59456
-
#58357 füleimnek :D -
#58356 egy kis zene
-
#58355 Videó helyett:
Fotó: ibericatruck -
#58354 nem értem mit kapjátok fel ennyire a vizet:D én nekem semmi bajom nem lett hogy végigolvastam, nem is idegesített fel pedig ugyanannyira kamionos a faterom és ugyanannyira én is az ő oldalukon állok.. itt spameltek ahelyett hogy raknátok a jó videókat -
#58353 Ákos nem tudnád ki tiltani a fórumból?Mert állandóan csak pampogni tud ez az "öregember"!
"öregember" ezt pedig nézd meg..!
-
Sóschips #58352 Azért olyat még nem láttam,hogy a közelben lévő autó elé kiment volna egy kamion...Aki meg segg,hogy 130-nál nem látja,hogy egy kamion előz,az szerintem maradjon otthon is tolja a biciklit,azt is szigorúan a járdán!
4éve van jogsim,ebből 4év M,meg 2 éve B-re,jópárszor voltam már autópályán,miután meglett a jogsim rá egy hónapra már ott vezettem és mégsem idegesített,hogy 1percel előbb,vagy később érek le Balcsira áztatni a golyóim..;D -
#58351 Hiába húzzátok fel magatokat ezek miatt az idióták miatt...az a baj az ilyen emberekkel hogy azt hiszik hogy ők sz@rták a spanyol viaszt...ha valami nem róluk szól akkor már összedőlt a világ...bele kell törődnünk hogy igenis sok ilyen tirpák él a Földön/országban... -
#58350 Érdekes, mindig a "buzi kamionosok", de mikor a BUZI személyautós tartja fel a sort az nem baj, mi ? Amikor a majom a BMW-vel megy 70-es tempóban az autópályán..... Ennyi tahó,bunkó embert még egy országban sem láttam ,mint amennyi itt nálunk van Magyarországon... egyszerűen vicc, itt mindenki osztja az észt hogy a kamionosok így - a kamionosok úgy aztán egyik sem ért hozzá lóf@sznyit sem... :@
@Öregember, neked 1 percedbe került de ha a Révészes nem előzi meg soha az előtte haladót akkor valószínű, hogy nem 1 percébe került volna hanem 40-50 percébe...
Ja, hogy téged az nem érdekel .... ?? Hát akkor őt mért érdekelte volna, hogy te 130-al jössz és közbe lehet nem is sietsz sehova ?? ;) Gondolkodjunk már egy kicsit... :/ -
#58349 Lehet hogy már kérdeztem, de lényegében mit is keresel itt? Mert amit eddig műveltél itt, azért kár. -
Holy #58348 nem akarok senkit megserteni, de valoban marhara idegesito, hogy a tiltas ellenere a kamionos siman kijon elem 90-el
nem predikalni akarok, mert szoktam en is tullepni a sebessegkorlatot, de csak abban az esetben "szaguldozok", ha nincs korulottem senki az autopalyan, akit veszelyeztetnek magamon kivul
ezzel szemben ha egy autos tempoban erkezik, nem kicsit balesetveszelyes az, amikor a kamion kimegy elé, holott latja, hogy mar a kozelben van... -
#58347 "1 percig a tetves révészes pótkocsiját bámulta" Ezen de jót nevettem így reggel -
istisajt #58346 Kedves öregember!
1, Nem büdös a lábam!
2, Tipikus birka autós vagy! Soha nem tudtok a forgalommal együtt élni, kicsit próbáld beleélni magad a közlekedésbe, sokkal jobban fog menni!
3, Az iskolás piramist ismered? Segítek: ált.iskola- köz.iskola-fel.oktatás. Na itt az a baj, h én fent vok a csúcsban te meg max. a 2. szinten vagy. Tehát megcsocsálhatod a büdöstalpadat -
#58345 vizsgaidőszakom van, művelődöm, hogy többre vigyem mint az ilyen te fajtád.
neked viszont nem árt a pihenés, reggel meló, nehogy útközben elaludj, még pár normális emberben kárt tennél.
bye -
öregember #58344 na most aztán beszóltál.... :(
menjél alukálni, holnap sulid van :D -
#58343 ok, megpróbálom majd valahogy kibírni a tajték, paraszt, lenéző alpári stílusod.. -
öregember #58342 ilyen fiam lenne, agyonütném egy lapáttal és elásnálak
idegesítelek ? szar neked :D törődj bele, ezt dobta a gép -
#58341 Nem próbállak, csak kezd idegesítő lenni, hogy mindenkivel úgy beszélsz mint a kutyával, azt hiszed az Isten vagy :)
Akkor lenne ilyen nagy pofád a kamionosokról amikor nem visznek kenyeret neked illetve nem lenne üzemanyag a verdádban amiből tudnál nézni 30 mp-ig egy szar pótkocsit..
