59456
-
#47747 BÚjÉK mindenkinek!
és igen, a bü**s a*juk fa**át :-p -
#47746 szvsz ha nappal nem előznek akkor majd éjjel lesz elég baleset -
#47745 Olaszországra vissza térve. Ott 42 tonnával járhatnak, amikor hordják azokat az 50 tonnás márvány tömböket az 50 fokban akkor már nálunk olvad az aszfalt ott meg semmi. Nem értem mi a f@aszt sírnak, nem a kamionos tehet róla hanem a szar aszfalt mert a miénk már 35 fokban folyik, jó hogy a 40 tonna benyomja. -
tomi0113 #47744 B.Ú.É.K.! :) -
#47743 Boldog Új Évet Mindenkinek először.
Másodszor rohadjanak meg hogy megint a kamionosokat hibáztatják mert "tengelytúlsúlyos" meg ez meg az annyi lenne az egész hogy csinálnak egy normális utat mert ugyanúgy Olaszországba, Németországba és még sorolhatnám vannak tengelytúlsúlyos autók de ott az út is olyan... -
#47742 Viszont.Jó a logód! -
#47741 búék mindenkinek -
#47740 Ott a pont aki ezt kitalálta rákötöttem volna egy rakétára és elküldtem volna a Holdra vakondot keresni -
#47739 BÚÉK neked is!
Na gyerekek mától szopnak a kamionosok!!!....
anyát annak amelyik kitalálta -
#47738 Boldog új évet mindenkinek! -
#47737 :D -
#47736 6:50-nél figyeljétek a piros Premiumot fater régi kamionja :)
Videó
Békés Boldog kilométerekben gazdag új évet kívánok!! -
#47735 Boldog Újévet
Videó a kamionok előzési tilalmáról -
#47734 B.U.É.K Mindenkinek=) -
#47733 Kilométerben gazdag új évet kivánok minden kamionosnak és családjának.
A többikenek pedig sikerben gazdag új évet kivánok! -
Máté97 #47732 Én ezzel kívánok Boldog új évet:
Jövő évben legyen részed minden szépben,
sz*xben hétszer minden héten,
de légy ma éjjel disznó részeg,
így búcsúztasd az óévet,
így kívánok boldog új évet! -
#47731 Ezt ellopom :) ha nem haragszol
És mindenkinek Sikerekben gazdag, balesetmentes, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK :) -
nenus #47730 [center][b] Boldog Új Évet az egész topiknak ;)
-
#47729 Boldog Új Évet Mindenkinek ! -
#47728 Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet Kívánok! -
#47727 Leesett a hó, csapatnak a srácok.
Forognak a kerekek, útban van az árok.
Csattognak a váltók, sírnak a speer-ek.
Így köszöntik az új évet a,
Ladás gyerekek.... Boldog Új Évet Mindenkinek!!! -
#47726 B.U.É.K. -
#47725 Boldog Új Évet Mindenkinek !:) -
#47724 Légrugó és fékszelep ma feledésbe merül,
az asztalra ma sült malac és pezsgő kerül.
Kamionok pihennek a telephelyen békében,
a további kilométerek jó reményében.
Egy gyalogos, 1 futó, hopp, ez meg egy tábla,
sose keverd a sakkot a munkádba.
Kerüld ki az összes árkot,
BALESETMENTES BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK! -
vajo #47723 -
#47722 B.Ú.É.K. mindenkinek! -
#47721 Boldog újévet kívánok mindenkinek:) -
#47720 MINDEN KEDVES KOLLEGÁMNAK, FUVAROKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, A CSALÁDDAL!!! -
ScaniaBoy #47719 Mai kép!
Scania Rossi Sauro R500
Scania R500 -
vajo #47718 -
#47717 "..Szereted minden szarságával együtt.." :) -
#47716 nem egészen igaz . eleinte jó ez a kamionozás tetszik bejárod európát , de ahogy fater is szokta mondani kb 5 év után ad egy olyan fajta szabadságot ( senki sem szól hozzád , nem mondja meg micsinálj , nem basztatnak , nem kell senkihez alkalmazkodni ) hogy nem tudod majd abbahagyni ! és egy idő után mivel nem csináltál mást az életben csak vezettél " szerelmes " leszel a kamionokba és a kamionozásba .
vajo : embere válogatja , hidd el nem csak a fiatal sofőrök csinálják ezt ahogy te beállítottad . -
#47715 Csak az fog 20 évig vezetni aki szeretettel vezet, mert SZERET vezetni... Nemis a szakmáért, nem is a pénzért, hanem mert szereti...
-
vajo #47714 Köhöm..."ezzel én nem egészen értek eggyet hogy sok ember baszik a világra és tör zúz". Ez jó :D Kifejezetten tetszik. Hány olyan kamionossal találkoztam már aki a "trágár" lexikonon kívűl nem ismer mást. Ahol dolgozik apám elég sok törött kacatot lehet látni. Kamion, Pót, van ott minden. Általában a fiatal kezdő kamionosk azok akik "basznak" mindenre, de szó szerint. Van kivétel. Azt hiszi ez jó szakma, ül, vezet és heló. De majd ha már 20 éve kamionozik, akkor már nem lesz akkora mellényel. Majdnem csak, hogy a kezdőknek van a legnagyobb pofájuk! Az, akinek gyerekkorában a szívéhez nőtt a kamion, az tisztelni fogja, de a többi nem! -
#47713 "Forog a pénz kézről kézre belekerül mindenki kezébe...." :D -
#47712 Amig MSZP volt jól ment a Wabinak, mert akkor még a Wabit pénzelte a Ferenc barátunk, de most már Fidesz van, és mostmár a Wabi pénzeli a Viktor kománkat : DxD És igy gyorsan megy a pénz :L
(Csakvicc bár ha igaz akkor ez a logikus magyarázat) -
#47711 Hát a lopásokból. Mert a wabi fizet az államnak az állam meg a wabinak. xD -
#47710 Nem akartam én vitát nyitni ebből csak nem egyszer halottam, olvastam hogy fuu a Wabi ilyen olyan és még is oda megy dolgozni után meg panaszkodik mert ez meg az akkor mért ment oda ha tudta ezeket...
Jó persze munka, család miatt és a tapasztalat szerzés miatt de aki nem tud menni hozzájuk attól lehet tapasztalata kisebb cégeknél például. Igaz nem vagyok sofőr nem is tudom hogy mennek ott a dolgok csak én ezt így látom. -
#47709 miből pénzelné az állam?:) -
#47708 De most gondoljatok bele, ha a wabi csődbe megy akkor hány ember veszitheti el megint a munkáját. Nem csak a sofőrök de ott vannak a szerelők is meg mindenki. Arol nem is beszélve, hogy a kiscégek nem tudnák elhordani azokat a fuvarokat amit most hord a wabi. Rögtön jönnének másországokbol cégek és akkor megint seholsem vagyunk. Nekem ez az elképzelésem. (Nem védeni akarom a wabit. ) Meg amúgy is azért adja ki a kamionokat mert nincs pénze meg minden és most hagy magának kb 500 kamiont és 2-3 év után ujra vissza veszi.... + az állam pénzelné ha már tényleg a csődszélén járna.