59456
-
#47186 Tescozol?:O
Am szép szerelvény :) -
#47185 nagyon szép szerelvény! -
atesz11 #47184 Reggelt!
-
#47183 Most a 105 ösnek az a hibája a tartódobozoknál a 2 szélsőnél hogy az a gyönyörű lámpa elfoglal sokat.
Aki azt Mondja hogy az ACTROS a kényelmes az még DAFba meg Scaniaba nem ült!És nem aludt. -
#47182 Jóreggelt! :D -
#47181 Szvsz kényelemben az Actros a jó!Kurva kényelmes ágy jol ellehet pakolni.Faternak magnumja van de hát ott pakolni nenm lehet,mondjuk a régi fülkés van amiben nincs asztal:DDD Amágy fater csak azért szereti mert Mack motor van benne.:DD -
#47180 suzuki .. ezigen :DDDDDD -
#47179 Nekünk meg van egy swiftünk,optikailag full tuning,de én akarom egy scaniát is az udvarba..Mit ajánlotok?... -
#47178 Szerintem ne kérdezd mert nagy vita lesz... -
#47177 volt egy régi swiftem, nagyon szerettem, de most szeretnék egy kamiont venni, mit ajánlotok? -
#47176 Angol RS Am szép! -
#47175 Szerintem ne is vitatkozzunk még karácsony van békében legyünk már mindenki elmondta a véleményét kinek mi a szép a kényelmes. De van egy ötletemNyissunk egy kamiongyárat és párosítsuk a kamionokat nem sex iránt értem hanem pl: scania kaszni+ motor merci belső:D:D(nehogy komolyan vegyétek!!) -
#47174 -
#47173 ezt inkább el se kezdjük...hogy mi így mentünk el mellette meg úgy...nem tudod, hogy XY gép mennyire volt karbantartva, elég ha egyszer megfőzték már a motorját, utána már szartse bír...
és csatlakoznék az előttem szólókhoz, eldolgozok én Liazzal is, csak fizessenek meg...hiába a zsír új gép, hatalmas fülkével, ha szarért húgyért dolgozol...és az a szomorú, hogy vannak olyan sofőrök, akik azt mondják, hogy "de legalább szép kamionnal járunk"
és éppen az ilyenek miatt járunk ott ahol járunk, mert tudják, hogy a Magyar fog dolgozni, akkor is ha fele annyit se keres mint éppen a német, vagy az osztrák...
mellétéve, szerintem az is szomorú, hogy a Magyar kamionos cégek nagytöbbségénél a sofőrök minimálbérre vannak bejelentve, persze nem mindenhol, de a legtöbb helyen igen...
de mostmár kicsit eltértem a témától, mindenesetre, a két legkényelmesebb kamion, a DAF, és a Merci( főleg azért, mert nincs benne középen a púp...), illetve annak kibaszott kényelmes a felsőágya :D
a Scania pedig kibaszott jó motorokat csinál.
és am kellemes ünnepeket mindenkinek;) -
#47172 tga sem kicsi:) nekem a mercibe nem fekszik az ágy,de ezen kívűl igen..tényleg nemrosz. -
#47171 Apunak az Actros MP1 ben csak 5 szekrény van... -
nenus #47170 Bele szólnék. Nincs jobb fülke 1 megaspace-s actrosnál. Nincs + púp középen a motornak, rengetek szekrény, tágas ládák (kívülről csalósak, de marha széles és kurva mély), nagy hűtő, és ritka kényelmes ágy. Még amire azt mondom hogy 1 jó nagy fülkéjű gép, az a tgx. A scania... pff.. Erőben kifogástalan, de kényelemre.. Nem az igazi
-
#47169 :D -
#47168 Nemtudom,faternak ez a 2. ilyen típusu mancija,a tandem egy trágyarakásvolt,ez megy mint a veszett marha:D kényelmesnek nem mondhatnám,a fülke tarto becsődült,gödrökbe majdszétveri a fülke alját,turbó fütyül,hangos,zörög..:)de a cég legjobb gépe,optikailag nemszép,de fater keres vele a legjobban:)
és am, az árakat kerekítve irtam,nem szeretném konkrét számokat írni,de hiddel,ezzel jobban megéri:) és ha nagyon akarod,le írom pontosan h mennyit keresett fater,és mennyit keresett a mimike:D( fehér scania sofőrje) -
#47167 hát az kéne de hát ez 1 balfasz ember -
scania620 #47166 hát az a szar mikor csak ilyen kisfülkés vmit vesznek...topline kell azt cshőőő -
#47165 én 1 szóval se mondtam hogy rossz csak az ágya, ennyi -
#47164 én aludtam rajta, nem tudom te milyen riherongy kurvákkal hancúrozol:D -
#47163 Az a 20-25 000 Ft már nem basz földhöz xD, hogy egy R es Scania vagy egy régi M.A.N, azért nem mindegy hogy szervizileg mennyit vagy otthon :D
Fater dicséri az F2000 est három nagy szekrény :D hátul 3böszme nagy tároló az ágy alatt meg széles és kényelmes ágyak :) kb igy irta le, motorikusan egy nagy szar :D de nem kell törődni a részletekkel xD -
#47162 Az a te véleményed én akkor is a svédacélt pártolom. Na pá Jóéjt Mindenkinek! és Kellemes Ünnepeket!! -
#47161 Mire kényelmetlen?a
aludnikell rajta:D -
#47160 mind1 akkor is szar mind2 ágya kényelmetlen kicsi én ki próbáltam mind2őt és elég szar -
#47159 Vagy nem... -
#47158 Faterék cégénél a fehér r-es scania sofőrje 280 körül keres,fater meg 300 fölött:)ugyan arra a melóra,és az övé 1-2 éves gép,mienkbe meg lassan 3 misivan:)
nos akkor,te meiket hajtanád? a fehéret,vagy a mienket? -
#47157 az is kicsi...
#47148:jó hát a topos tényleg jobb de ez a köcsög orrú nigger főnök kis fülkéseket vett
#47149:a nagy fülkés F2000-be is:D egyszer le is estem -
#47156 Hát jah most örömömet lelem majd 2 ünnep között -
#47155 nem hiszem,inkább járok egy kamazzal havi 3kilóért,mint egy csilli villi scaniával 120 ezerér^^
(boccs az irás hibákért) -
#47154 Pont te beszélsz? xD Csókos vagy te, 2 havonta zsir uj autót raknak faterod segge alá xD -
#47153 Igazad van. De mégis jobb lenne betenni a seggedet egy Scaniába mint pl egy Kamazba (gyere ts-re) -
#47152 BIGLÁJK b+ : D -
#47151 Végülis,nem mind1? kurvajol fizessenek,azt csá. -
scania620 #47150 hát a magnum az sztem egyáltalán nemjó...még max az új magnum..de a régi elég fos -
#47149 A 4-esben szerettem az ágyat, csak a toplineban fel kell mászni a 10.re
Ha minden igaz vasárnap este megyek Franciaországba -
scania620 #47148 hát azér én monnyuk az ágy tényleg szarul van benne megoldva de azér sztem nemrossz a gép:D monnyuk a ti scaniatok lehet h kicsi mert kisfülkés...én monnyuk a topline fülke híve vagyok:D -
#47147 Napokat lehetne érvelni, melyik tipus a jó, annyit tudok, hogy Középfülkés mpI es Merciből, nem fért át minden cucc a Magnumba, Magnum egy fos amilyen***nagy kivülről olyan picsányi belülről :S De hamarosan megszűnik talán a nyomor ^^ :)