Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rikcsoo
Jó a csirke a Volvo jel mellet <#nevetes1>

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Értem😊..köszönöm!😊
Hungaro,én ezeket találtam róla.:

Forrás: http://www.baumaschinenbilder.de

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

luspaydavid
FILA matrica <#nevetes2>

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
<#hawaii>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

daf xf
a húzóról vesz le súly jobb elosztja.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

hungaro
Találtam pár Gartneres képet:

Forrás: Facebook

Hivatás az Életért!

Rikcsoo

tuzfal3
Mankókerék...arra jó lenne ha lenne rajta hajtás, hogy kicsit felemeld a boogie-val és elégesd <#idiota>

Opel Movano 2.8DTi

TruckerDave
Eltaposott egy trabit, és beszorult a kereke alá <#idiota>

Hja azt vágom,olyat láttam egy párszor😄..vágom😄
Kalee: hát kb mint ha egy kis pola kereket raktak volna oda😄

kalee
Így igaz, ahogy az is hogy viszont nincs is sok olyan dolog ami ettõl elb*szottabban mutatna egy gépen<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>!!!Mocskos gusztustalan<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>!!

luspaydavid
Beta Trans Plus-os DAF-on is láttam már meg sok autó szállítón, az is egy fajta bogi <#vigyor5>

The Truck Is My Life

Áhh értem,azt hiszem😄

Törölt felhasználó
Súlyelosztás miatt... 😊)
Öreg Harcos
Nézétek meg szegény kollégahttp://szekelyhon.ro/videos/view/1145/felborult-egy-kamion-homorodfurdon.html

Szobi30
konténereseken is szokott lenni, vagyis azon is sokon láttam már...
hogy mi értelme azt viszont én se tudom...

www.szobi.picturepush.com

Annak a kispolski keréknek mi értelme?..mert gépszállítón már láttam,gondolom valami segéd kerék..de pontosan nem tudom,na meg hogy egy ilyen szerelvényre minek raknak?

MANos Viktor
Gyakszin lõttem 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid
Na az most, hogy jött ide ? <#idiota>

The Truck Is My Life

Tomika001
Jó kép! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Rikcsoo
Hát igen..de ez is csak azt bizonyítja hogy mennyire hülye az állam

luspaydavid
Jó de nézd meg a Német autópályákat meg Magyarországon az 51-es állapotát na meg az 1x1 sávos... Engem az nem zavar mit csinálnak de gondolt el ha elõzés közbe a baromja neki megy egy másik kocsinak amiben X-en utaznak, vagy egy kis busznak.

The Truck Is My Life

roller460
Németországban valóban annyival mész egyes autópályákon amennyivel akarsz, de ha balesetet okozol és túl is éled, akkor utána mész szépen a börtönbe, baleset okozása miatt...

Ez mind szép és jó,hogy nincs egyes pályákon sebességkorlátozás, de azért ha belegondolsz 200-nál már elég nagy esély van arra,hogy valami történjen, aztán a következményem nem hiszem ,hogy szintén olyan jók lennének....

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Rikcsoo
Sajnos nem!
És helyesbítem magamat!
Nem az összes autópályán van ez csak némelyiken azt nem tudom hogy hol merre csak ismerõseim mondták meg olvastam is már neten..

Úgy látom te még nem jártál Németbe...
Ugyanis én úgy figyeltem meg, hogy a németek inkább úgy haladnak mint a csiga, azért van a sok stau...

Rikcsoo
És mi van vele hogy elmentek mellettetek 200-al? Menjenek nem te halsz meg hanem õk..
Másik akkor a Németországi autópályákon mi lenne veled? ott ha 500-al tud menni a kocsi akkor 500-al is mehetnek. Ez van hülye egy világ lett..

luspaydavid
Barmok... Nyáron (akkor kocsival voltam) elment mellettünk egy fekete Merci de vagy 180-al az 51-esen utána nem sokkal egy fekete BMW de vagy az is 200-al....
Na mondom itt mindjárt lesz valami ha ezek így mennek.... <#szomoru2>

The Truck Is My Life

ja, az kimaradt, h nem egy ilyen eset van, de kár idegeskedni, mert csak baj történik belõle!!
Nyáron siettem fel Veszprémbe, aztán volt elõttem egy kocsi mindig kigyorsított 92-ig, kanyarban meg 50, pedig lehetett volna gyorsabban menni, na egyszer betoltam a kanyarba a Scaniat <#hamm> azt mehetett a kigyorsítás fej fej mellett, de az Opel is elkezdte nyomni, de fél autó elönyöm volt már és jöttek szembe is, na és megfogalmazódott bennem, h akkor visszafékezem vagy repül a pótkocsi <#vigyor2> repült a pótkocsi<#mf1> aztán mentem utamra...

