59456
-
#47950 Hát ja így nehezebb lekapni mint állva :) -
#47949 Bejonni bejonnek,csak en neha elcseszem azokat a fotokat... -
#47948 Csak nem :D Am igazad van de nekem az ilyen képek is bejönnek :D
-
#47947 Faterodé az egyetlen egy sárga gép ? :D -
#47946 Megverni csak nem fognak...Szerintem alo kamionrol szebb kepet lehet kesziteni...Meg nehany kep :
Tukorkep:
-
#47945 Pár kép múlthétről.... HAC Kft. Kaposvári telephelye.
Csoportkép.
Ketten.
Egyedül.
Szintén csoportkép.
Fateré,kicsit koszosan.
Jó kis forró fürcsi után.
-
#47944 Jó kis vidi.:D
-
nyámnyila #47943 Azé' azt a driftet még gyakorolni kell.... -
#47942 Én a 98% -át csak közlekedő kamionról csinálom mert legtöbbször benne vannak a kamionba és nem tudom mit szólnának :D -
#47941 Ezek csak ugy keszultek ,hogy anyum nem tudott rola :D...De nem allit meg ennyi,rajottem en is :D Szoval ahogy elkaptak a tolvajokat rogton megyek,csinalok egy par fotot :D .. Addig csinalok fotot a kozlekedo kamionokrol :D -
#47940 Kicsit xD -
ScaniaBoy #47939 | #47922-Rossz helyen volt a tábla
Ha már itt tartunk akkor ezt is megpillanthatjátok!!
-
#47938 Vissza merészkedtél az útmentére ? :) Am jók ! -
#47937 Az első kép nagyon szép! -
#47936 Nehany kep : (sajat)
A "Rendorseg" amikor elvitt :
-
#47935 Jók ezek így szépek meg minden és egyre erősebbek... -
#47934 Szállíthat* -
#47933 De ha alacsonyabbak akkor a pótnak is alacsonyabbnak kell lennie, különben a légellenállásával még többet fogyasztana, nem hogy kevesebbet. És ha alacsony a pót akkor meg az áru lesz kevesebb amit számíthat. -
#47932 Én meg a Scaniákban próbálnám ki őket:P:P:P -
#47930 Én elösször őket próbálnám ki és csak utána a Scania-kat:D:D -
#47929 Nem gondoltak még arra a kamion tervezők, hogy a kamionokat alacsonyabbra, és áramvonalasabbra tervezzék????
Sokkal kevesebbet fogyasztanának az autópályákon. -
#47928 Jaja de am jó a szám is már régóta kerestem de feladtam de most megvan -
#47927 ja de a csajok se rosszak :D -
#47926 Vhááá de gyönyörűek -
#47925 nekem bejön
-
#47924 Hátha valakinek bejön:D:D
-
#47923 Itt párja :D -
#47922 Szippantós IFA Kenetése :D -
#47921 :D meg lecsapatta slaggal oszt kész xD A maradék meg ment a levesbe xDD -
#47920 Hát a vaddisznó és a kamion tényleg nem egy súlycsoport :) Fater eddig csak Rábával ütött el disznót de azt csak ki kellet kalapálni és kész, annak az egész eleje acél volt :) -
#47919 Azért nem egy súlycsoport voltak :D -
#47918 :S
Így járt fatherom is nem rég hajnali 1-kor ment németbe és kilépet elé a vaddisznó ugyahogy volt ledarálta:D
Csak ő szerencsésen kapta el és csak a scania eleje tört meg egy kicsit -
#47917 Ezeknek életük nincs, itt nőttek fel sg-n...
A másik meg gondolom agyonerőltette magát a sárga mellénnyel xD meg gondolom ócska ruszki bike biciglivel tekert... -
nyámnyila #47916 Szép topik lehet...
Pécsen is kamionos volt aki elgázolta a zebrán a nagymamát+unokáját....
Az is kamionos volt akinek napok óta tele a fimfelvételével a tévé,amint elüti a gyalogost a zebrán....?!
Állítom aki ilyet írkál,még autót sem vezetett,vagy városon kívül sosem ment vele. -
#47915 Azért vannak a modik,hogy rendet tartsanak :D :$
Amúgy meg az előbb írta valaki,hogy van benn némi igazság..ez természetes..valóban vannak bunkó kamionosok..ezt én is aláírom.de azért tulzásokba azok az okos tojások se essenek már a gumiszobába.... -,-
Azért nemtom mit szólnának ha nem lennének kamionok,velük együtt friss árú se lenne stb....
az meg a másik,hogy nem az elkerülön,meg főúton kell bicajozni.. én is járok napi rendszerességgel fotózni,még most télen is szoktam menni a 61-es autóut-hoz és nem 1 biciklist láttam,mégsem ütötték el őket...amúgy meg ha nem ismered a kreszt,meg nemtudsz közlekedni ne biciklizz meg stb. ;)
Na de OFF. -
Máté97 #47914 Menjen kamionosnak egy hétig aki ezt mondja.Küldjék el Portugálba és majd megnézzük hogy ő milyen fáradt lesz napi 5-6 óra alvással,meg különbenis bicajjal nem az út közepén kéne menni hanem inkább az út mellett a füvön meg vigyázni kéne.Ez a véleményem. -
#47913 Ilyesmi:
"nem bírom sajnálni szegény kamionosokat, halálra keresik magukat, csencselnek, feketéznek havi 500 rugót amelyik nem keres meg az már "nem szakmabeli" Továbbra is fasz beléjük. Basszák meg ha fáradtak! Én is fáradt vagyok, mégsem gyilkolok bicajosokat, meg Trabisokat." -
nyámnyila #47912 Én nemtom megnézni a totyikot,mert még újonnan regisztrált vagyok...miről szól? -
#47911 ha idejönnek elég szólni a modiknak..:D vagy törölni a hsz-eket, gumiba meg nem érdekes -
#47910 De jó lesz ha azok a "@*? ide tévednek azt majd itt pofáznak.