Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
#56422: természetesen, parancsolj
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Egyre jobban megy a fényképezkedés, csak így tovább (Y)
A 3. képet elkérhetném nagyba? 😄D (menne háttérnek ^^)
Egyékbént ScaniaBoy,hidd el bontóból is lehet fasza dolgokat venni,hidd el.
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Figyelj csak én piací új árakról beszéltem!! Ezt nem ártana figyelembe venni.
És igaz hogy bontós természetesen olcscóbb de az olyan amilyen és én nem veszek most ilyet.
És én ha majd így megcsináltatom akkor megynugtatlak hogy sokkal olcsóbban kihozom én ezt...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
Tehát minimum ha van már benne 2 szúró akkor 75+áfa....
к.ιηтнуα.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
к.ιηтнуα.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Manosok meg elég bátrak ha úgy viszik a körbálát.. majd akkor van bazdmeg ha valaki elõt faszán leesik 1-2db.. (felelõtlen banda..)
Új nick :D Jéé de laza :D
Hát eléggé érdekes 😄 Belsõ az tetszik 😄 Jó az elrendezés..
Új nick :D Jéé de laza :D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Fuji Finepix S2500HD // Youtube : GhostFighter5
De ezzel csak az a baj, hogy luxus fülke <#sir>#sir><#sir>#sir>
És gondolom, nem mindenki fogja megvenni a jobbat a sofõrnek... <#shakehead>#shakehead>

The Truck Is My Life
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
névtáblán kivül,lehet valahol zászlót,és egyéb dolgokat RENDELNI?