59456
-
#47909 Nem vettem olyan komolyan, csak kíváncsi voltam más véleményére is ! -
#47908 Azért ne vegyük olyan komolyan! Gumiszoba... -
#47907 Kb két hete mikor kitekertem Barákára az elkerülő úton mentem halottam jön egy kamion szemből jöttek így lementem a fűre, majd még jött mögötte 3 utána mentem tovább. Csak oda kellene figyelni. -
#47906 Van benne igazság, de ez is abból indult mert majdnem elütötték de szerintem kitalálták a bicikli utat, tudom nem sok helyen van de akkor is, vagy körül nézek vagy megállok mert én ha érzem hogy nagy kocsi jön mögöttem akkor én inkább megállok vagy lelassítok engem is majdnem elütött egy autó de nem nyitottam neki topikot ! -
#47905 gumiszobába van. -
#47904 Én is szeretem a kamionokat. Amióta élek azóta az életem rész, én már ebbe születtem. De a legelső téma indító üzenetben van egy kis igazság. Az igaz itt nálunk is a főúton a mamám alig tud aludni + a kutya egész este ugat :S De elég hülyeség volt ezt a topikot megnyitni de némi igazság azért valljuk be van benne. -
#47903 Aki meg ezt a topikot nyitotta az egy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1168879917 -
#47902 Elírtam Materplast vagy mi.Műanyag flakonok hordanak egyébként azért olyan alacsonyak mert kell a nagy belmagasság :) -
#47901 Én Akasztón lakom a Masterplastosok ide járnak Csengődre. Ha lesz időm akkor kimegyek és megpróbálok lekapni egyet. -
nyámnyila #47900 Ha valaki marha,akkor marha...aztán ne is mondjam,még majdnem én voltam a hibás.
Én megálltam ott a "tett" helyzsinén,ő nem.Vannak ilyenek... -
#47899 az így igaz, alajába véve lett elkúrva ez a rohadt rendszer:S -
nenus #47898 A rend őrei nem tudnak beszélni a külföldivel.. Ezér csak a magyart szopatja.. És ezt küldöm azoknak akik kitalálták az egészet.. -
#47897 Az egyik komment: "Még egy ilyen idióta ország nincs a földön, aki a saját állampolgárait ennyire szivatná!" -
atesz11 #47896 Azért így nem mondanám, hogy megérdemlik :) ..Persze megértem a te nézőpontod is azt hiszem, de mégiscsak..
© nyámnyila: hát, mindenki másképp áll a dolgokhoz, de 2500 forint nem lett volna a világvége.... :) -
#47895 az kemény lehet hogy egy Lada után 7 magyar kamion követi lassan s egy román kamion hosszanelőzi őket -
nyámnyila #47894 K@pják ße...én akkor is fogok előzni lassan haladót... -
#47893 Magyar kamionosoknak előzni tilos!
Továbbra is felfoghatatlan... -
nyámnyila #47892 Hát jah...Nekem volt egy olyan sztorim,hogy még "tanuló" koromban egy kicsi cégnél dolgoztam,és este indultam el útra.A 81-es úton győrig egyetlenegy autóval találkoztam,az is a kollégám volt,aki merő véletlenből lepiszkálta az ő tükrével az enyémet...Mindez egy hét múlva derült ki,amikor hazaértem,és beszélgettünk...Én nem szóltam senkinek,volt nálam másik tükör,akkor-ott megálltam,feltettem,azt gó tovább.Ez a majom kollégám egy hét mulva is "pókhálós" tükörrel közlekedett,meg vergődött a górénál,hogy ő nem fizeti ki a 2500 forintos fűthető tükörlapot más hülyesége miatt...
Hozzáteszem,nekem menetirányilag jobbos kanyar volt ahol "találkoztunk" Ő fáradt volt,én nem...Ő vágta a kanyart,én nem... -
#47891 Megérdemlik. -
atesz11 #47890 Hehe, a sok találgatás után, ..annyi történt, hogy a nulláson utolért egy másik kollégát. Bár ő az utolsó volt a sorban mivel 4 biharis érte egymást utol :( ..A főnöknek nem volt egyszerű napja. -
nyámnyila #47889 Tényleg mi lett vele? -
nyámnyila #47888 ŐŐŐmmmm...beszívta a meleg....
Vagy benézett a ló a homloklemezen....
Vagy a megengedettnél hosszabb volt a szzerelvény,és megfogta a KPM...vagyNKH... -
Sóschips #47887 Nyarat érez:):DD -
#47886 Elvitte a kiscica. -
#47885 Hova lett a Volvo eleje ? -
atesz11 #47884
-
nyámnyila #47883 Üdv!
Köszi! -
#47882 Üdv itt! :)
Szép DAF! -
#47881 -
nyámnyila #47880 Nagyon sokat nem olvasgattam vissza,de látom,hogy van itt annyi kép,hogy a rendőrség simán tudna adatbázist csinálni a magyar kamionokból....
Nem igérek semmit,de ha kint látok valami érdekeset,akkor megpróbálom dokumentálni,és feltöltöm ide -
#47879 itt mindenkinek az a hobbija :D -
#47878 Nekem nincsen de a havert megkérdezem hátha van neki. Igen mondhatjuk hogy a hobbim :) -
nyámnyila #47877 Hallod....Materplast-os képed nincs?Szürke ponyva,kék csikkal a közepén,benne Masterplast felirat....Arrafelé is elő szoktak fordulni.
Kamionfényképezés a hobbid? -
nyámnyila #47876 gondoltam...Akasztós különitmény...
-
#47875 Jóvónaa..:D
am az 51-es főút mellet..bocsi,csak hosszúvolt a nap.. -
#47874 Kamion mellet ? :D -
#47873 xD -
#47872 Az mellet lakomxD -
#47871 Ezt meg a haver kapta le Solton.
-
#47870 51-es főút :)