59456
banner
  • Kistódi
    Felmászol a felső ágyra nem kell szarakodnod az űléssel
  • TóNyóóóóóóó
    hát az R-esnek az ágya az fos, előre huzigálni mind2 ülést ki húzni azt a kis szar tálcát meg minden, apám azt mondja a 4-esnek az ágya az jó meg csak pakolni nem nagyon lehet benne, ugyan ez van az R-esnél is azt csak vezetni jó de lakni benne nem nagyon, max a longlineba
  • 94mike
    köszi^^(KKK)
  • RS
    Szerintem erről a kényelem dologról jobb akkor vitatkozni, ha már ott tartunk hogy a kamiont úgy választhatjuk.
  • scania620
    hát van benne valami igazság...de azért ha olyan ellehet benne férni:D
  • Kistódi
    Hát akkor nem értem régen apámmal az emelkedőn 24 tonnával hogy mentünk el a 440-es scaniával egy 530-es euro 3-as daf mellett + már a régebbi 480-as volvo-val is ment már el mellette. A Scania meg a Volvo azt a lóerőt írja ki a kamion oldalára amit lead. De a többinek egy olyan -30 lovacska mert sokkal gyengébb. A kényelemről: Apám egy actros-ról ült át annak a fülkéjét nagyon dicsérte hogy sok a tárolórekesz most átült egy új volvo-ba és megdöbbentő de nagyobb a hely majd csinálok fotókat 2 ünnep között és teszek fel mennyi hely van. A Daf-nak nemrossz a fülkéje ez oké de motor is kéne alá nálam ismétlem NÁLAM a Daf az marad a 3. 1. a Scania 2. a Volvo.
    De ne értsd félre nem vitatkozni akartam csak elmondtam a véleményem. Remélem nincs harag. Boldog Karácsonyt! És kellemes ünnepeket!!!!!
  • DJKonya
    Hát jó pénzért én is kibírnám benne, de nem élvezném annyira
  • Tinka123
    Lehet, hogy igazadvan xD:D

Mike, már mindegy xD
  • leho94
    de legalább megtudnánk kik azok a retardáltak:D
  • 94mike
    Na igen,pont ezér irtam oda..:D még mielőtt valameik nekem esne-.-
  • Tinka123
    Elhiszed, hogy van itt olyan 12 éves aki kajakra komolyan venné? : D
  • leho94
    mér írod oda?:D nem hinném hogy vki komolyan venné:D
  • 94mike
    igen..:S
  • TóNyóóóóóóó
    scania azért fos kényelembe mer kicsi, nem lehet benne pakolni
  • scania620
    hát szerintem a DAF meg a Scania 2 legjobb....mind2 kényelmes és megbízható...lehet h van benne igazság h kényelmesebb...de szerintem jó egyszinten van a Scania és a DAF kényelemben!
  • 94mike
    Nem, az én vagyok..vittem neki az oviba a betonléceket,h tudjanak homokozot építeni(vicc,nem kell komolyan venni..)
  • Tinka123
    Jah, vigyorgok mint a tejbetök : D
  • Tinka123
    Tökmindegy, csak kormány legyen a kezemben, munkahelyem, nah meg egy viszonylag jó fizetésem, nekem több nem is kéne, Sörös IFÁN is eldolgoznék én, havi fél miskóért, hogya picsába ne xD : D
  • TruckerDave
    Te vigyorogsz ott ??
  • Szobi30
    azért a Volvo-t és a kényelmet nem biztos, hogy össze párosítanám...
    és talán teljesítményre sem...most ne azt nézd, hogy gyárt 700-as, két azonos lóerővel rendelkező kocsit hasonlíts ösze...máris nem a legerősebb...
    Scania, az erős, azt aláírom...és kényelmesebb mint a Volvo, az is biztos, de a DAF-nál egyik sem kényelmesebb...és szerintem egy DAF erősebb mnit egy Volvo...a Scania az biztos, hogy az egyik legerősebb kamion...
