59456
banner
  • RaST
    Nyilván azért mennek oda, mert veled/veletek ellentétben nem 12 éves gyerekekről van szó, hanem felnőtt, családos emberekről, akinek a család eltartásán kivül, még ezeregy dologgal kell számolni, hónapról hónapra. (Értsd, csekkek, és egyéb jellegű költségek.) Nagyon sokan örülnek, hogy 1-2 éves autókkal dolgozhatnak, nem pedig olyanokkal, amelyhez úton-útfélen szervízt kell hivni. Illetve ne hogy azt higyjétek, hogy ha ilyen jellegű jogositványt fogtok netalántán szerezni, az összes cég, arra fog várni, hogy odamenjetek dolgozni. Összetehetitek a kezeteket, ha egy W's szintű céghez jobbesetben felvesznek.

Másodsorban nagyon érdekes, hogy csak olyanok szidják a W's-t akik vagy teljesen kivülállók, pletykák alapaján itélnek meg egy munkahelyet, vagy olyanok, akik tehetségtelenségükből adódóann elfizetik a gatyájukat üzemanyagra. Nekem speciel van itthon W's normatáblázatom, és el kell, hogy mondjam, sokkal szűkösebb rendszerből kell kijönnünk, mint ami pl. ott van. Még sem sírok, mert egy fillért nem vonnak le.
  • Máté97
    Én tapasztalat szerzésre elmennék a Waberer's-hez,de nem sokáig max 2-3 vagy 4 évre.
  • Tinka123
    Ha valakinek vannak kapcsolatai akkor nem kell Waberer's ezni, én pl nem ülök bele naposcsibébe...Ha kell pulykaszállitó 3.5 esre megyek, de oda nem ...
    De sztem már megvan a firma ahova megyek
  • scania620
    hát épp énis ezt montam h nem szívesen mennek oda az emberek de muszály ha szeretné hogy melója legyen és tapasztalatot szerezzen...mert tapasztalat nélkül nemmegy semmire hiába van jogsija...
  • daf xf
    Talán azért, mennek oda az emberek hogy tapasztalatot szerezzenek. Mert annál a cégnél belehet járni egész európát és sokkal könnyebb onnan dobbantani egy normális céghez mint friss jogosítvánnyal. Meg azért ezzel én nem egészen értek eggyet hogy sok ember baszik a világra és tör zúz, azé gyerekek, valóságban nem úgy működik a kamionozás mint ahogy etsben müvelitek. Sokkal másabb....
  • Gerypapa 95
    ennek kúrva jó hangja lenne ha a sportkipufogóbol nem vették volna ki a furuját , de így szerintem foskaka ! bár ez csak az én véleményem
  • vajo
    Sufni tuning. :D
    Bár a kék Scania az már fasza :D
  • ScaniaBoy
    Úgy néz ki egy-két embert érdekli a téma.

(Bocs a 2 videóért)
  • ScaniaBoy
    Tudnak valamit :)

• imihaver
    Nekem is vannak ilyen sztorijaim.
  • tomi0113
    Szép!
  • luspaydavid
    Erre példa szerintem az mikor nyáron a buszmegállóba egy kamionosnak integetünk hogy dudáljon ő meg nagy szemekkel hogy mit akarunk aztán intett.
  • nenus
    mert sok embernek büdös a kétkezű munka, és elmennek kamiont vezetni, majd törnek-zúznak mindent, meg [email protected] a világra, és azt gondolják hogy ők a "nagy kamionosok" mert el tudnak menni egyenesen...
    és persze tisztelet a kivételnek [apro] bár az ma már szerintem csak a kamionosok 20-30 %-a
  • TóNyóóóóóóó
    mert nincs más munka lehetőség
  • luspaydavid
    Hát azt én nem tudom.
  • scania620
    hát nemtudom nem azér de hány olyan cég van amelyik felvesz tapasztalat nélküli sofőröket?
  • luspaydavid
    hát előre lehet billenteni
  • ScaniaBoy
    Hogy kell le billenteni a fülkét?
    Esetleg fel lehet billenteni a fülkét!! Nem?
  • 94mike
    Hülyeség,az utcárolis fel vesznek..csak legyél waberer's-es..
  • luspaydavid
    Én azt nem értem hogy hány ember szidja a Wabit de akkor minek mennek oda... ?
  • scania620
    csak csődölne be a wabi...és jönne létre rengeteg kisebb cég...sok scaniaval..(:D)...csak nemtudom az hogy lesz hogy a wabi vállal kezdő sofőrök betanítását...de akkor h lesz lehetőségük a kezdő sofőröknek a tapasztalatszerzésre?
  • Tomikahh
    Nálunk RO-ba nem dögledezik a Wabi,sőt majdnem minden lerakat,üzlet,raktár,ahova csak benézel Wabis gépet látsz..nálunk szombaton,vasárnap is nyomják,és ahogy látom most neki fognak az ADR-nek is..
  • Tinka123
    Mértlenne szopacs, ott is ugyanugy meglehet emelni a felső "trepnit" vagy nemtom hogyhivják..
  • nenus
    Jól van martin. Nyugi!
  • martindak
    mindegy engem nem érdekel
    nem értitek amit mondok
  • vajo
    de tandemnál már szopacs :D
  • Blum
    Az egy sima nyerges gép...Ugyanúgy,mint máskor.
  • martindak
    különben az egy nyerges
    nézd már meg
  • martindak
    leakasza a pótót és le szedi a két kocsit
    aztán felemeli a fülke tetején az auto tartot
    érted
  • tuzfal3
    De a kamionon akkor is ott marad 2 kocsi.Vagy én vagyok nagyon hülye a témához?:D
  • tamás98
    Az egy dolog hogy leakasztja a pótot,de nem tud alóla kiállni...
  • sovatalevi
    Szerintem szetakasztja...
  • tuzfal3
    És ez mit csinál ha le kell billenti a fülkét?mert pl lerohadt a motor és nem tudja leengedni a kocsikat?
  • Sóschips
    Igen:D..az a miénk,már mint az Övé;)..hol láttad?kép hol van róla?xD
    Míg mielőtt megkérdezed,azért Sheriff,mert rendőr volt
  • 94mike
    Te tettél fel multkor képet egy piros volvorol,ami baloldalon 1 tükrös? és öcséd csinállt rolla képeket? mert azthiszem láttam:DDD
    tegnap vagy tegnap elött..Sheriff..vagy vmi hasonló volt a tábláján..
  • martindak
    szép volvo
  • martindak
    ez pedig a daf elölti kamion
  • Sóschips
    Majdnem:DD..viszont ez sem rossz
  • Tomika boy

• Szobi30
    nekem fater a Révésznél van, és ugye az majdhognyem egy cég, csak a ponyvás és siló rész külön van, de ittis aztmondták, hogy max 2 hét, nyáron 4 és fél hetet voltunk kint mire hazahoztak...
    bár olyan is volt már, hogy fater elment vasárnap este és pénteken vagy szombaton hazaért...szóval nem lehet kiszámítani :D