De alapjában segítem a közlekedést! jelzek, van mikor még a gázt is elveszem, hogy a kollégák is el tudjanak menni. Van aki él vele, van aki meg birka vagy csodálkozik a pótkocsi hátuljában <#vigyor2>
MANos Viktor
Nekünk is volt még régen, hogy jöttünk a 81-esen Fehérvár fele aztán Kisbér után megelõzött minket egy kék csont új Skoda Octavia de mint az állat, el is tünt aztán egyszer csak a Csákberényi behajtónál ott volt rátkeredve a fára...

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CzUKi
Nekünk is volt ilyen tavaly december környékén. Pont akkor jött haza az elsõ útjáról a fekete volvo aztán apával mi vittük lerakni. Az igaz, hogy volt egy kis hó, de akkor is egy kö..ög vidéki suttyó a rozsdabarna opeljával ott szarakodott elõttünk 40 el fõúton ! Villogtunk neki meg minden aztán egy egyenesbe mellé tudtunk menni és megelõzni, amikor melléértünk láttam ,hogy le volt eresztve az ablak mert ott cigiztek, mondtam faternak õ meg nyomott kettõt a kürtön, Faszikám annyira megijedt, hogy a cigijét át dobta a mellette ülõ csávónak és a kocsit is majdnem berántotta az árokba XDD
Vannak képeim is
Evvel voltunk :

És õ szórakozott velünk

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

roller460
Na ilyen velünk is volt... :S
Mentünk a fõúton ki a városból, aztán láttunk egy kis Smart-ot tankolni a MOL kúton... mi megálltunk a következõ kúton matricát venni , aztán egy 20km után meg láttuk,hogy valami van az árokba, hát a Smart volt ott a sofõr meg ott próbálta vissza állítani az autót, de azért annyira nem volt kis autó... 😄 :S

luspaydavid
Az szép, de hogy az ilyeneknek mi ebbe a jó.... ?

Szerencsére nekünk nem szokott ilyen lenni. Régebben mikor trélerren vittünk gépeket akkor viszont "félve" elõztek meg 😄 Volt olyan hogy egyenesbe egy Skoda úgy elment melletünk hogy csak néztünk eltûnt a kanyarba.... Na igen mi is beértünk a kanyarba aztán láttuk a kocsi az árokban a faszi meg az út szélén <#idiota>

The Truck Is My Life

roller460
Én megpróbáltam volna megelõzni az Audi-st és úgy rárántottam volna a kormányt mint az állat... hidd el mikor látta volna,hogy mindjárt lelököm az útról az aláfutásgátlóval akkor lefékezett volna, vagy ha nem akkor így járt... vagy a másik, én is nyugodt szívvel neki mentem volna hátulról.. aztán kész.

Az ilyeneket agyon tudnál lõni... <#violent><#gun>

2 éve nyáron 95-el eresztettük lefelé szlovénban az egyik dombról, aztán megelõzött minket egy piros toyotás nõ, és kitalálta,hogy õ be akar menni a kútra, de már kihajtó sáv felénél voltunk, fogta berántotta elénk azt a kis fost, lefékezett majd kiment a kútra.. 95-rõl kb 50-re kellett fékeznünk a kocsit, ami a Magnumban a felsõ ágyon volt UPC,táskák,laptop az mint a fejünkre,ölünkbe esett..... <#falbav><#gonosz2>

Rikcsoo

atika223
Apám haverjával ugyan azt csinálta egy csávó mint az audis 3 fékezésénél megelégelt hátulról 85-90-el belement a kamionról csak a festék jött le de az autónak úgy összetört a picsája hogy öröm volt nézni ahogy elporoltunk mellette. De utána megálltunk a digó kihívta a rendõröket és még õt vitték be a forgalom veszélyeztetése miatt. xD Azóta nem halottunk róla.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

leho94
legjobb mikor megelõz lejtõn aztán megy elõtted egy 80-as elõzni tilosba😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ezek még a faszák...s ezekkel nem lehet csinálni semmit<#gonosz3>

Fõleg ez a retek-.-..mit élvezhet ebben?!...

Jahm még be is fékez, abszolút rutintalan.

S még a töcsög kecy ráfékez...az idióta
Egyszer nekünk is volt ilyen,egy nagyon kevéssel gyorsabbak voltunk mint a másik kamionos,de baszott elengedni😄..aztán kolléga rákapcsolt,105körül ment az övé végre,ott határolt le,aztán elément, annyira lelassította,hogy mi könnyedén megtudtuk elõzni😄

Ez jobb!😄DD

Az elõzõ hszt létszíves töröld Rs!

<#worship><#vigyor3>

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Rikcsoo

Rikcsoo
Nem!
Azért mert a kisnyúl szõrös és szereti a répát!<#idiota><#hawaii>

Hát igen, ez az Olasz mosó...😄<#idiota>

luspaydavid
Te neved mért van rajtad ? Mert Efektezted ? <#hehe>

The Truck Is My Life

RS
Effekt nélkül jobb lenne.