59456
banner
  • Tinka123
    Tescozol?:O
    Am szép szerelvény :)
  • djano
    nagyon szép szerelvény!
  • atesz11
    Reggelt!

• djano
    Most a 105 ösnek az a hibája a tartódobozoknál a 2 szélsőnél hogy az a gyönyörű lámpa elfoglal sokat.
    Aki azt Mondja hogy az ACTROS a kényelmes az még DAFba meg Scaniaba nem ült!És nem aludt.
  • imihaver
    Jóreggelt! :D
  • dimmu8814
    Szvsz kényelemben az Actros a jó!Kurva kényelmes ágy jol ellehet pakolni.Faternak magnumja van de hát ott pakolni nenm lehet,mondjuk a régi fülkés van amiben nincs asztal:DDD Amágy fater csak azért szereti mert Mack motor van benne.:DD
  • Gerypapa 95
    suzuki .. ezigen :DDDDDD
  • 94mike
    Nekünk meg van egy swiftünk,optikailag full tuning,de én akarom egy scaniát is az udvarba..Mit ajánlotok?...
  • Kistódi
    Szerintem ne kérdezd mert nagy vita lesz...
  • Klemice
    volt egy régi swiftem, nagyon szerettem, de most szeretnék egy kamiont venni, mit ajánlotok?
  • Kistódi
    Angol RS Am szép!
  • Kistódi
    Szerintem ne is vitatkozzunk még karácsony van békében legyünk már mindenki elmondta a véleményét kinek mi a szép a kényelmes. De van egy ötletemNyissunk egy kamiongyárat és párosítsuk a kamionokat nem sex iránt értem hanem pl: scania kaszni+ motor merci belső:D:D(nehogy komolyan vegyétek!!)
  • RS
  • Szobi30
    ezt inkább el se kezdjük...hogy mi így mentünk el mellette meg úgy...nem tudod, hogy XY gép mennyire volt karbantartva, elég ha egyszer megfőzték már a motorját, utána már szartse bír...

és csatlakoznék az előttem szólókhoz, eldolgozok én Liazzal is, csak fizessenek meg...hiába a zsír új gép, hatalmas fülkével, ha szarért húgyért dolgozol...és az a szomorú, hogy vannak olyan sofőrök, akik azt mondják, hogy "de legalább szép kamionnal járunk"
    és éppen az ilyenek miatt járunk ott ahol járunk, mert tudják, hogy a Magyar fog dolgozni, akkor is ha fele annyit se keres mint éppen a német, vagy az osztrák...
    mellétéve, szerintem az is szomorú, hogy a Magyar kamionos cégek nagytöbbségénél a sofőrök minimálbérre vannak bejelentve, persze nem mindenhol, de a legtöbb helyen igen...
    de mostmár kicsit eltértem a témától, mindenesetre, a két legkényelmesebb kamion, a DAF, és a Merci( főleg azért, mert nincs benne középen a púp...), illetve annak kibaszott kényelmes a felsőágya :D
    a Scania pedig kibaszott jó motorokat csinál.

