59456
banner
  • Tomika boy
    Üdv!
    Lefestettem a PETERBILTET:D
    Használhatnám tükörnek is a fényezést:D
    De még egy fedőréteg megy rá!
    Vélemény jöhet!
    Üdv:Tomek

• RATCUSTOM
    Köszönöm a dicsérő szavakat. Igen, Qualitrans-osak lesznek. Képeket nyáron biztosan csinálok eleget, addig nem ígérek semmit, de megpróbálok majd párat. :)
  • sovatalevi
    Koszi.Itt a kep :)

#Máté97:Koszi :)
  • Máté97
    Szép képek!
  • Szobi30
    fasza képek

a 4ediket (CF-es DAF) elkérhetném nagyban? :)
  • sovatalevi

• tuzfal3
    Mindegy hogy nevezed...magunkkal b@szunk ki
  • Tinka123
    Nem hülyék vagyunk mi, hanem önfejűek, CSAK ÉN... ha nekem nem jó nelegyen másnak se...
  • luspaydavid
    +1
  • Szobi30
    persze, ez így van...mert ha megáll 10 kocsi, akkor van másik 10, aki már megy nyalni, és ő elviszi a másik munkáját is, csak keressen a kocsija...
    volt már rá példa, hogy egy bizonyos cégnek ami itt van tőlünk nem messze, csak alvállalkozók hordták ki a terméket, és lefelé ment a pénz, nem fel...volt egy gyűlés, és mivel csak kis vállakozókról beszélünk, max 5 kocsi, megbeszélték, hogy megállnak egy pár napra, hogy fentebb tornázzák a díjjat, és volt aki máris ment, és egy nap fordult 3at, csak keressen a kocsija, és így semmit nem ért az egész... :(

szóval ez sajnos teljesen így van ahogy mondod... :(
  • tuzfal3
    Tudom hogy sértő lesz...de mi Magyarok elég hülyék vagyunk...ahelyett hogy összefognánk és odab@sznánk a kormánynak csak a szánk jár...hiába gyűjtesz 10embert ha az kevés...Nincs összetartás az országban...ez tény de az emberek nem látják be hanem jön a "dehát" meg a "de"...
  • Szobi30
    olasz taxisok, és kamionosok sztrájkja

fater is ma reggel adott le, elindult, a pályára nem tudott felmenni, bundáson pedig 2 körforgót tudott menni, és kiállították, hogy sztrájk van...
    azt mondták neki, hogy lehet, hogy péntekig ott kell állniuk, de osztogatnak nekik kaját, ásványvizet, és raklapokkal tüzelnek hordókban...

nálunk is valami hasonlót kellene csinálni...
  • sovatalevi
    Sziasztok,reg jartam itt.Par foto : (Majd lesz egy meglepetes,ha osszejon :D )

• luspaydavid
    De szépek ! :) Csak nem Qualitrans-osak lesznek ??
  • tuzfal3
    Tudnál még csinálni pár nézetből képet a Volvo-król?
  • RS
    2011. szeptember 13.

RATCUSTOM: Profi fotók, ezt elkérhetem nagyobb méretben?
  • RATCUSTOM
    Na nem megy ez nekem. Akkor link.
  • imihaver

Pár kép tavalyról :)

