Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UI:ha jól zárják az évet...
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Manchester United FC
ma 18:32 | válasz erre | #44080
Volvo FL
(ilyetse láttam még
Hali!
Ezt a Volvot énis láttam ma,elöttünk ált meg a Lórántffyn,a srác beugrótt a 4-kerék autó,alkatrész boltjába.😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
#hhwnd
meg nem hiszem hogy van olyan emebr aki ha felmegy a pályára megtudja állni hogy egy Q7-es audival vagy egy 730-as bmw-vel menjen 130-as tempomattal
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
de neked veszélyben van az életed mert valaki kijön eléd elõõzni a kamionnal , te jösz 200-al satu mögötted is satu , aztán hopp baleset cshõõ
Belehaltál már abba, hogy beálltál egy elõzõ kamion mögé? Azt az "5" percet csak kibirod valahogy...
Azt bírom megyünk siet az ürge mert villog az BMW-jével, aztán eléd jön nyom egy satut és jól érzi magát... Az összes ilyenen keresztül kéne menni <#violent>#violent><#boxer>#boxer> (Az ember csak a kamion sajnálná)
Daf Xf 95 480 :)(Y)
csak gondoljatok :
- bele mennyivel nagyobb féktáva van egy ilyen gépnek mint egy átlagosnak
- ígyis elõzgetik egymást 5-10 percig ezzel a pusz 10 méterrel meg fhúú ..
- kb. 2x annyi hely kellene nekik ( ami ahhoz vezetne hogy feltúrkálnak megint mindent bõvités miatt )
- meg amúgy is 😄D hogy néznek ezek így ki ? fúúj !
- meg ezt honnan veszitek hogy 2x kellene fordúlni ? hülyeség ! gondolj már bele , most egy 400 - 440-es motor 15-20 tonnával eljárkál neked 29 - 32 literbõl
+ kb 15 tonnával mennyivel töbebt enne ? és fõfasz sincs egy nyereges félpóthoz képest
szerintem gecinagy butaság ez az egész , ennyit szerettem volna köszönöm
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#44117 Hát veled meg mivan?DD
Hát igen, de autósoknak csak az van, hogy megint egy hosszabb, szerintük lomhább gép, utána meg sírnak, h így füstöl, úgy füstöl 😞
#44103: Igen, csak a hírekbe nem rakják bele ha egy kiskocsi árokba van, de ha egy kamion felborul vagy összetörik mennyivel jobban mutat a képernyõn...
<#szomoru1>#szomoru1>
Daf Xf 95 480 :)(Y)