59456
-
Sóschips #47667 Áhh maradok annál a Volvonál:D..kis pöcs korom óta csak abba ülök:D
Erről jut eszembe,valakinek nincs képe F12sekről?..Meg 2x láttam eddig,egy feketét,elől vadrács kékrolóponyvás póttal..ha esetleg van valakinek róla képe,azt közzé tenné?:) -
ScaniaBoy #47666 Akkor már inkább Patrick v.d. Hoeven Patrick v.d. Hoeven
-
#47665 -
#47664 Hát jah,ez a haza járás az irányítódtól függ,nyáron kint voltam faterral ő is a Wabinál volt ésakkor Pepe volt az irányítója és 11 hét után hozott haza... -
Sóschips #47663 Nem tudom volt e már:$..Nekem eléggé bejön:DPeter Van Setten;)
Van neki Scania-ja is:D
Utolsó oldalon találtam a képek között
-
#47662 Ismerősömet is tegnap vették fel a Lertonhoz, leszámolt Horváth Rudinál, aztán jan. 3-án kezd az új cégnél. :) -
#47661 Apum meg 25-én hajnali 4 órára esett be az ajtón mert megvolt szervezve a haza buszozás ugyebár mert úgy volt hogy 23-án reggel 9-re ott van a parkolóba a busz ehelyett 24-én délután 15-kor indultak Hannover mellől . -
#47660 Erről beszélek, hogy ennek kéne megszünni, hogy 4-5-6-7-8-9 hetente hozzák haza az autókat...
Még 3 hét is sok, nemhogy 2 hónap ...:S 2 hét után már sürübben dobálom az sms eket faternak merre hol jössz e vagy csak stoppal... Most pl karácsony előtt 2.5 hónapig stoppal járt haza, az autó az vagy Guntramsdorfnál volt vagy Ansfeldennél... -
#47659 Apumat a régi főnöke haza hozta 3 hetente a mostani haza hozta 6 hetente vagy jobb esetbe 5 hét után nagy unszolásra haza engedte 3 napra ! -
#47658 Hát több kis cég lesz, de nemtudom, hogy igy milyen lesz, az a lényeg hogy a NAGY Wabi durranjon:) A sofőröknek meg legyen állásuk, tisztességes, ne 8-9 hétig legyenek kint ... -
#47657 Értem faterom itt dolgozik ő semmi ilyenről nem tud biztos titokban folynak az ügyek de elvileg azért csinálja így hogy több kis cégre osztja mert akkor nem kell neki több adót fizetnie az állam felé. -
#47656 A Unitok kezdenek kiválni, állitolag csak a Vas1 Vas2 meg valamelyik unit marad sajátkézbe... -
#47655 A Waberer's dögledezik?:O Miért? -
#47654 Az a lényeg dögöljön meg, de a sofőröknek legyen munkájuk :$:D -
#47653 majd meglátod mennyi sárga gép + kék pót fog szaladgálni átmatricázva :DD -
#47652 Hála isten, talán kezd rendbejönni minden... De én azokat sajnálom akik ott dolgoztak:S bár a többi cég meg növelheti a dolgozóinak számát, szval jó lesz ez :Ő -
#47651 hát ennél csak jobb lesz , mert ez köztudott volt hogy a wabi is mszp-t pénzelte mint pl a magyar aszfalt :) most bomlik fölfelé a magyar aszfalt is , mondta egyik ismerősöm jan 1-el megszűnik . már a céges autókat is visszakelett nekik vinniük. -
#47650 Ahha értem hát ő tudja :), majd kiderül mi lesz, sztem most hogy a Waberer's dögledezik, folyamatosan bomlik fel, lehet hogy a jó fuvarokat, megkapja a többi cég:) -
#47649 Csak annyi hogy havi 20 22 ezret gurulunk általában, alvás nuku és hát azért az nem egy elhanyagolandó dolog. Meg kényelmesebb a kamionozás, furgonnal többet vagy itthon oké aláírom. De mikor egyseggel lenyomsz egy Kasseli kanyart 1240 km az kicsit odabasz. -
#47648 Ez még mindig nagyon bejön:P
És a többi:P
-
#47647 Hát, sztem az a két hét még változni fog : D még hozzá felfelé :S
Mert ahol te most vagy, ott mi volt a probléma?:D -
#47646 Itt ahol én vagyok. Tegnap elött beszélt Tamással, aztmondta neki most jön januárban 40 db vatta új daf. Most 70 kamionbol áll a flotta de ki szeretnék bővíteni 106ra.:)
Nem kell kint lenni 5-6 heteket hanem max 2. -
#47645 Lehet leszívja az aksit nem? -
#47644 Melyik cégtől dobbantott a Lertonhoz?:O -
#47643 Üdv urak!
Nem akarom elkiabálni, de ugynézki fatert felvették a Lertonhoz, Január 15.én kezd.
Daf xf 105.460 ssc -
#47642 :DD -
#47641 jaja...nekünk a DAF-on is valami ilyesmi, nem 2 óra hanem 5-6 utána leáll, hajnalba felkeltünk meleg volt, fater beindította a kocsit járatta 15-20 percig és utána megint ment egy pár órát...de am, ez nem is hűti le normálisan a fülkét.
persze valamikor jó, de sokszor az is jó lenne ha ki tudnánk nyitni a tetőablakot...pl Olaszban az többet érne, mert legalább ki tudna szállni a meleg, így meg bent van, ez pedig nem győzi lehűteni a fülkét... -
#47640 Nekem azt mondta egy magnumos srác, hogy az a klima egy fos 2 óráig hűt, utána meg baszik a fejedre azt megáll : D -
#47639 Bocsi a két hsz-ért. Nekünk vizes van és szerintem nagyon jó. Ha lehűtöd menet közbe klímával akkor jó. Nyáron a felső ágyon kb 8-ig tudok aludni, de így, hogy vettünk és ment, egész nap tudtam normálisan aludni, pedig egész nap a forró aszfalton álltunk és végig tűzött a nap a kamionra. -
#47638 motorina= gázolaj Nyáron még egy román parkolóba kérdezgették tőlünk, h van e aztán nem tudtuk mi az és mondták, h gázolaj...
-------------------------------------
Nagyon jó képek -
#47637 Nálunk amíg apámnak nem volt a Magnum addig tetőklíma senkinek se volt. De előtte 2 évig azért sírtak, mert mondták nekik tapasztalatból hogy vizeset nem érdemes venni a gázos meg 400.000 volt. A Magnumon meg gyári a Waeco CoolAir CA-800 nagyon jól hűt, ha a fülkében a fölső ágyon vagy és magadra irányítasz 2 fúvókát akkor 2 perc múlva már fázol :) -
#47636 Jó kérdés.
#47605: Tetőklíma? az már túl komfortos...
--
Este hogy megálltunk Füzesabonynál a MOL kúton, még elszívtam egy cigit, ki jött a kútrol, mondhatni egy talpig úri ember és be szállt egy öreg eurocargoba. Ezen agyaltam most úton hazafele hogy némelyik sofőrről azt mondanád hogy ez egy csöves, némelyikről meg azt hinné az ember hogy valamelyik irodából jött az illető. -
ScaniaBoy #47635 Hát ez nagyon zsír videó! Nagyin tetszik! Felvettem a kedvenceimhez -
#47634 Bizony! :) -
#47633 és akkor a magyar rendőr velünk van... -
#47632 Szép a ráadás -
#47631 Akkor már én is! :D
Ráadás:
-
#47630 De széép! -
#47629 mert ebbe bele tudnak kötni -
#47628 Nagyon szép!