59456
-
ScaniaBoy #46583 Mikor fotóztad le a G-szériásokat?? Mert én májusban és akkor még 4 szerelvény állt bent a műhelyben. -
ScaniaBoy #46582 Nyíregyen volt! Én is csodálkoztam mert még nem láttam 1x-se... Azóta se. -
ScaniaBoy #46581 Nem tudom hogy hol van a telephelyük?? -
#46580 ezt te fényképezted vagy szedted valahonan?
Mert én az Electroluxtól 1 kmre lakom:D
majd nyáron csinálok képeket:D -
#46579 -
#46578 Ezeknek nem Cegléden van a telephelyük?(Javíts ha tévedek.) -
#46577 Mobil trans? merrefelé csavargot?:D -
#46576 Jah láttam már több műsort ahol ezeket a futurisztikus izéket akarják csinálni, mert hogy ez illik a jövőhöz, de ha egyszer csúnya. Lehet azt fokozatosan is mint ahogy a 10-20-50 évvel ezelőtti gépek se voltak valami acélosak és ilyenek lettek belőlük mint a mai gépek. -
#46575 +1 -
#46574 nem értem, mér nem lehet meg hagyni a régi dizájnt? dobjanak bele valami környezet kímélő motrot és kész nem kell ezér el baszni a gépet -
#46573 Ezekbe hol kell beszállni??
Nem látok rajta sehol ajtót... -
#46572 Ilyen ½Holdjáró½ kamionokból az Iveco néz ki valahogy... -
nenus #46571 Nehogy bevegyétek hogy ilyen kamionok lesznek... ezer éve vannak már ilyen holdjáró kamionok. Még ahoz hogy ilyenek mászkáljanak az utakon, idő kell. Itt van 2 elég régi "holdjáró" kamion
-
#46570 Hát ha ezt a Scania-t kiadják szerintem senki se fogja megvenni.(legalábbis én nem venném meg).Remélem nem fogják gyártani. -
#46569 Jó hát láthatod hogy csak koncepció és azok nagyot változnak mire gyártják ha gyártják. -
#46568 Ha valóban megcsinálnák új R szériának..nem az év kamionja,hanem az év bukása lenne...
Kinek kéne ilyen semmien kinézetű kamion? -
#46567 Csak vannak olyan okosak hogy nem csinálnak ilyen izét. -
#46566 biztos nem lesz ilyen fostos -
#46565 Scania új R széria ?
-
#46564 Karácsonyi üdvözlés Scaniával -
#46563 Romániában Arad,Temesvár,Kolozsvár,Bukarest. -
#46562 Hát nem egy daf fülke. Még az era logisztikánál volt szerencsém ülni benne de hát hogy is mondjam én elötte jobbra számítottam aztán mikor beleültem kb 1 világ omlott bennem össze. -
#46561 Ennyire vészes a G-s fülke?? Néztem a két fülke méretét,hát a rajzok alapján pár centi az eltérés az R - G fülke között,bár nem volt még szerencsém G-s scaniaba ülni...
Premiumnál csak nem kisebb,bár nem biztos.. -
#46560 Ezek a G-s scaniák mekkora egy fosok. Már elnézést ültem benne, hűtője alig van, hely alig van benne, hát nemtudom. Még 1 soförnek is szűkös nem hogy kettőnek. -
huhha #46559 Bocsi ez elrontottam:S...
Ujra ink már linkelem...:D
Van több kép is.:D -
huhha #46558 Hát nekem is van rola képen én is Tiszaujvárosba fotoztam még a nyárelején.
#46555:Akkár hányszor meek diánkmunkára mindig látok ott sok wabis gépet rakodni.
am jo képek. -
#46557 Jaja...hát nem véletlen..
Tavaly nyár elején volt apám talán ott utoljára..aztán beszéltünk egyik wábissal ő mondta,hogy most itt megrak kimegy Angliába onnan leviszik Spanyolba,aztán végül vissza németbe és jobbik esetbe jöhet megint haza.. -
#46556 Szoktam még wabisokat látni mostanában is a parkoló szinte velük van tele:D -
#46555 Nyíregyháza electrolux...ezen kívűl még Jászberényre hordták anno az electroluxot.
-
#46554 Szoktuk álltalában olaszba Nápoly mellé járunk Somma Vesuvianaba, onnan vissza meg vagy Varese vagy Longaronebol hozzuk a luxot nyiregyre. Általában időkapus is, reggel 6ig be kell vele érni, mert ha nem akkor kötbér:S -
#46553 Nekem ez jutott eszembe de látom hogy cementes...
-
#46552 én Miskolc mellett Felsőzsolcán láttam ilyeneket(h ezeket e azt nem tom, de valószínű mert ugyanilyen cementes tartályokat húztak...)
nekem is tetszettek :D
am cégnevet azt nem tok :S -
ScaniaBoy #46551 Valaki tud cégnevet?? 2010-es új Scaniak! Mostanában sokszor láttam ezeket Nyíregyen.
-
#46550 Jooovan,tevedni emberi dolog xDD -
ScaniaBoy #46549 Jaj bocsi a sok hsz-ért!!! Nem tom mi a szar van! -
ScaniaBoy #46548 az biztos :) -
ScaniaBoy #46547 az biztos :) -
ScaniaBoy #46546 az biztos :) -
#46545 Ti is hordjátok az electroluxot Olaszból ?
1-1.5 éve még faterék is azt hordták csak amikor a Stante-val leszerződtettek és állandó fuvarokat ad így hát az electroluxot már nem tudják vállalni,így hát más hordja..de akkor ezek szerint ti.. (is) hordjátok. -
#46544 Debrecenböl a Fag gyárbol hordjuk a csapágyakat. Visszafele meg audi motorblokkot németböl győrbe. Olaszbol meg electroluxot nyiregyre.