Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
Bocs az elöbiért!Am elég szer mionöségû a kép!Bocs érte!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Vkinek nincs meg a papírkutyák címû film ? Ha vkinek mégis akkor kérem hogy azt a részt töltse már fel valami videó megosztó portálra amikor benne van a Szatmáris MB billencs.
Egyébként ma volt a rádióba hogy az a tga-s srác aki táncolt. Kinyomozták hogy ki az. Török állampolgár és elvették a jogosítványát.
Nyír-Fruct-os Scania-t ismered?Demecseri cég, nincs róla fényképed?Múltkor láttam Nyíregyházán.
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
#25299:Lefeszítteték a pot ajtaját és ujat kell rá rakni!Meg az elekrtonikát elbaszták pontosan nem tom hogy mit!
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
Mik a kár pontos tételei, mi sérült, ill. tûnt el? <#wilting>#wilting><#duma>#duma>
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
nyáron meg ezen leszek tanuló sofõr 😊
Egyszer ilyennel mentem Pétfürdõre pétisóért csak méregzöld volt a vontató meg valamivel nagyobb volt a pótkocsi.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://www.lkw-infos.eu/images/lkw-hst/mercedes/actros-mp2-bau/teil-2/MB-Actros-MP2-Paul-Ackermans-271007-01.jpg
<#wow1>#wow1> Szép..
....Billencsesek jo emberek...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Még nem dolgozok, tanuló vagyok <#smile>#smile>
Azért mondtam, hogy figyelek, mert viszonylag közel lakunk egymáshoz, sokat utazok, így hátha megpillantom.
A kamionozás, maga a téma szeretete nagybátyámtól ered. Õ egy FH12-est hajt <#wink>#wink>
Boccs az offért