Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#40894:köszi 😉
www.szobi.picturepush.com
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Amúgy szép gépezet!<#eljen>#eljen>
Az olyantól kéne levonni a pénzt! Mikor hosszú útra megy az ember, egy idõ után képes kicsit kapargatni a kormányt, és a bõr nem annyira ellenálló. :/
tudod, sajnos nem minden sofõt egyforma...mikor megkapta kávé szétönve benne, a kormmány mállott tapadt az egész mûszerfal(az is le lett öntve) stb...
már kitakarítgatta de a kormánnyal nem lehet mit csinálni :S
am most calcium porral van megrakva, holnap visszük Nyírbátorba az unilever-hez...
😄😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
am thx
Am szép gép..
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
bocs a sok képért és a szar minõségért...ja és a dátumot ne nézzétek ma csináltam a képeket 😄
Én is ilyen esküvõt akarok<#vigyor>#vigyor>
к.ιηтнуα.
Jamaica a Jamaicaiaké.
к.ιηтнуα.
Am nemtom én csak a belselyét néztem 😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Logo ezen is van . Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Lenne egy kérésem!
Valaki nem tudna be tenni ide képet egy Langendorf SKA tök mindegy csak billencs legyen! És engem igazán a Logó érdekelne mert csinálok egy játékba egy pótkocsit és kellene skin-nek! Kerestem már google-ban de nem igazán találtam! Gondoltam itt a kollegáknak biztos van 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
к.ιηтнуα.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Másodszor.
RS: Bocsi a sok idióta hozzászólásért.
Luspy: Semmi extra, csak egy fekete fólia, de szerintem nagyon mutatós. De hamarosan felkerül rá a két szúró, idõvel valószínû hogy angyalszem szúrok lesznek rajta. És még kerül rá gumilámpa meg LED-es szélességjelzõ, a késõbbiekben pedig az oldalsó macskaszemeket is LED-es helyzetjelzõkre akarjuk cserélni, illetve az orrára fog kerülni egy kis "fényorgona". A késõbbiekben még tervbe van a hátsó hídra két légrúgó, állófûtés és tempomat, egyenlõre ennyi<#idiota>#idiota> Bár most mindennél elõre valóbb hogy átnézzük az üzemanyag ellátó rendszert, mert a héten egy "kicsit" kibaszott velünk, mivel digitális üzemanyag mutató van benne és még egy egységet mutatott, és a tank piktográfja sem gyulladt ki, úgy voltunk hogy el érünk a 2km-re lévõ benzinkútig, hát nem így történt... kifogyott a gázolaj és vagy felszívott valami dzsuvát vagy kapott egy nagy pofont az üzemanyag szivattyú. Mivel ebben elektromos szivattyú van így nincs kézi pumpálási lehetõség és még próbáltuk indítani addig a szivattyú szárazon forgott így nem volt kenése. Most már be sem akar indulni, pedig hétfõre kell az autó... Ezt megszívtuk, de tanultunk is. Amúgy meg utána vágtunk bele 100 litert és nem volt tele, késõbb kiderült hogy 140 literes tankja van, így Miskolc-Pest-Miskolc kanyar kétszer is kijön egy tankolásból.
VERESS 96: Akita a márkája<#idiota>#idiota>
Szobi30: Én is szívesebben elfogadnám!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Új nick :D Jéé de laza :D
bár én személy szerint ha lenne 21 misim akkor inkább egy ilyet vennék:
gyártási idõ: 2010/1
ár:16 100 000
motor:460
de szerintem többet ér ez, mint a volvo 😉
bár ízlések és pofonok...
am fater ma hazajött a "nagyótóval" holnap hozok majd pár képet 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
The Truck Is My Life
Nem az OFF topikban vagytok!
Amúgy HBD DJKonya!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"