59456
-
#57469 Egyik ismerősömnek be bújtak, csak felébred ugye a nagy zajra és hát elég termetes ember aztán nem igazán akart hatni a gáz, kinyitotta az ajtót gyorsan kiugrott a késsel, a rablók meg futottak amerre láttak... nagy szerencséje volt azért mit ne mondjak.
Viszont CB-n beszélte két Wábis srác még tavaly nyáron,hogy egyik Gyurkás autót kirabolták németbe, de olyan szinten hogy a srác ugye bekábult a gáztól és minden ami mozdítható volt elvittek... -.-" ( asztal,hűtő,gép,telefon,kártyák,pénztárca,ruhák, + egyéb cuccok...) Azért oké,hogy az értékeket elviszik , de az hogy még az asztalt is kiszedik,meg hűtőt .... hát.. :/ :@ -
#57468 azzal-.-
valamien gázzal..aztán beájult. -
#57467 Olaszon nem tudom miért vagytok így kiakadva , eddig is egy maffia ország volt ezután is az lesz , aki pedig teheti ne menjen olaszba !! -
#57466 Igen ilyesmi lehetett.. vagy esetleg könnygáz..:) -
#57465 Am nem biztos, hogy jól tudom, de szerintem azt érti "lefújás" alatt, hogy ilyen altató gázt fújnak a kamionba, amitől elalszol, vagy belassulsz, nem tudom pontosan, faterom mesélte még nagyon régen :) -
#57464 Am sztori fater 22 éves pályafutása alatt 8* rabolták ki ebből egyszer látta az esetet a platóról lekapta egy 5-ös zártszelvényt és a faszikát úgy hátba baszta vele hogy a vas elhajolt a csávónak meg 4 bordája eltört... -
#57463 Sajna egyre jobban :S De majd kiderítem mi is a pontos hely + sztori. -
#57462 Hogy értve lefújták ??? Festék sprével ? :) -
#57461 Fatertis pont olaszba rabolták ki : D meg lefújták ... -
#57460 Mocskos, gané népség... -
#57459 Nekünk egyszer az antennát szedték le egy éjszaka alatt a kúton... -
#57458 Elméletileg a kártyákat 1 telefon letiltani. -
#57457 Most már nem számít,hogy mikor és hol van az autó... Kostmann-ál a saját telepükön törtek fel 4 autót és vitték el a MOL kártyákat...igaz nem a főtelephely volt hanem ilyen kis poros, ahol csak egy sorompó van semmi kerítés de akkor is tudnia kellett a tolvajnak,hogy ott nincs semmi őr meg semmi más, aztán mint kiderült egy ott dolgozó srác volt akit kirúgtak és hát, gondolta elviszi bosszút áll, az nap este már jelezte is a cégnél,hogy 2000 liter gázolajat tankoltak a kártyákkal , lehet már el is kapták a gyereket de ha jól tudom még folyik a nyomozás. :/ :S
Szóval azért vicc ami az országban,környező országokban folyik... -
#57456 Nem lett baja a közelbe sem volt egy áruházba ment be és addig törték fel, és nem is olyan helyen ahol nincs forgalom és mégis. -
#57455 Sofőrrel még nem beszéltem csak apuval. Elméletileg elvittek egy telefont az összes ruháját, párnákat, GPS, összes tankoló kártyát(MOL, OMV, SHELL, AGIP) a 400.000 ft-s laptopja elvolt dugva szerencsére az megmaradt neki. -
#57454 Legjobb tudomásom szerint ha 2009.09.09. előtt rendelkezett valaki "C" , "C1" , "C+E" vagy "C1 + E" vezetői engedélyek valamelyikével akkor csak különbözeti vizsga kell!!Persze úgy ha valamely vezetői engedély mellett volt egy belföldi vagy nemzetközi engedélye is!!!!Ha ezek megvoltak akkor 2014.09.09. ig kell a különbözeti vizsgát letenni, az az előírás!!!Tehát ha valakinek most van mondjuk "C+E" vezetői engedélye és mellette belföldi meg nemzetközi fuvarozóija külön, akkor azt is el kell fogadnia mindenkinek!!!!!Csak 2014.-ig meg kell csinálnia a különbözetit, mert 2014.09.10. től már belföldön is CSAK GKI-val lehet vezetni!!!Tehát hiába van meg valakinek a belföldie és ő 100% ig tudja hogy 2014 után sem akar nemzetközizni, akkor is meg kell csinálnia a GKI-t mert belföldön is csak azzal lehet majd vezetni 2014.09.10.-től!!!Addig viszont szerintem el kell fogadni mindenhol a régi (külön álló) nemzetközi fuvarozói engedélyt!!Remélem nem írtam hülyeséget, és érthető volt!
#57452: Az kellemetlen!!!Gondolom a traktort törték fel...sofőrnek nem lett baja??? -
#57453 -
#57452 A héten feltörték kint Olaszba :S
(imihaver képe) -
#57451 úgy értettem spáros felirattal na -
#57450 Háát nem teljesen mert a húzó is MF Cargoé!((: -
#57449 Nemzetközi jogsit mostanában a csehek meg a szlovénok rászálltak. 300 ezer a bünti ha nincs. -
#57448 Ja azt el is feljtettem mondani hogy énis úgy tudom hogy MF cargo-é csak spáros a húzó. -
#57447 MF Cargo-ra gondolsz nem ? -
#57446 az új TIR jogosítvány január 1-jétől kötelező olaszban? -
#57445 Hát akkor eléggé el tévett mert ezt Kaposváron fényképeztem.
-
#57444 A Daf-ok azok külsős kocsik,meg az összes Volvo.Az Mf cargo most hozott kb 10 új FM-es volvot is. -
#57443 Egy dafot is láttam már ilyen pótot húzni az M3-ason csak valahogy sose sikerült lefotózni :) -
-
#57441 Azt nem tudom ki húzza most,de amikor megyek faterral szombatonként dolgozni akkor szokott menni.Faterod miért lépett ki a SPAR-tól?Kevés volt a fizetés?Hol dolgozik most? -
#57440 Ha jól tudom fater volt váltója húzza most! -
#57439 Utána vettem észre hogy már leírtad. -
#57438 Ugyan ezt írtam le az előbb! ((: -
#57437 A SPAR-nak az egyik scania-ja húz egy hasonló pótot,Üllő és Bicske közötti útra van meg az engedéje. -
#57436 A SPAR-nak is van egy ilyen pótja!
Apumnak a a "régi" gépe(SPAR) az húz most egy ilyesmit!((: -
#57435 Sziasztok!
-
Lapos1 #57434 Ha most már remélem télleg azt rakja föl amit szerettem volna:
-
Lapos1 #57432 Sorry nem most már jó lesz
-
Lapos1 #57431 Sziasztok egy pár kép tőlem is.
-
#57430 photoshop, látszik a motorháztetőn -
#57429 Szép!