Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szobi30
fõként német, francia, belga, olasz, oszták, cseh, szlovák de néha lengyel, román, angol...

#40894:köszi 😉

www.szobi.picturepush.com

Fagyas Trans
Merre fele járkál apud?

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Értelek! 😄<#vigyor3>
Amúgy szép gépezet!<#eljen>

Szobi30
nem, nem az a típus akinél nem lehet belépni a gépbe cipõben...belép abban ami éppen rajta van, de utánna hétvégén mindíg ki szokta takarítani 😊

Apud zokniba vezeti a gépet?

Magnumrolcsi
: ((
Az olyantól kéne levonni a pénzt! Mikor hosszú útra megy az ember, egy idõ után képes kicsit kapargatni a kormányt, és a bõr nem annyira ellenálló. :/

Szobi30
200.000 van benne...fater 170el kapta meg és már akkor is ilyen volt.
tudod, sajnos nem minden sofõt egyforma...mikor megkapta kávé szétönve benne, a kormmány mállott tapadt az egész mûszerfal(az is le lett öntve) stb...
már kitakarítgatta de a kormánnyal nem lehet mit csinálni :S

Magnumrolcsi
Mennyi idõs a kocsi? Már mállik szét a kormány?

Szobi30
nahát igen...😄
am most calcium porral van megrakva, holnap visszük Nyírbátorba az unilever-hez...

Prémium driver
fh globetrotter én szeirntem.

Jamaica a Jamaicaiaké.

Tinka123
Habár:L, a PVC poron mit lehet vámolni xD M1 már
😄😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Szobi30
nem...ígyvolt a póton mikor megkapta, õt meg nem érdekli annyira xD
am thx

Tinka123
Elsõ, ami szembe tûnt az a T.I.R tábla, az h-h nincs áthuzva? Vagy apud szokott vámos motyót vinni?
Am szép gép..

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Szobi30
pár kép fater gépérõl...

bocs a sok képért és a szar minõségért...ja és a dátumot ne nézzétek ma csináltam a képeket 😄

na látod😄..am most h mondtad h kisfülkés jobban megnéztem a képet és nem tudom eldönteni h fm globetrotter vagy fh<#conf>😄...mind1😄elfogadnám és kész😄
Én is ilyen esküvõt akarok<#vigyor>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Prémium driver
jó tudom csak én nem tartom valami szépnek a kisfülkés volvo-t de nekem az a kedvencem szóval így is jólenne 😊

Jamaica a Jamaicaiaké.

TóNyóóóóóóó
õ csinál olyan szarokat mint ha a nfsu2bõl szedte volna😄

ne legyél már telhetetlen😄..jó én is örülnék ha xl lenne föleg apumé,de legalább VOLVO😄

Tinka123
*ADIKING*

Am nemtom én csak a belselyét néztem 😄

TóNyóóóóóóó
színe olyan adikakkos

jah ugy nézik mint akik még nem láttak kamiont XD

Tinka123
1:30 nál Wabi kiállitás <#hehe> Am sztem gecijó video😊 Nekem nagyon tetszik : D

Prémium driver
Azzal csak az a bajom, hogy kisfülkés<#szomoru1>

Jamaica a Jamaicaiaké.

Hesston
Köszz! ez jó 😄 Majd dobok képet a vasról 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

MANos Viktor
Az elsõ 2 pótunk ennél a cégnél ilyen Langendorf volt és ugyanúgy a TTC-tõl lett véve 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid
Ezt találtam csak <#szomoru1>

The Truck Is My Life

sovatalevi
Logo ezen is van .

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Hesston
Helló mindeki!
Lenne egy kérésem!
Valaki nem tudna be tenni ide képet egy Langendorf SKA tök mindegy csak billencs legyen! És engem igazán a Logó érdekelne mert csinálok egy játékba egy pótkocsit és kellene skin-nek! Kerestem már google-ban de nem igazán találtam! Gondoltam itt a kollegáknak biztos van 😄

cool

Tinka123
Nah bmmeg xD IFA és egy jó picsa xD

azért a volvo sem rossz a háttérben így oldalról😄

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DJKonya
Elõször is. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Másodszor.

