Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wabisokat oda szoktuk verni😛 fõleg dombon..😄D nameg lejtõn is-.- állandóan fékezgetnek,mimeg üres..aztán had mennyen😄
majd rakj képet h mien tandemmal.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
tesómé apabol asszem 3,5 tonna..(asszem) 4 tonnát vihetne,de õ is 5-6 tonnákal rohangál..aztán csodálkoznak ha szervízellnikel megint,de most bírja a kicsike,most lett bele véve komplett új motor,mivel ezt a gépet viselte meg legjobban a régi tandemozás,be szart benne a motor..és kb 1,5 évig állt a telep mögött,most elég jól megy új mocival😄D
tiétek sztem húzni fogja mint állat😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
és ez 92 nél szabályoz😄
tegnap hazafele M1-esen elõzni tilosba szépeket elõzgettünk 7.be 89-el.. 2400 fordulatszám körül... siettünk 😄

CB: Kis Lámpás Jimy
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Tsaba: Hát igen nagyon hajszolják õket és meg van az eredménye is.... :S
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
és egy-két éjszakai, Fehérvárról
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

The Truck Is My Life
Ma korareggel meg lenullázták az egyik céges kocsinkat Link
Õ volt a hátsó kocsi, neki vágódott az a Hiace akit elkapott az elaludt román, és még õ is végigszántotta a fehér sprinter bal oldalát.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Hát át ülne hûtõre de nincs rá most lehetõség...:S
Amúgy nem rossz a kisautó, vasárnap megy vele ki Lengyelbe!
Apud nem megy hûtõre ? Milyen a "kisótó"?
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Elmentem apummal elõrakodni a kisautót és készítettem pár képet nektek! 😊
Íme a képek.
Egy kisautó. 😄
És a végére a mienk. 😄
Bocsi a sok képért!
régen rávoltl írva valahova,h Simon..asszem ezaz😄
Czuki: Ahham. Értem. De akkor is jól nézki. 😛
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Evvel a szutyokkal voltunk ... :/
Imihaver: Egyedi a logód ....<#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
Tónyó mijen gépe van ?
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004