    és most újra leírom, hogy ne egy 700-as Volvo-t nézzetek egy 730as Scania-t, egy 510-es DAF-al szemben...mert másabbak az erőviszonyok...három körülbelül egyforma motorral felszerelt kamiont...
    az én meglátásom szerint, első a Scania lenne, második a DAF és harmadik a Volvo...
    kényelmiség szempontjából, első a DAF, második a Scania, és harmadik a Volvo...

most csak ezért ezt a 3 márkát hasonlítottam ösze, mert ezekről volt szó főként...
  • scania620
    Hello mindenkinek! Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
    Amúgy szerintem a 2 legjobb kamion a DAF és a Scania. Nem csak külsőleg hanem belsőleg is.És a Scania azért a teljesítményével is figyelemreméltó!És azér mind2 kamion nagyon kényelmes !
  • Kistódi
    A Volvo és a Scania a legjobb teljesítményre meg kényelemre is én a 197 cm-el simán befértem mindkettőbe + még volt hely fölöttem.
  • Szobi30
    pontosan...szerintem is a DAF a legkényelmesebb...leglakhatóbb stb...
    bár, most fater 105-össel jár, SSC-vel, régebben volt saját kocsink, egy SSC sima 95-ös DAF
    a 105-ösnek az ágya és a hűtője verhetetlen, de pakolás szempontjából a régi sokkal jobb volt...
    ezzel most nem akarom fikázni a 105-öst, mert még mindíg az egyik leg lakhatóbb kamionnak tartom...de a régiben sokkal jobban lehetett pakolni...:)
  • Tinka123
    Sztem odaadnád egy ex HC-s sofőrnek igent mondana, és kérne egy iráni fuvart rá ;) : D
  • DJKonya
    Én azt mondom hogy Toyota Dyna, na aki ki bír benne egy hónapot, és le csavar vele 20 ezer kilométert, én itt helyben tökön szúrom magam
  • Tinka123
    Mert ebbe tényleg szivacságyvan nem? xD a lószart csak 3 pléd volt mindegyik ágyra ;)
  • PttM Fa
    A Full extrás IFA a luxus barátaim!
  • djano
    hát igen a Daf mindig kényelmes.
    Nekünk is a 10 cm vastag szivacságy valami eszméletlen kényelmes.
    Fent a tároló dobozok a középsőbe én a 180cm emmel beleférek:D(nem próbáltam de sztem beleférek):D
    Nagyon kényelmes le a kalappal a Daf Kitalálójának és További Tervezőinek.
  • Tinka123
    Régi vasorru dudus azám a menő cucc( Daf/Rába aki nem ismerné;) ) Visszakettő kövér gázzal igaz hogy ködbe boritotta a Cseh pályát de a 463 as M.A.N-t otthagyta 24 t vassal ;)dombnak fel, jah és 3 éves koromban még anyám is eljött velünk és 3 unknak megcsináltuk az ágyat, igaz én az alsó tárolórekeszben aludtam, de senki ne törődjön a részletekkel, kurva kényelmesvolt ^^ :)
  • 94mike
    faszomat
  • majkapapíí
    Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • PttM Fa
  • djano
    +1
  • Fagyas Trans
    Kényelemben a nagyfülkés Actros. :)
  • TóNyóóóóóóó
    scania az fos kényelembe, csak vezetni jó de a daf az tényleg kurva kényelmes
  • djano
    a-a:D
    A scanianak is jó fülkéje van de a Dafnak van a legnagyobb.
  • Immigrants
    Akarod mondani Scania :D
  • djano
    hát igen Lóerőben igen.
    De kényelmességben a Daf
  • Immigrants
    Kamiongyártásban a Svédek az 1-ők!!!
    Volvo
    Scania
    Szép karácsonyt... :D
  • Tomika boy
    Csak azért rakja rá meg egy ratyi szarok a képek semmi másért(Vicc)