Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cégtõl független . Az a lényege hogy a felépítményt le lehet talpalni. így elõre meglehet rakni a felépítményt .és nagyobb távolságokra el lehet juttatni az árút sérülés mentesen .
fenn 2 N
akadNÉK nem akadnák.......

<#wilting><#banplz><#help>

Tomászító
változó sztem cégen belül is mert asszem a dachsernél is valaki lerakja és felveszi az ujjat és valakinek meg mint egy szárazplatossal ezzel kell járnia

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

DJKonya
Nem a BDF-re gondolsz? Azokon csak egyszerûen le lehet cserélni a dobozt, szokták úgy csinálni hogy rá állnak a rámpára és ott hagyják a dobozt aztán késõbb visszajönnek érte.
A GLS-nél is BDF-es kamionok szaladgálnak és náluk kalodás rendszer van, szerintem úgy csinálják hogy Debrecenbõl felmegy Pestre a GLS kamion lerakja a visszárus felépítményt, át áll a másikra, felrakja aztán indul is vissza Debrecenbe.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tomászító
nem tudom mit jelent de a csereszekrény nem cég függõ PL a Dachser is ilyenekel megy

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Waberer's, Szotyi trans Napocska...

!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!

BBalazska
wabot?? jelentése?😄😄

xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

RaST
Nem véletlen. Máshogy fel sem tudnád venni a wabot.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Ha valakit érdekel iwiwen megtalálható a MAN is és lehet jelölni. Tetem fel néhány képet. Fent van amivel én is járok.
BBalazska

BBalazska
Ja ja jó a video tetcik!! Hát én is ugy vagyok mint te a Renaultoké😊

BBalazska
Hát jaja a tandemesnél ugy van😊

Én egy 11 éves 26,463 as tandemes cserefelépítményes mannal járok és minden tengely a bogi is légrugós. Ja a pót is.
Jegenye88
Nem nagyon vagyok oda a renaultokért de az a video egész jóóó: Renault Magnum
bár már sztem láttátok<#vigyor2>

SCANIA & HONDA

RATCUSTOM
általában csak a húzó légrugós, de a "mega"knál van olyan ahol az összes légrugós, de elég ritka.

az irániak, oroszok, stb meg azért vesznek laprugósat, mert az az egyszerû, nem romlik el, olcsó, stb...

Tinka123
fater magnumja nem szintezhetõ pedig 40 t összgördülövel szokott menni és már láttam oan mega-t is amelyik nem szintezhetõ!ez csak egy példa volt!!

az irániak pl pótkocsi téren csak laprugósokat vesznek!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

10 tonnánál nehezebb gépeket légrugóval szerelik fel. Általában minden tengelyt de van olyan hogy csak a húzó tengelyt.de a 40 tonnásakat biztos hogy légrugós.
BBalazska
hát jaja én 1x mercin láttam😊 + má kocsiba is látam beszerelve tiszta komoly😊

Tinka123
igen én még 2 éve nyáron láttam egy megás volvo tolatott be a poros parkolóba és meg kellett emelni a volo orrát kiszált a csávó is elkezdte szintezni!!!!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

BBalazska
Akkor ennek az elsõ tengelye is légrugós mi??!

R580 az szép. Amúgy ezek légrugós járgányok úgyhogy nyugodtan lehet terepen közlekedni csak ki kell emeltetni. A képeken le van engedve.
devid1414
Nekem a belseje meg ez hogy nagyon alacsonra van megcsinálva!Am egy átlagos belsövel meg megasabban gyönyörûbb lenne!😄

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

DJKonya
DEBASZ!!!😄
Mûszaki érvényesség:

20100204 XD

Tinka123
sry hogy nem 1 hsz ben irtasm de most találtam szeintem naon jó ha lene pénzem megvenném,😄ezaz

Tinka123
szeintem eggyáltalán nem csicsás , de te tudod !

Kbalazs912
megnézném sóderrel egy bányatónál... <#idiota>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

Én úgytudom, hogy ez az R580 szállít sódert, már párszor összefutottunk Olaszban, élõben még szebb 😉, de biztos nem a bányából viszi 😄

Kbalazs912
Hát ezt biztosan nem fogod látni élesben, sódert teríteni...

Maximum terményszállítás, de már itt is túloztam...
Amúgy szép, igényes munka <#eljen>

devid1414
Na ez az R580 kicsit csicsás de szép!Nem mernék vele menni terepen!Félnék hony fenakadnák valahon!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Kbalazs912
A pali nagy becsben tartotta/tartja a gépet. Anno, mikor megérkeztünk a parkolóba, a felniket fényesítette, ami meg is látszik rajta. Vagy fél órát pepecselt vele, aztán jöttek érte szgk-val, és elvitték. Hajnalba, mikor indultunk tovább, még ott volt. <#zavart1>

devid1414
Nincs mit!Am bocs a kép minõségért csk anm jo a fényképezöm ezért csak tolval van!😄

szép mi?
DJKonya
Gyönyörû!

scania
kösz!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

devid1414
Na ez valami nyönyörûség!<#eljen><#eljen>

tuzfal3
három kedvenc gépem 😄
Volvo FH-series
Scania R-series
Renault Premium álom szép gépek 😄

Opel Movano 2.8DTi

Kbalazs912

Tavaly nyáron láttam a cseheknél. Igaz nem nyerges, igaz nem 2009-es, de szerintem õ is szép <#crazya><#vigyor4>

Kbalazs912
Üdv!

Gyönyörû <#wow1><#wink>

devid1414
Nem lényeg nekem akkor is kamion kell😄😄AM tényleg jo gépek azok a trakik!😄D

Fodorgyurma
Ez rohadt szép Volvo!(:

allock
az a traki drágább egy kamionnál 😄

#hhwnd

devid1414
Nekem si inkább egy két kamcsit😄

RATCUSTOM
az a katonai MAN volt a legjobb 😄
tele volt minden vacakkal, például Playboy újságokkal xD, akkor lett selejtezve Bundeswehr-bõl 😄

allock
beállíthatna az udvarra pár trakit nekem 😄

#hhwnd

devid1414
Fasza gépek!

DJKonya

RATCUSTOM
te akartad...<#bee1>

DJKonya
Miért lenne baj?😊 csak pakoljad nyugodtan😊

RATCUSTOM

remélem nem baj, hogy ennyi képet raktam

devid1414
Bocs de nem neked raktam fel:/Ha nem tetszik ne nézd meg ennyi!😞