RS: Bocsi a sok idióta hozzászólásért.

Luspy: Semmi extra, csak egy fekete fólia, de szerintem nagyon mutatós. De hamarosan felkerül rá a két szúró, idõvel valószínû hogy angyalszem szúrok lesznek rajta. És még kerül rá gumilámpa meg LED-es szélességjelzõ, a késõbbiekben pedig az oldalsó macskaszemeket is LED-es helyzetjelzõkre akarjuk cserélni, illetve az orrára fog kerülni egy kis "fényorgona". A késõbbiekben még tervbe van a hátsó hídra két légrúgó, állófûtés és tempomat, egyenlõre ennyi<#idiota> Bár most mindennél elõre valóbb hogy átnézzük az üzemanyag ellátó rendszert, mert a héten egy "kicsit" kibaszott velünk, mivel digitális üzemanyag mutató van benne és még egy egységet mutatott, és a tank piktográfja sem gyulladt ki, úgy voltunk hogy el érünk a 2km-re lévõ benzinkútig, hát nem így történt... kifogyott a gázolaj és vagy felszívott valami dzsuvát vagy kapott egy nagy pofont az üzemanyag szivattyú. Mivel ebben elektromos szivattyú van így nincs kézi pumpálási lehetõség és még próbáltuk indítani addig a szivattyú szárazon forgott így nem volt kenése. Most már be sem akar indulni, pedig hétfõre kell az autó... Ezt megszívtuk, de tanultunk is. Amúgy meg utána vágtunk bele 100 litert és nem volt tele, késõbb kiderült hogy 140 literes tankja van, így Miskolc-Pest-Miskolc kanyar kétszer is kijön egy tankolásból.

VERESS 96: Akita a márkája<#idiota>

Szobi30: Én is szívesebben elfogadnám!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

RS
Hát igen, a kényelem a legnagyobb erénye. <#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hesston
Nekem is jobban bejön! Olcsó, Jóminõség, Kényelem ennek az autónak akkorákat szoktam aludni az ágyán hogy fel se szoktam kelni a rakodóra meg a billentõre se 😄

RS
Jöjjön pár rosszul sikerült kép. <#idiota>

Kattints a nagyobb méretért!

Szobi30
az, hogy még csak 1 éves, és 540-es...
bár én személy szerint ha lenne 21 misim akkor inkább egy ilyet vennék:

gyártási idõ: 2010/1
ár:16 100 000
motor:460
de szerintem többet ér ez, mint a volvo 😉
bár ízlések és pofonok...

Prémium driver
A fekete magnummal eljárnék szívesen.<#vigyor3>

Jamaica a Jamaicaiaké.

Hesston
Mi fasz ér ezen 21 Misit?

VERESS 96
tényleg szép 😄 Milyen fajta (dj konyától kérdem)

Szobi30
fasza ez a kis gép...és szép a kutyátok, ja és HBD 😉
am fater ma hazajött a "nagyótóval" holnap hozok majd pár képet 😄

luspaydavid
Nem írod oda észre se vesszük. <#lookaround>

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Hunland

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

luspaydavid
HBD ! <#pias> ja és az a tetõ spoiler oldala fekete vagy valami plusz hely is van belül? <#confused>

The Truck Is My Life

Tinka123
Bort, Búzát(Kizárólag söralapanyagút), HP (Nem-nem hisztis picsát, hanem háztáji parasztpáleszt), és még sok hasonlót, jah és a legfontosabb hivd meg magad egy csajra :L Na HBD RS bocs kihagyhatatlan vót 😊

RS
Nagyon örülök, megint törölhetem a sok idióta hsz-t...
Nem az OFF topikban vagytok!

Amúgy HBD DJKonya!

R420
HáBéDé.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

HBD! Ha igaz.<#idiota><#idiota>

R420
Örülsz ha beindul xD

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

DJKonya
Ez öcsém, ez autó<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"