Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opel Movano 2.8DTi
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
A srác akié ez a magnum volt már volvoval jár, ha az a baleset amire gondolok, meg mostanában nem hallottam másikról .
Gyere át hozzánk Akasztóra... 😊
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Opel Movano 2.8DTi
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Egy biztos, jó h nem nappal készült a videó, így is elég ganénak néz ki a falu, nem h napfénynél :-p Amúgy a nagyon kátyús résznél balról régen egy tó volt, de már az én születésemkor nem volt benne sajna víz, pedig mekkora jó lenne...
Kis ismertetés, h merre is jártatok :-D
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
The Truck Is My Life
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Holnap ha minden igaz megyek Csólyospálosra majd csinálok pár képet 😄
The Truck Is My Life