetrotter XL Volvojával egyik rakodón mellénk állt egy 4es szériás topline, hát mit mondjak, lehet, hogy eltévednék benne<#nevetes1>

A volvo nagyon jó kamionokat gyárt, de fülkével, azzal vannak problémák. Ugye a méret, meg még az új, 2009-es FH-ban sem sikrült a padlót síkra hozni. Jó-jó értem én hogy a biztonságból nem ad lejjeb a Volvo, de azért már illene egy sík padlós...

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

DJKonya
Úgy értem hogy a TE beled😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tinka123
vagyis jobban mondva a cégégéé

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tinka123
nem fateré!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

DJKonya
A tiéd!

Tinka123
itt van fater magnumja sry a képméretért!

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

DJKonya
2 gyermekes családnak már jó is.

Tinka123
csak egy kevés!!!!😄xD

Tinka123
prémium jobb több hely van benn persze ez az E-tech es magnum és Dci-s prémium amirõl én beszélek

Szobi30
hát jah nagy a hely benne az tutti😄
25093:én 1x ültem ebben az uj prémiumban de azt nagyon kicsinek találtam, a magnumba azért több de azt nem ismerem annyira h hova lehet benne pakolni😄 te jobban tod😄

www.szobi.picturepush.com

Tinka123
jah szép állítólag jobban ellhet férni bent mint a renult prémiummban a magnumban meg nincs hely faternak az van csak tudom!😄

DJKonya
De ezekbe is nagy hely van. Szép<#eljen>

Szobi30

ez az amivel most jár, ebbe az az 1 nem tetszik h kissebb fülkés am király😄

Tinka123
jah há Daf szar má alapból nem lehet!

Szobi30
hát...ez a sajátja volt😄 és most ment el alkalmazottnak, és most😄AF XF 105-el jár ugyh az azért nem roncs😄 az is jó<#vigyor2>

Tinka123
kár hogy eladta a góréé😞 gondolom valami roncsal jár faterod nem?😊

Szobi30
hát nem mai az tény:98-as de azért az 500as cummins motor vitte még mindig de sajna már nem ezzel dolgozik vater😞 pedig nagyon faxa volt😄

Tinka123
nem mai gyerek és mellékesen Daf😉

Szobi30

vater régebben ezzel járt...

az én sorrendem 😄

1.Scania
2.Volvo
3.Daf
4.Man
5.Merga
6.Renault
7.Iveco

!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!

kistuning
*úgy - új

kistuning
Gerob olyan értelemben úgy gép hogy ami majd az én sajátom lesz 😄

Milyen új gép?? Tudsz valamit?

BBalazska
jó😄😄

kistuning
1. MAN & Volvo
2. Daf
3. Mercedes Benz
4. talán a scania ... (pénzt nem adnék érte)

De ha jön az új gép 2év múlva akkor úgy is az elsõ 2bõl választunk.

DJKonya
Persze, a két Svéd vas európa legjobbjai!

Hát nem tudnál nagyon olyan pótot utánna akasztani,hogy az ne legyen túl méretes,hosszban,hála ajól kiszámolt europai szabványoknak.
Pedig egy olyan amerkai fülkében,egy család eltud élni!

Én ismerek olyat,aki szinte mindig csak Volvokkal jár,bmelyik cégnél is volt,és egyikkel se volt soha megbizhatatlansági,vagy kényelmi gondja!
Én ugy gondolom,hogy a svéd acél,az svéd acél,függetlenül attól,mi a gyártó neve.De azt elismerem,pusztán esztétikát nézve,km-ekre vezet a scania a volvo elött!

Tinka123
igy van mi a f*****nak EU ban szabályok vannak a a hosszúságra is ezért nem érdems amerikai kamiont venni mert az engedély egy kisebb vagyon és a fogyasztásról meg ne is beszéljünk,na meg a biztonság és etc etc...

DJKonya
Valahogy így vagyok vele én is. Egy Topline-os R500-as Scania-t de még egy 420-ast se cserélnék le semmi pénzért még egy kiba**tt nagy fûkéjû amerikai kamionra se.

Tinka123
Nos ahogy a scania-t szokták nevezni a svéd-acél és volvo ért nem cserélném le semmi pénzért ezután a Daf!😄

DJKonya
Akkor rosszul emlékeztem😊
Scania Topline fülke:

Daf XF 105 SSC fülke:

DJKonya
Ha azt nézzük egy Topline-os Scania-nak nagyobb fülkéje van mint egy XL Volvoé. Csak nézd meg a Volvo fülkéjét oldalról és látod mennyire le van gömbölyítve így szerintem kissebb benne a tér. De nem azt mondom hogy kevés hely van benne😄 Viszont a Daf XF 105 SSC-nek és a Scania Topline-nak ugyan akkora a fülkéje. Csak annyi hogy a Scania fülkéjének belmagassága tizenvalahány milliméterrel nagyobb mint a Daf-é. A Dafnak meg belsõ hosszúsága nagyobb tizenvalahány milliméterrel.

devid1414
Hát én egy scania r580-ast simán lecserélnék egy volvo nh12-re!
De egy scania T580-ast semmi pénzért nem csarélnék akármilyen kamionra le!És nálam a sorennd:
1.Scania
2.Renault(Premium)
3.Daf
4.Iveco
5.Man
6.Mercedes-Benz

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

hungaro
De akárhogy nézzük,a Scania jobb mint a volvo,szerintem!Tesóm dolgozott volvoval is meg Scaniaval is,de azt mondja semmi pénzér nem cserélné le a Scaniat volvo-ra😊Ez az Én véleményem!😊

Hivatás az Életért!

BBalazska
Én is igy vagyok ezzel:😄😄😄😄

Ne hari,hogy nem a te tipus listádat követtem!

Akkor én irok egy meglepõ listát!
1.Kamaz
2.Kraz
3.Ural
4.MZKT
5.Maz
6.Zil
7.Volvo
8.Scania

Tinka123
lényegében ugyan az mint az enyim😄

DJKonya
Ha már itt járunk😊
Scania
Volvo
Daf
Man
Mercedes
Iveco(csak a stralisokat nem igazán kedvelem, a Daily-kért és az EuroCargokért odavagyok😊)
Renault

devid1414
Sajna akkor csak nekem nem müködik!😞