59456
banner
  • luspaydavid
    Jó de nézd meg a Német autópályákat meg Magyarországon az 51-es állapotát na meg az 1x1 sávos... Engem az nem zavar mit csinálnak de gondolt el ha előzés közbe a baromja neki megy egy másik kocsinak amiben X-en utaznak, vagy egy kis busznak.
  • roller460
    Németországban valóban annyival mész egyes autópályákon amennyivel akarsz, de ha balesetet okozol és túl is éled, akkor utána mész szépen a börtönbe, baleset okozása miatt...

Ez mind szép és jó,hogy nincs egyes pályákon sebességkorlátozás, de azért ha belegondolsz 200-nál már elég nagy esély van arra,hogy valami történjen, aztán a következményem nem hiszem ,hogy szintén olyan jók lennének....
  • Rikcsoo
    Sajnos nem!
    És helyesbítem magamat!
    Nem az összes autópályán van ez csak némelyiken azt nem tudom hogy hol merre csak ismerőseim mondták meg olvastam is már neten..
  • tomi0113
    Úgy látom te még nem jártál Németbe...
    Ugyanis én úgy figyeltem meg, hogy a németek inkább úgy haladnak mint a csiga, azért van a sok stau...
  • Rikcsoo
    És mi van vele hogy elmentek mellettetek 200-al? Menjenek nem te halsz meg hanem ők..
    Másik akkor a Németországi autópályákon mi lenne veled? ott ha 500-al tud menni a kocsi akkor 500-al is mehetnek. Ez van hülye egy világ lett..
  • luspaydavid
    Barmok... Nyáron (akkor kocsival voltam) elment mellettünk egy fekete Merci de vagy 180-al az 51-esen utána nem sokkal egy fekete BMW de vagy az is 200-al....
    Na mondom itt mindjárt lesz valami ha ezek így mennek....
  • istisajt
    ja, az kimaradt, h nem egy ilyen eset van, de kár idegeskedni, mert csak baj történik belőle!!
  • istisajt
    Nyáron siettem fel Veszprémbe, aztán volt előttem egy kocsi mindig kigyorsított 92-ig, kanyarban meg 50, pedig lehetett volna gyorsabban menni, na egyszer betoltam a kanyarba a Scaniat azt mehetett a kigyorsítás fej fej mellett, de az Opel is elkezdte nyomni, de fél autó elönyöm volt már és jöttek szembe is, na és megfogalmazódott bennem, h akkor visszafékezem vagy repül a pótkocsi repült a pótkocsi aztán mentem utamra...

De alapjában segítem a közlekedést! jelzek, van mikor még a gázt is elveszem, hogy a kollégák is el tudjanak menni. Van aki él vele, van aki meg birka vagy csodálkozik a pótkocsi hátuljában
  • MANos Viktor
    Nekünk is volt még régen, hogy jöttünk a 81-esen Fehérvár fele aztán Kisbér után megelőzött minket egy kék csont új Skoda Octavia de mint az állat, el is tünt aztán egyszer csak a Csákberényi behajtónál ott volt rátkeredve a fára...
  • RS
  • CzUKi
    Nekünk is volt ilyen tavaly december környékén. Pont akkor jött haza az első útjáról a fekete volvo aztán apával mi vittük lerakni. Az igaz, hogy volt egy kis hó, de akkor is egy kö..ög vidéki suttyó a rozsdabarna opeljával ott szarakodott előttünk 40 el főúton ! Villogtunk neki meg minden aztán egy egyenesbe mellé tudtunk menni és megelőzni, amikor melléértünk láttam ,hogy le volt eresztve az ablak mert ott cigiztek, mondtam faternak ő meg nyomott kettőt a kürtön, Faszikám annyira megijedt, hogy a cigijét át dobta a mellette ülő csávónak és a kocsit is majdnem berántotta az árokba XDD
    Vannak képeim is
    Evvel voltunk :

És ő szórakozott velünk

• roller460
    Na ilyen velünk is volt... :S
    Mentünk a főúton ki a városból, aztán láttunk egy kis Smart-ot tankolni a MOL kúton... mi megálltunk a következő kúton matricát venni , aztán egy 20km után meg láttuk,hogy valami van az árokba, hát a Smart volt ott a sofőr meg ott próbálta vissza állítani az autót, de azért annyira nem volt kis autó... :D :S
  • luspaydavid
    Az szép, de hogy az ilyeneknek mi ebbe a jó.... ?