és am kellemes ünnepeket mindenkinek;)
  • 94mike
    tga sem kicsi:) nekem a mercibe nem fekszik az ágy,de ezen kívűl igen..tényleg nemrosz.
  • PttM Fa
    Apunak az Actros MP1 ben csak 5 szekrény van...
  • nenus
    Bele szólnék. Nincs jobb fülke 1 megaspace-s actrosnál. Nincs + púp középen a motornak, rengetek szekrény, tágas ládák (kívülről csalósak, de marha széles és kurva mély), nagy hűtő, és ritka kényelmes ágy. Még amire azt mondom hogy 1 jó nagy fülkéjű gép, az a tgx. A scania... pff.. Erőben kifogástalan, de kényelemre.. Nem az igazi
  • 94mike
    :D
  • 94mike
    Nemtudom,faternak ez a 2. ilyen típusu mancija,a tandem egy trágyarakásvolt,ez megy mint a veszett marha:D kényelmesnek nem mondhatnám,a fülke tarto becsődült,gödrökbe majdszétveri a fülke alját,turbó fütyül,hangos,zörög..:)de a cég legjobb gépe,optikailag nemszép,de fater keres vele a legjobban:)
    és am, az árakat kerekítve irtam,nem szeretném konkrét számokat írni,de hiddel,ezzel jobban megéri:) és ha nagyon akarod,le írom pontosan h mennyit keresett fater,és mennyit keresett a mimike:D( fehér scania sofőrje)
  • TóNyóóóóóóó
    hát az kéne de hát ez 1 balfasz ember
  • scania620
    hát az a szar mikor csak ilyen kisfülkés vmit vesznek...topline kell azt cshőőő
  • TóNyóóóóóóó
    én 1 szóval se mondtam hogy rossz csak az ágya, ennyi
  • TóNyóóóóóóó
    én aludtam rajta, nem tudom te milyen riherongy kurvákkal hancúrozol:D
  • Tinka123
    Az a 20-25 000 Ft már nem basz földhöz xD, hogy egy R es Scania vagy egy régi M.A.N, azért nem mindegy hogy szervizileg mennyit vagy otthon :D

Fater dicséri az F2000 est három nagy szekrény :D hátul 3böszme nagy tároló az ágy alatt meg széles és kényelmes ágyak :) kb igy irta le, motorikusan egy nagy szar :D de nem kell törődni a részletekkel xD
  • Kistódi
    Az a te véleményed én akkor is a svédacélt pártolom. Na pá Jóéjt Mindenkinek! és Kellemes Ünnepeket!!
  • 94mike
    Mire kényelmetlen?a
    aludnikell rajta:D
  • TóNyóóóóóóó
    mind1 akkor is szar mind2 ágya kényelmetlen kicsi én ki próbáltam mind2őt és elég szar
  • Kistódi
    Vagy nem...
  • 94mike
    Faterék cégénél a fehér r-es scania sofőrje 280 körül keres,fater meg 300 fölött:)ugyan arra a melóra,és az övé 1-2 éves gép,mienkbe meg lassan 3 misivan:)
    nos akkor,te meiket hajtanád? a fehéret,vagy a mienket?
  • TóNyóóóóóóó
    az is kicsi...

#47148:jó hát a topos tényleg jobb de ez a köcsög orrú nigger főnök kis fülkéseket vett
    #47149:a nagy fülkés F2000-be is:D egyszer le is estem
  • Kistódi
    Hát jah most örömömet lelem majd 2 ünnep között
  • 94mike
    nem hiszem,inkább járok egy kamazzal havi 3kilóért,mint egy csilli villi scaniával 120 ezerér^^
    (boccs az irás hibákért)
  • Tinka123
    Pont te beszélsz? xD Csókos vagy te, 2 havonta zsir uj autót raknak faterod segge alá xD
  • Kistódi
    Igazad van. De mégis jobb lenne betenni a seggedet egy Scaniába mint pl egy Kamazba (gyere ts-re)
  • Tinka123
    BIGLÁJK b+ : D
  • 94mike
    Végülis,nem mind1? kurvajol fizessenek,azt csá.
  • scania620
    hát a magnum az sztem egyáltalán nemjó...még max az új magnum..de a régi elég fos
  • DJKonya
    A 4-esben szerettem az ágyat, csak a toplineban fel kell mászni a 10.re

Ha minden igaz vasárnap este megyek Franciaországba
  • scania620
    hát azér én monnyuk az ágy tényleg szarul van benne megoldva de azér sztem nemrossz a gép:D monnyuk a ti scaniatok lehet h kicsi mert kisfülkés...én monnyuk a topline fülke híve vagyok:D
  • Tinka123
    Napokat lehetne érvelni, melyik tipus a jó, annyit tudok, hogy Középfülkés mpI es Merciből, nem fért át minden cucc a Magnumba, Magnum egy fos amilyen***nagy kivülről olyan picsányi belülről :S De hamarosan megszűnik talán a nyomor ^^ :)