Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Aszt nem tudja hogy van benne.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Kiscàvo milyen bolond hogy nem yudja berakni sebessésbe<#crazya>#crazya>
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx
www.szobi.picturepush.com
CB: Kis Lámpás Jimy
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
De tüzetesen átvizsgálják az egész jármûvet?
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx
De ha elkéri a korongot a rend õre akkor mi van?Vagy ennyire nagy ott is ez a kapcsolás??😮
De sztem Lengyeleknél a kapcsolást nem lehet megpróbálni!?😄
Én tudom,hogy ez extrém példa a videon,de pont az ilyen miatt vezették be a kamionnal elõzés tilalmát autópályán,kivéve jó magyar hazánkat,ahol folyamatosan ilyen mamut harcok folynak,és természetesen egyik se veszi el,és km-eken keresztül egymás mellett szenvednek.