Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amúgy ha szabad kérdeznem, milyen gépet használsz?😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nem tudom hogy történhetett meg de ma egy Kamion járt felénk 😊
(A minõségért 1000 bocsánat... :S)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Parancsolj, sajnos állványom nem volt nálam, úgyhogy csak falnak tudtam támaszkodni. Nem az igazi így, de tervben van egy szép hosszú záridõs esti kép. 😊
#56462: Raktam már fel azt hiszem róla képet, de az aláírásomban lévõ linken megtalálod. 😊
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
The Truck Is My Life
Beszéltünk a sofõrrel, Fercam-nál dolgozik, és mivel akarnak rendelni belõle, ezért már akkor tesztelgették. Õ akkor 1 hete volt rajta, semmi problémája nem volt vele. Épp wörth-i Mercedes gyárnál voltunk, ott is rakodott, meg reggel mérnökök nézték át az autót, hogy hogyan teljesít.
Viszont egy érdekességre felhívta a figyelmünket, az ajtóknál elöl egy kb 4cm-es hézag van. Nem tudtunk rájönni, hogy miért, az ajtó nyílna akkor is ha nem lenne. Azt gondolta/gondoltuk hogy még teszt alatt van, majd változtatnak rajta, bár azért kételkedtünk benne. Ahogy elnézem a kész verzióról a képeket, megmaradt. Érdekes.
Ezen kívül nekem tetszik, emlékeztet a 2004-es Renault Radiance tanulmányra. Végre van egy kis változás kamionok terén is. 😊
Fuji Finepix S2500HD // Youtube : GhostFighter5
Nagy kutya
Scania
Golyó Volvoja
És egy kis OFF. Jelenlegi "járgány".

Fuji Finepix S2500HD // Youtube : GhostFighter5
video
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
A t.helyen voltál már?
4kézbe tolják?
remélem több kép is van róla 😄
Apuék voltak itthon, mentek tovább Hollandiába 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]