Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
:D Nemrég jött meg:D

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.

Kbalazs912
<#wilting> ez a pacák egy fokkal biztonságosabban csinálja, legalább nem száll ki az ülésbõl, a produkció viszont hányinger <#wilting>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

BBalazska
Hát nagyon úgy látcik:):)

xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

Benito
én ezt soha nem értettem hogy miért nem lehet betartani a szabàlyokat.Tulsuj,tulvezetés,gyorshajtàs.Nem ma kezdtem a szakmàt,és azt mondhatom hogy ha minden szabàly be van tartva,sokkal nyugodtabb vagy,nem stresszelsz.Példàul,mire jo ha megbuheàlod a szabàlyzàst a kocsidon?mész 92,vagy 93 km/h val,nyersz 5percet,megérte?Sztem nem.én egy olyan cégnél melozom ahol ha pl. ha tulvezetésed van,simàn fegyelmit kaphatsz,ha olyan mérékü,a szabàlysértés.Igy kéne csinàlni mindenhol.

Hát meg hiába fog a kpm,egy két autót,ha mellette elmegy másik 10 túlsúllyal!Mert Magyarországon ritka,hogy egy egész konvojt beintsenek!

kerax
Igen Túlsúly..Ez a probléma..Egy barátom dolgozott egy Bp-i cégnél (csepel)vonáskörzetében és amikor lent dolgoztakk az M6 nyomvolnalán akkor ugy zajlott a szállítás 4 tengelyes billencsen hogy amig kint állt a KPM a Bányától kb3 km-re addig csak súlyba jártak.ahogy eltüntek ment a túlsúly 50-60 tonnába..
Szép...

....Billencsesek jo emberek...

Én is ismerek olyat akit elfogtak a papucsosok,mégse büntették meg a rakodó gép kezelõt!
Egyébként is mérlegelnek a bányában is,tehát ha elhagyja a bányát a túlsúllyal akkor már a bánya mossa kezeit,megvan a lehetõsége a soförnek,hogy akkor nem megy ki túlsúllyal!

DJKonya
Van egy ismerõsöm, bányába dolgozik markolón és mondta hogy a bányától nem messze ott állnak a papucsosok és nem szólnak egymásnak direkt a sofõrök azt õ meg ha túlsúlyba rakja a billencseseket akkor hozzá megy be KPM baszogatni hogy miért rakja túlsúlyba?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ezt úgy írtad,mintha minden kamionos betartaná a súlyhatárt!

AudiQuattro
50-60 tonnánál már rég bajvan..(mikor 40 a full)

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro
Jah szokták elõzgetni egymást,és akk elkezdenek erõsködni azzal a 2 km/h s külömbséggel(ha nincs kiiktatva a szabályzó... :S

Pont ilyen kamionossal szok tele lenni az M7-es te ott sz*psz mögöttük,mert nincs még egy sáv ahol kikerüld õket!

Mert aki 50-60 tonnával a háta mögött száguld,és tarol el mindent ami az utjába kerül,mert esélytelen a lassúlás mértéke is,nem hogy a megállásé!Az akkor mi?

Hát egy ilyen barom még le is szorítaná szerintem...
AudiQuattro
Am defekt lettvolna akk szegény csávó saját magát ütötte volna el,miután kizuhant a szélvédõn :)

AudiQuattro
*húztam

AudiQuattro
Én a helyébe mikor az IVECO elõzõtt padlóztam volna,hogy ne tudjon lehagyni,sõt még hoztam is volna rá kicsit :) XD

Benito
Erre a viselkedésre nincs mentség!Ez a szakma legalja.Nagyon felvagyok hàborodva.Az ilyen barmok miatt vannak lehurrogva a soförök,hogy mennyire felelötlenek stb.stb..
Az meg a màsik,hogy ilyet még autopàlyàn,éjszaka amikor tök egyedül megy,sem szabadna csinàlnia.

DJKonya
Itt látszik hogy egyesek mennyire nem bírják a sok ezer kilométert:)

A másik része,hogy õ legalább pályán csinálja,nyíl egyenes úton!
Nem pedig össze vissza kátyusodott, süllyedt jó magyar utakon,ahol épp hogy elfér a kamion a sávjában!Az biztos,hogy bmelyik magyar uton az elsõ kormány elengedésnél az árkot fogta volna!

Jaja. Tipikus MAN ismertetõ jel! <#wink>
Kbalazs912
A két plusz ablakot rögtön kiszúrtad te is <#vigyor2>

Ahogy látom ez az elmebeteg egy MAN-ban ül...
De ez mennyire aberált...<#wilting><#wow3>
DJKonya
Egyet értek.

Kbalazs912
Ebben egyetértünk! az ülésbõl igaz nem kellene kiszállnia, de ez valóban eltörpül az általad már említett példa mellet.

Van baja,de nem hiszem,hogy ez a leg baleset veszélyesebb mutatvány!
Az már annál inkább amikor agyrém módján elõzget vki,olyan helyeken ahol semmit se lát,egy olyan autóval ami a városban is forgalom akadályozó!

DJKonya
LOL!!! Mekkora egy barom!!!<#idiota><#idiota><#idiota>

Kbalazs912
A pali nem százas... <#idiota>

Viszont a kommentekben ismét kifakad az oly okos jónép a kamionok ellen <#wilting>

Kbalazs912
Háát nem tudom, látszatra nem egy stabil szerkezet...<#wow2>

Persze b+, mert ez ilyen kétszintes pótkocsi (szerintem), azért kell így megemelni. Kérdés, hogy azok az emelõk a terhelés kérdéséhez hogy viszonyulnak...?? <#szomoru1><#wink>

Igy is lehet rakódni!:D

tuzfal3
gondolj bele ha elfelejt szétakasztani <#hehe><#hehe>

Opel Movano 2.8DTi

DJKonya
<#confused>

MANdriver
igen, most a Mega Trans-osok is hûtõznek, hozzák németbõl a Lidl-be az árut, legalábbis ott láttam sokukat rakodni

DJKonya
Aham, csak láttam hogy a Megások is húznak ilyen pótot

BBalazska
hát jaja

Kbalazs912
Megsüllyedt egy lengyel kamion a 3-as fõúton

A felelõtlen elõzés következtében, az ütközést elkerülendõ... <#shakehead><#szomoru2>

És ekkor mi jön le az emberekben? A paraszt kamionos nem tud vezetni. Hjajj mit is várok, hisz ez Magyarország...

BBalazska
ha igy má jobban + értem köszi:):)

Tomika001
Ezt jól meg megmondtad.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

tuzfal3
a hülye paraszt, azért kicsit jobb sorsot érdemelne ez a kis premium

Opel Movano 2.8DTi

matyi0323
ez itt történt tõlem 15 km-re! szómiszó ezen a szakaszon tolják neki rendesen... fõleg amelyik nincs leszabályozva.. 110nél még neki állnak elõzni az ukrán kamionok egymást:D:D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Atikah
VIA Bérautó vagymi. valami francia lehet mer renault+lamberet(francia márkák)

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

DJKonya
Valaki meg tudja mondani melyik cég ez? Sok ilyen párosítást látok de nem tudtam rájönni milyen cég ez (Premium-Lamberet)

TóNyóóóóóóó
fasz jobban álna a kezébe<#idiota>

Lennék oktató!:P

DJKonya
Hûha, Kislány Ifát vezetne<#wow2>
én megtanítom szivesen:)

Mi a kérdés??

matyi0323
Mondjad, hátha van rá válaszom:D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."