59456
banner
  • ScaniaBoy
    Mikor fotóztad le a G-szériásokat?? Mert én májusban és akkor még 4 szerelvény állt bent a műhelyben.
  • ScaniaBoy
    Nyíregyen volt! Én is csodálkoztam mert még nem láttam 1x-se... Azóta se.
  • ScaniaBoy
    Nem tudom hogy hol van a telephelyük??
  • djano
    ezt te fényképezted vagy szedted valahonan?
    Mert én az Electroluxtól 1 kmre lakom:D
    majd nyáron csinálok képeket:D
  • RS
  • tamás98
    Ezeknek nem Cegléden van a telephelyük?(Javíts ha tévedek.)
  • 94mike
    Mobil trans? merrefelé csavargot?:D
  • TruckerDave
    Jah láttam már több műsort ahol ezeket a futurisztikus izéket akarják csinálni, mert hogy ez illik a jövőhöz, de ha egyszer csúnya. Lehet azt fokozatosan is mint ahogy a 10-20-50 évvel ezelőtti gépek se voltak valami acélosak és ilyenek lettek belőlük mint a mai gépek.
  • tamás98
    +1
  • TóNyóóóóóóó
    nem értem, mér nem lehet meg hagyni a régi dizájnt? dobjanak bele valami környezet kímélő motrot és kész nem kell ezér el baszni a gépet
  • tamás98
    Ezekbe hol kell beszállni??
    Nem látok rajta sehol ajtót...
  • atika223
    Ilyen ½Holdjáró½ kamionokból az Iveco néz ki valahogy...
  • nenus
    Nehogy bevegyétek hogy ilyen kamionok lesznek... ezer éve vannak már ilyen holdjáró kamionok. Még ahoz hogy ilyenek mászkáljanak az utakon, idő kell. Itt van 2 elég régi "holdjáró" kamion

• tamás98
    Hát ha ezt a Scania-t kiadják szerintem senki se fogja megvenni.(legalábbis én nem venném meg).Remélem nem fogják gyártani.
  • luspaydavid
    Jó hát láthatod hogy csak koncepció és azok nagyot változnak mire gyártják ha gyártják.
  • roller460
    Ha valóban megcsinálnák új R szériának..nem az év kamionja,hanem az év bukása lenne...

Kinek kéne ilyen semmien kinézetű kamion?
  • TruckerDave
    Csak vannak olyan okosak hogy nem csinálnak ilyen izét.
  • allock #46566
    biztos nem lesz ilyen fostos
  • luspaydavid
    Scania új R széria ?
  • TruckerDave
    Karácsonyi üdvözlés Scaniával
  • tamás98
    Romániában Arad,Temesvár,Kolozsvár,Bukarest.
  • daf xf
    Hát nem egy daf fülke. Még az era logisztikánál volt szerencsém ülni benne de hát hogy is mondjam én elötte jobbra számítottam aztán mikor beleültem kb 1 világ omlott bennem össze.
  • roller460
    Ennyire vészes a G-s fülke?? Néztem a két fülke méretét,hát a rajzok alapján pár centi az eltérés az R - G fülke között,bár nem volt még szerencsém G-s scaniaba ülni...

Premiumnál csak nem kisebb,bár nem biztos..
  • daf xf
    Ezek a G-s scaniák mekkora egy fosok. Már elnézést ültem benne, hűtője alig van, hely alig van benne, hát nemtudom. Még 1 soförnek is szűkös nem hogy kettőnek.
  • huhha
    Bocsi ez elrontottam:S...
    Ujra ink már linkelem...:D
    Van több kép is.:D
  • huhha
    Hát nekem is van rola képen én is Tiszaujvárosba fotoztam még a nyárelején.

#46555:Akkár hányszor meek diánkmunkára mindig látok ott sok wabis gépet rakodni.
    am jo képek.
  • roller460
    Jaja...hát nem véletlen..

Tavaly nyár elején volt apám talán ott utoljára..aztán beszéltünk egyik wábissal ő mondta,hogy most itt megrak kimegy Angliába onnan leviszik Spanyolba,aztán végül vissza németbe és jobbik esetbe jöhet megint haza..
  • daf xf
    Szoktam még wabisokat látni mostanában is a parkoló szinte velük van tele:D
  • roller460
    Nyíregyháza electrolux...ezen kívűl még Jászberényre hordták anno az electroluxot.

• daf xf
    Szoktuk álltalában olaszba Nápoly mellé járunk Somma Vesuvianaba, onnan vissza meg vagy Varese vagy Longaronebol hozzuk a luxot nyiregyre. Általában időkapus is, reggel 6ig be kell vele érni, mert ha nem akkor kötbér:S
  • luspaydavid
    Nekem ez jutott eszembe de látom hogy cementes...
  • Szobi30
    én Miskolc mellett Felsőzsolcán láttam ilyeneket(h ezeket e azt nem tom, de valószínű mert ugyanilyen cementes tartályokat húztak...)
    nekem is tetszettek :D
    am cégnevet azt nem tok :S
  • ScaniaBoy
    Valaki tud cégnevet?? 2010-es új Scaniak! Mostanában sokszor láttam ezeket Nyíregyen.

• sovatalevi
    Jooovan,tevedni emberi dolog xDD
  • ScaniaBoy
    Jaj bocsi a sok hsz-ért!!! Nem tom mi a szar van!
  • ScaniaBoy
    az biztos :)
  • ScaniaBoy
  • ScaniaBoy
  • roller460
    Ti is hordjátok az electroluxot Olaszból ?

1-1.5 éve még faterék is azt hordták csak amikor a Stante-val leszerződtettek és állandó fuvarokat ad így hát az electroluxot már nem tudják vállalni,így hát más hordja..de akkor ezek szerint ti.. (is) hordjátok.
  • daf xf
    Debrecenböl a Fag gyárbol hordjuk a csapágyakat. Visszafele meg audi motorblokkot németböl győrbe. Olaszbol meg electroluxot nyiregyre.