• Gerypapa 95
  • RS
    Ha neagyjisten ki is tiltalak - természetesen alaptalanul, én már csak így szoktam - azzal nem az a célom hogy - ahogy te fogalmazol - "büntesselek", hanem hogy az itteni nyugalom, rend fenn maradjon.
    Másrészről: a véleményedet - ahogy mindenki más is - természetesen kinyilváníthatod, de azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha elárulom hogy ennek van minimális feltétele, mégpedig hogy ezt normális stílusban add elő. Ha ez nem sikerül, és ez zavarja a topik életét, akkor valamilyen szankcióhoz fordulnom kell, jelen esetben a kitiltáshoz.
    És a végére a klasszikus záróige: Megértésedet köszönjük!
  • tomi0113
    Nyugalom Luspy nyugalom!:)
  • luspaydavid
    Azért baszod mert mindenhova a saját fasságaidat írod és ha valami nem tetszik szarol bele, egyből neked áll feljebb és ebből már mindenkinek kúrvára elege van szerintem !!!!
    Ha valami ennyire nem tetszik a mi a férfinemszervért jársz ide naponta osztani az észt meg prédikálni a fasságaidat ?! Mit ?! Menyél inkább suliba és tanulj már pár évet !!! Jaa hogy már nem járunk suliba mert kibasztak nagy pofád miatt ? Dolgozni meg nem mész mert büdös a munka és így a többi embert cseszegeted a bunkó stílusoddal ?!
    Ja de te már Öregember vagy ?! Akkor én kérek elnézést és menjél széped idd el a nyugdíjad vagy tudom is én nevelj tehenet Alsófaszkarajenőn.....
    Ilyen emberektől vagyunk ott ahol vagyunk !!!
  • sox79
    Daf Xf 105 Daylite Edition
  • öregember
    arra reagáltam, h "hülyeség az, h nem előzhetnek a kamionok"

gondolkoznod kéne kiskölök ... vagy az nem megy ?
  • attilaz1989
    Tegnap Rédicsi Mol kút :)

• Sóschips
    Ebben egyetértünk,nagyon sok olyan hülye szabály van.
    Igen,lehetne annyival,de jó pár autós annyival is megy;)...
  • Rikcsoo
    És ez most kit érdekel?,hogy Budapesten lehetne 70-el is menni de 50-es tábla van..
  • öregember
    van egy csomó törvény meg kresz szabály ami hülyeség
    meg az is hülyeség, h Bp-en van egy csomó hely ahol simán lehetne 70-el menni, mégis 50-es meg 60-as tábla van
  • Sóschips
    Pályán füves részre?..aha,rendben.Én nem vitázok:)..de akkor is hülyeség ez,hogy nem előzhetnek.Aki nem tud odafigyelni a másikra,az ne üljön autóba,illetve ne kapjon jogsit,mert azért ha jó a pálya,nem csúszik meg ilyenek,130-ról igen csak le lehet fékezni 90-100ra szerintem..
  • öregember
    elárulom, volt már rá példa, nem is egyszer....
    egy esetben a gyökér kamionosnak köszönhetően le kellett húzódnom a füves részre....
  • öregember
    fúúú, micsoda büntetés lesz ha kitilt :D

és mégis mi alapján ? mert le mertem írni a véleményem ? nahát..........

nagyon röhögök :DDDDD

• öregember
    mi az, h mit is keresek itt ? :DDDD

tied az sg vagy mi a fasz ?
  • Tomika boy
    Üdv!

Készítgetem a Peterbiltet:)
    Berácsoztam a hűtő rácsot,megcsináltam a szöges kerekeket:D
    +Megpróbálom megcsinálni a tankot ALU lemezből hátha sikerül!:)
    Vélemény jöhet!

A motor már zöld-crom-fekete itt még nem volt kész!

• Sóschips
    Szegény Scania,jó le van pukkanva:S..régen sokkal szebb volt:=
  • imihaver

Mai képek a munkahelyemen :)

• Rikcsoo
    Valaki megmondaná hogy mekkorák lehetnek fent azok a két szúrók? hány mm az átmérője kb?Vagy általában mekkorát szoktak kamionra rakni?
  • tuzfal3
    2012 Scania YETD!!!
    A résztvevő országok között Magyarország is szerepel, így van rá esély, hogy egy magyar pilóta váljon Európa legjobbjává és nyerje meg a 100 000 euró értékű új R-szériás nyerges vontatót.

A nevezés feltételei:

1977. január 1-én vagy később született

Magyar állampolgár

C+E kategóriás vezetői engedély

Saját sofőrkártya digitális tachográfhoz
  • ScaniaBoy
    Bocsánat rosszat linkeltem
    Rs:töröldmár légyszi

ezt akartam:

http://www.youtube.com/watch?v=vVR9nrp-kag&feature=youtu.be
  • luspaydavid
  • Sóschips