Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Most 8-kor világosodik, vagy márt megint hülye vagyok?xDDD
@Atika, nem olyan biztos az mert eddig 7 óra fele világosodott most az idõ vissza állítása miatt 6kor már világos lesz, elvileg.. 😄
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Villogtatott,dudált,integetett...<#idiota>#idiota>

Petrások beújítottak. <#hawaii>#hawaii>
Tilla-Transz is beújított úgy látom... <#eljen>#eljen>

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
De jól van..akkor legyen Neked igazad😊..taps
к.ιηтнуα.
Amúgy valóban az #57401-es hsz nem tartozik a fuvarozáshoz, de kamion és nem busz...
#57401 vagy nézd meg ezt a hszt...fuvarozáshoz köze?nincs.nem basztatta senki,én sem..s most sem azért írom õt...
De nyugodtan fojtasd még
к.ιηтнуα.
Nekem az a bajom ezzel, hogy nem ide tartozik, a 2 zenét ahogy már az elõzõ hsz-be is megemlítettem ha megnézted volna, azt kérték...
Szerintem az megint más...
Másrészt,most az,hogy fel tett egy ilyet..és?Pár hsz-el odébb meg két zenét valaki más...nagy kunszt😊
к.ιηтнуα.
--------
Nem tudom veled beszéltük-e a Budaváriékat de ha igen azóta nem találkoztam a Misivel pedig fater hétfõn vele ment le de elfelejtettem mondani neki. Jövõhéten ha tudom bepótolom 😉
És ez egy vélemény kinyilvánítás volt, nem vita😉
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Amúgy nem látod, hogy azt kérték?'-.-
De akkor törölje RS hogy boldog legyen kicsi szíved. 😊
Amúgy meg inkább legyen kihalva a topik minthogy ilyen balfaszságokat rakosgass...
Hesston: Azért jobb így gabonázni mert visszafelé bármit lehet hozni...
Ajtókat fel, futás kifele , mindenki aki a csarnokba volt futott ki mert nem lehetett levegõt venni , vagyis lehetni lehetett de utána 1kg sarat köhögnél fel. 😄D
Mire kiszállt a csarnokból a por, a Premium sárga alap színe barna lett, aztán útközbe kezdte visszanyerni az eredeti színét. 😄
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Pedig terveztem..
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.