Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
к.ιηтнуα.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Opel Movano 2.8DTi
Kalee: hát kb mint ha egy kis pola kereket raktak volna oda😄
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
hogy mi értelme azt viszont én se tudom...
www.szobi.picturepush.com
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life
Ez mind szép és jó,hogy nincs egyes pályákon sebességkorlátozás, de azért ha belegondolsz 200-nál már elég nagy esély van arra,hogy valami történjen, aztán a következményem nem hiszem ,hogy szintén olyan jók lennének....
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
És helyesbítem magamat!
Nem az összes autópályán van ez csak némelyiken azt nem tudom hogy hol merre csak ismerõseim mondták meg olvastam is már neten..
Ugyanis én úgy figyeltem meg, hogy a németek inkább úgy haladnak mint a csiga, azért van a sok stau...
Másik akkor a Németországi autópályákon mi lenne veled? ott ha 500-al tud menni a kocsi akkor 500-al is mehetnek. Ez van hülye egy világ lett..
Na mondom itt mindjárt lesz valami ha ezek így mennek.... <#szomoru2>#szomoru2>
The Truck Is My Life
De alapjában segítem a közlekedést! jelzek, van mikor még a gázt is elveszem, hogy a kollégák is el tudjanak menni. Van aki él vele, van aki meg birka vagy csodálkozik a pótkocsi hátuljában <#vigyor2>#vigyor2>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Vannak képeim is
Evvel voltunk :
És õ szórakozott velünk
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Mentünk a fõúton ki a városból, aztán láttunk egy kis Smart-ot tankolni a MOL kúton... mi megálltunk a következõ kúton matricát venni , aztán egy 20km után meg láttuk,hogy valami van az árokba, hát a Smart volt ott a sofõr meg ott próbálta vissza állítani az autót, de azért annyira nem volt kis autó... 😄 :S
Szerencsére nekünk nem szokott ilyen lenni. Régebben mikor trélerren vittünk gépeket akkor viszont "félve" elõztek meg 😄 Volt olyan hogy egyenesbe egy Skoda úgy elment melletünk hogy csak néztünk eltûnt a kanyarba.... Na igen mi is beértünk a kanyarba aztán láttuk a kocsi az árokban a faszi meg az út szélén <#idiota>#idiota>
The Truck Is My Life
Az ilyeneket agyon tudnál lõni... <#violent>#violent><#gun>#gun>
2 éve nyáron 95-el eresztettük lefelé szlovénban az egyik dombról, aztán megelõzött minket egy piros toyotás nõ, és kitalálta,hogy õ be akar menni a kútra, de már kihajtó sáv felénél voltunk, fogta berántotta elénk azt a kis fost, lefékezett majd kiment a kútra.. 95-rõl kb 50-re kellett fékeznünk a kocsit, ami a Magnumban a felsõ ágyon volt UPC,táskák,laptop az mint a fejünkre,ölünkbe esett..... <#falbav>#falbav><#gonosz2>#gonosz2>
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Fõleg ez a retek-.-..mit élvezhet ebben?!...
к.ιηтнуα.
Egyszer nekünk is volt ilyen,egy nagyon kevéssel gyorsabbak voltunk mint a másik kamionos,de baszott elengedni😄..aztán kolléga rákapcsolt,105körül ment az övé végre,ott határolt le,aztán elément, annyira lelassította,hogy mi könnyedén megtudtuk elõzni😄
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Azért mert a kisnyúl szõrös és szereti a répát!<#idiota>#idiota><#hawaii>#hawaii>