Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos :/
www.szobi.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
www.szobi.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Haverom egy FH12-es Volvoval járt.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Nem sokára jönnek a képek a heti útról.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Nem tudom ki hallott a mai ítélet idõrõl ami Olaszországban Genova környékén uralkodik.
Ma délután 3-4 óra fele hívott apum amit csodáltam is, hiszen kinn volt Olaszországban és úgy volt,hogy ma este jön haza de pont azért hívott mert mégsem. Elmesélte mi van most Genovában, hát senkinek nem kívánom azt ami ott van most. A személyautókat a víz viszi össze vissza, eddig 6-7 ember halt meg az áradásban, és azt mondta apum MINDEN autót leterelnek az A12-es autópályáról mert minden elmosott a víz. Az is sokat ront a helyzeten,hogy tenger parti város szóval szörnyû amit ott folyik most. 😞( ://
Találtam egy linket amin van 1-2 videó a mai napról, azt írták hogy estére még egy nagyobb hullámot várnak a meteorológusok illetve még holnapra is. ://
http://kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/112983/1/kulfold/Videokkal__Iteletido_Genovaban_hompolyog_szedi_aldozatait_a_viz
Képeket majd teszek, ha apum megjött ... holnap megyünk érte Mariborba.
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
A kis 580-as 😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
A fehér DAF-ot én is lekaptam tavaly nyáron Olaszországban. <#hawaii>#hawaii>

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Ezek ellen úgy sem lehet tenni semmit... fülkét is feltörik ha akarják, akkor nehogy már egy kis "sapka" okozzon nekik gondot. 😞
Kamionokra és egyéb jármûvekre lopásgátló tanksapkazárak továbbra is rendelhetõk!
tanksapkazar.fw.hu
Telefon: 70/940-9736

A DAF-os tényleg zsír lett! <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)