Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leho: Hát ja sajnos rosszabbak is vannak voltak :S
Ati: Hát ja erre figyelni kell.
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi equipo favorito: Real Madrid
#45100: Röviden ennyi.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
én is néztem az elõbb
www.szobi.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Jövõ héten ugye már lesz kulcsod és huzat sem lesz? 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Truck Is My Life
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Nem kérdõjelezem meg hogy tudnál róla képet csinálni, de ha mégsem, akkor sem omlik össze a világ.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Faterom dolgozik ezzel a daf-al!Ahogy elnézem,kicsit ganés a gép!<#idiota>#idiota>
de elméletileg marad itt a 440-es régi helyett
Leendõ szomszédom Limbós Lajos jó fej csávó 😊
A héten találkoztunk vele Szlovénba... xD
Figy hol fényképezted?
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Nagyon szép kép! <#eljen>#eljen>
Nem tudom hogy él még ez a háttérválasztás vagy mi😄
Ha igen akkor ezt adnám😊
(Ma fotoztam😛De van még több is😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
am, 3 hetente váltóztak, mert 3 hét kint 1 hét itthon...és mindíg cserélõdtek a sofõrök rajta...és a pótokat is mindíg cserélgették+ tavaly nyáron már a ponyva is Spirites volt az összes póton..kék ponyva és szürkén ráírva h Spirit 😊
am, mikor 2 éve kint voltam faterral akkor ezen a gépen ültünk...
www.szobi.picturepush.com
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep