59456
-
tomi0113 #57509 Ja kamionozás közbe...'-.-
Nekem az a bajom ezzel, hogy nem ide tartozik, a 2 zenét ahogy már az előző hsz-be is megemlítettem ha megnézted volna, azt kérték...
Szerintem az megint más... -
#57508 Hát én már kívülről tudom,hogy is működik ez az egész, de azért a videót várjuk.! ;) -
Sóschips #57507 De kamionozás közben vette fel,így tehát nincs probléma...
Másrészt,most az,hogy fel tett egy ilyet..és?Pár hsz-el odébb meg két zenét valaki más...nagy kunszt:) -
#57506 -
#57505 Sose probléma én se akarok vitázni de ha az ember kitesz egy érdekes, vicces dolgot rögtön fent akadnak rajta.
--------
Nem tudom veled beszéltük-e a Budaváriékat de ha igen azóta nem találkoztam a Misivel pedig fater hétfőn vele ment le de elfelejtettem mondani neki. Jövőhéten ha tudom bepótolom ;) -
#57504 Tudtommal a topic címe fuvarozás áruszállítes, tény hogy a közlekedés kategóriájába tartozik, de ez személyszállítás, tömegközlekedés...
És ez egy vélemény kinyilvánítás volt, nem vita;) -
tomi0113 #57503 Te esküszöm tiszta buzi vagy, ilyenért rá érsz visszaolvasni, de ha kéne valami akkor nem, akkor inkább írogatsz h linkelje már be valaki ezt meg ezt...'-.-
Amúgy nem látod, hogy azt kérték?'-.- -
#57502 #57424...
De akkor törölje RS hogy boldog legyen kicsi szíved. :) -
tomi0113 #57501 Azért kötök bele mert ha más nem teszi meg akkor még rakosgatsz be ide ilyen faszságot. Ki kérdezte, hogy kamionnal is előfordulhat e? Amúgy igen, ez egy busz, és mióta tartozik az árufuvarozásba?'-.-
Amúgy meg inkább legyen kihalva a topik minthogy ilyen balfaszságokat rakosgass... -
#57500 Nem azért de mért kell belekötni ? Kamionnal is előfordulhat ez de ez pl egy busz és? Legalább nem lesz kihalva a fórum mert most jön egy fincsi vita. -
tomi0113 #57499 Nem azért, de ez szerinted ide tartozik? -
#57498 -
#57497 Am ez helyett van ez #57452 -
#57496 Így igaz az még semmi..:) -
#57495 Jövőhéten is gabonát viszünk ha valakit érdekel levideózóm hogy is működik ez a belső ponyvás rendszer. -
#57494 Hát ja Dávid ez még semmi :) És ez búza nem is árpa amitől megdöglesz ha rád száll. xD
Hesston: Azért jobb így gabonázni mert visszafelé bármit lehet hozni... -
#57493 Pont 1 éve ilyenkor voltam utoljára apummal míg a HunAgroCamion-nál dolgozott ők is ilyen oldalfalas pótkocsikkal gabonáztak nem is tudom már hány éve... (7-8) aztán a lerakó egy csarnokban volt olaszban, és az olasz megmondta,hogy hova kell állni, leengedte az ajtókat,hogy a por ne menjen ki csak a bibi ott volt,hogy elromlott a porelszívó. :DD
Ajtókat fel, futás kifele , mindenki aki a csarnokba volt futott ki mert nem lehetett levegőt venni , vagyis lehetni lehetett de utána 1kg sarat köhögnél fel. :DD
Mire kiszállt a csarnokból a por, a Premium sárga alap színe barna lett, aztán útközbe kezdte visszanyerni az eredeti színét. :D -
#57492 Az még pedig semmi :D -
#57491 Fúh geci, mi por van ott. Olyan szilikózist kap az ember hogy ott szarja össze magát. xD -
#57490 Nekem is ilyen a szitu :/// -
#57489 Mixer?!?! Kizárt... :/:( -
#57488 Ebben az évben nekem is elmarad a kamionozás meló miatt
Pedig terveztem.. -
#57487 Én faterral mentem volna olaszba, meg erre arra de nem férek be a kisbuszba amivel járnak ki Osztrákba a telephelyre így hát 75% hogy ez a túra most elmarad. :/ -
#57486 Szerintem semmivel, csak gondolom így tudnak olyan fuvarokat is vállalni. -
#57485 Mivel jobb így gabonázni mint egy mezei billencs szerelvénnyel? :O -
#57484 -
#57483 Jövőhéten a szünetben megy valaki valamerre? -
#57482 -
#57481 Nem nagyon jönnek be a magnumok, de a 3.-ik az brutál...
-
Tegnapi képek:
-
#57479 -
#57478 Hát van jó pár telephelye, illetve gabonás részlege... :D -
#57477 Veronesi kurva jó cég, jó nagy telep fater ott enged vezetni :) -
Narancskaa #57476
-
#57475 Az a Magnum K...va szép :O:O
Jó képek:P:) -
Narancskaa #57474 -
#57473 Jó képek! -