Szerencsére nekünk nem szokott ilyen lenni. Régebben mikor trélerren vittünk gépeket akkor viszont "félve" előztek meg :D Volt olyan hogy egyenesbe egy Skoda úgy elment melletünk hogy csak néztünk eltűnt a kanyarba.... Na igen mi is beértünk a kanyarba aztán láttuk a kocsi az árokban a faszi meg az út szélén
  • roller460
    Én megpróbáltam volna megelőzni az Audi-st és úgy rárántottam volna a kormányt mint az állat... hidd el mikor látta volna,hogy mindjárt lelököm az útról az aláfutásgátlóval akkor lefékezett volna, vagy ha nem akkor így járt... vagy a másik, én is nyugodt szívvel neki mentem volna hátulról.. aztán kész.

Az ilyeneket agyon tudnál lőni...

2 éve nyáron 95-el eresztettük lefelé szlovénban az egyik dombról, aztán megelőzött minket egy piros toyotás nő, és kitalálta,hogy ő be akar menni a kútra, de már kihajtó sáv felénél voltunk, fogta berántotta elénk azt a kis fost, lefékezett majd kiment a kútra.. 95-ről kb 50-re kellett fékeznünk a kocsit, ami a Magnumban a felső ágyon volt UPC,táskák,laptop az mint a fejünkre,ölünkbe esett.....
  • Rikcsoo
  • atika223
    Apám haverjával ugyan azt csinálta egy csávó mint az audis 3 fékezésénél megelégelt hátulról 85-90-el belement a kamionról csak a festék jött le de az autónak úgy összetört a picsája hogy öröm volt nézni ahogy elporoltunk mellette. De utána megálltunk a digó kihívta a rendőröket és még őt vitték be a forgalom veszélyeztetése miatt. xD Azóta nem halottunk róla.
  • leho94
    legjobb mikor megelőz lejtőn aztán megy előtted egy 80-as előzni tilosba:D
  • Sóschips
    Ezek még a faszák...s ezekkel nem lehet csinálni semmit

Főleg ez a retek-.-..mit élvezhet ebben?!...
  • danyr
    Jahm még be is fékez, abszolút rutintalan.
  • Sóschips
    S még a töcsög kecy ráfékez...az idióta
    Egyszer nekünk is volt ilyen,egy nagyon kevéssel gyorsabbak voltunk mint a másik kamionos,de baszott elengedni:D..aztán kolléga rákapcsolt,105körül ment az övé végre,ott határolt le,aztán elément, annyira lelassította,hogy mi könnyedén megtudtuk előzni:D
  • danyr
    Ez jobb!:DDD

• Sóschips
    Az előző hszt létszíves töröld Rs!
  • tomi0113
  • RS
  • Rikcsoo
  • Rikcsoo
    Nem!
    Azért mert a kisnyúl szőrös és szereti a répát!
  • tomi0113
    [center]Hát igen, ez az Olasz mosó...:D
  • luspaydavid
    Te neved mért van rajtad ? Mert Efektezted ?
  • RS
    Effekt nélkül jobb lenne.
  • Rikcsoo

• roller460
    Ki kell,hogy javítsam magam ... már ültem R Faceliftben, Szegeden. :D
    De a lényegen nem változtat...
  • luspaydavid
    Én is így vagyok vele Bár abból a szériából még egy olyan kocsiba sem ültem de az újból már vagy 4-5-ször is
  • Hesston
    Így van! Nekem őszintén jobban teccik a régebbi R széria mint az új..
  • roller460
    Véleményem szerint, teljesen jogosan kapta meg az Actros díjat/kitüntetést ...
    Attól el tekintve,hogy Volvo párti vagyok, a Scania valóban nem mutatott sok újat az elmúlt 1-2 évben... mert ez a Facelift sem egy nagy szám szerintem, bár még nem ültem benne , de sokan mindták h nem sokkal változott a belső mint a sima R....külsőleg sincs sok változás, de valamit azért csak csak változott....
    Az Actros meg hát .... teljesen megújult. :)
  • RS
    Várható volt hogy az Actrost választják meg.
  • atika223
    Egész ötletes :)

• atika223
    Scania csúszik lefelé.

Truck of the year 2012
  • Rikcsoo
    Ricardo barátom képei!
  • imihaver
    Volt olyan pára hajnalban, hogy 5 méterig nemláttam el.
  • DAVID098