Szerencsére nem vagyok a kisfiad, ha az lennék inkább elásnám magam ;) -
öregember #58340 miért, mi lesz ha nem veszek vissza ?
ki vagy te, h próbálsz szabályozni ? :DDDD
megnyugtatlak kisfiam, nem nyomom ki a belét a kocsimnak, ennek pedig a fogyasztás az oka, jó nekem a 125-130 -
#58339 Nem tudom mi a lófaszt képzelsz magadról, de minden topikban akkora rohadt nagy pofád van, csak tudnám mégis mire?!
Te nem vagy büdös lábú kamionos, te egy rohadák paraszt autós vagy, igazad van, tipikus magyar gondolkodással, hogyha várnom kell 20 másodpercet, akkor vége a világnak. Ja, vagy a szabály megszegésének a felhozása volt a cél? Mert gondolom te mindig 90-el illetve 130-al szoktál menni..
Kicsit visszavehetnél már a stílusodból. -
öregember #58338 téged is kb annyi idő alatt csináltak meg..... :DDD -
#58337 Huuuuuu, mert feltartott 50 másodpercig.. csoda, hogy kibírtad valahogy -.- -
öregember #58336 nem vagyok büdöslábú kamionos, mint te
autós vagyok aki 1 percig a tetves révészes pótkocsiját bámulta, miközben előzte a másik kamionost
atomot az összes ilyennek
ja és mögöttem is jött autó, nemcsak engem tartott fel -
istisajt #58335 öregember és ez téged hol érint, h megelőzött vagy nem, együtt kell élni a közlekedéssel és félre lehet húzódni a leállósáv felé is... Én is ezt szoktam csinálni, minek fent tartani a forgalmat, még akkor is ha ő 90-nel én meg csak 89-cel megyek.... -
öregember #58334 ezúton üzenem annak a gyökér f.szsz.pó révésztransos féregnek, aki ma du fél 5 körül az m3-ason kamiont előzött a tiltás ellenére, h rohadjon le a lába...... -
FEARnet82 #58333 Kedves Fuvarozók!
Amennyiben nemzetközibe jártok és szeretnétek a lehető legjobb kedvezménnyel tankolni, keressétek az AS24 Tankservice Kft-t, vagy én is szívesen adok tanácsot. Kis és közepes cégeknek, most még egyszerűbb a kártyaigénylés! -
#58332 Tegnapi kép: -
#58331 Hali!
Pár kép nyáról:
Roller:A 2 Nepper Trans-os VOLVO-s képet eredetibe belinkelnéd ?
Előre is köszi! -
#58330 -
El mondhatod hogy ott járt a Kaszás -
Mai képek a melóhelyen :
Fát hoztak
Raklapér jött
-
vajo #58327 ÓÓÓ Máj fáking gád...
-
#58326 -
#58325 Ezt nézétek meg jól megy az ifa xD -
#58324 Lehet, hogy feltettem már őket, csak most lomtalanítottam a gépen és találtam pár régebbi képet :D
Apa kapta le pár éve La jonqera-ban a nagy kúton :D
Mi is le lettünk fényképezve, épp nagyon robogtunk valahova :D
-
Máté97 #58323 -
#58322 Egy pár kép a közelmúltból: -
#58321 Hát ebbe azért én belekötnék, mert az igényes sofőrök fürdenek mindennap... ;)
Bár teljesen igazad van, vannak sofőrök sajnos akik képesek 1 hétig is meglenni fürdés nélkül... :/ -
#58320 ez így igaz, még az oldalsó spojler is megtévesztés mert azt hiszem hogy másképp lessz -
#58319 Szerencsés vagy ! -
öregember #58318 "apu kamionos" :DDDDDDDDDDDDDDDD
élmény lehet apu szagát szagolni mikor nyári iskolaszünetben napi 24 órában, egy héten át vele mész :D