Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy fasza lett a banner!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Daf Xf 95 480 :)(Y)
mert nekem XP van de nem találtam még nem nagyon találtam meg:S
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Na hazaértem a kamionozásból.Holnap hozok képeket.
Csináltam videót is.
Valaki tudna adni egy jó videószerkesztõröl linket?
Elõre is köszi!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Írj akkor privátot!<#idiota>#idiota>
Konya : Jók (Y)
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
kép
www.szobi.picturepush.com
Amúgy kicsi a kép.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Sajnos csak ezt az egyet csináltam a belsejérõl egyrészt a fény viszonyok miatt, másrészt siettek, pár szót váltottunk és már tekertek is tovább.
A kicsi:

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Engem is megtanítasz rá???<#idiota>#idiota>
De én am is megtom oldani attól hogy 1 et tettél fel láthattam 2 õt XD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
1-et tettem föl! xD<#idiota>#idiota>
tomi:Én már mindkettõt láttam.😄 Frissítgesd az oldalt folyamatosan 😄
Még nyáron csináltam mert itt szoktunk Füzesabonynál megállni mindig, pont fényképeztem mikor jött ki a két sofõr a shopból és kérdezték hogy nem akarok bele ülni? rendes volt mind a két sofõr. Van még egy képem a Volvónak a mûszerfaláról meg a kis Daf LF-rõl.
Ha érdekel felrakom.
Scania R500 V8
The Truck Is My Life
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
DJKonya: Köszi!
Kisherceg: Én simán jelölném XD Ötletes és egyedi XD
Megkeresünk ba*dmeg,aztán apád meg én agyon verünk bbb-bédzbódz ütõvel! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep