59456
-
#48271 hát...azóta kicsit megváltoztak a dolgok...mostmár DAF-jai vannak főként, és még mindíg Angolba járnak főként, de járnak le Olaszba is elég sokat...
ja és ugye az Interliner telephelyén volt a spirit+doppel is...tavaly nyáron a Liner becsődölt, akkor elköltöztek Lambach-ba, azóta ottvan a telephelyük...a Gartner telehelytől kb 500 méter :D :D
persze utána a Liner is talpraállt megint...ja és Máté-ék is megváltoztatták a cégük nevét, mert kaptak egy telephelyellenőrzést és eléggé csúnyán megmázsálták a "Transspido" -t, utána csináltak egy másik céget...fater akkor hagyta ott őket.
+ nem akarták fizetni a sofőrök büntetését, pedig ők hajtották őket, nagy nehezen sikerült kiharcolni a sofőröknek, hogy a sofőrök büntetésüket engedjék el... -
#48270 Voltam igen de már nagyon régen!! Van még pár cégük. Transmontana, meg még jópár :) Annó mikor kint voltam találkoztam Spiritesekkel. Akkor még kék Man-el jártak párba és csak angolt csináltak!!
Kb ez 5-6 évvel ezelőtt volt. Akkor kezdtem a sofőrködést!! :) Mondhatni első kamionos cégem volt :) Nagyon szép a telephelyük :D -
#48269 szépek
főleg a volvo -
#48268 csak kelett volna mert ismerős a gép:D -
#48267 te votál a montana-nál??
fater a Spiritnél volt...de ugye ezek lényegében testvércégek(Intermontana, Interliner, Spirit, Doppelbauer)
csak ugye a montana nagyobb mint a spirit, de ugyanazon a magyar cégen keresztül lehet kimenni. -
#48266 Szép gépezet :) -
#48265 Sajna nincs...miért? :/ -
#48264 Igen olaszban....Köszi ;) -
#48263 Ezek pedig egy másik cégnél. Itt csak maszekoltam egy jóbarátomnak köszöhetően egy Magnummal :)
-
#48262 Köszi és akkor itt egy régi cégem egyik vasa :)
-
ScaniaBoy #48261 feltöltöd pl.
bocs a 2 hsz-ért -
ScaniaBoy #48260 feltöltöd ol az abload.de re és a direkt linket kimásolod és a kép beszúrása-oda bemásolod a linket
Szerintem... -
#48259 Hogytudok úgy feltenni ide képet hogy lehessen látni az oldalon? Elfelejtettem már :D. Köszi -
#48258 Olaszba készültek a képek? :D
Bocsi a 2 hsz-ért! -
#48257 Ezt tavaly én is láttam Bécsbe ott rakodott ahol mi csak hát akkor még nem volt fényképezőm. :/
Amugy a képek: -
#48256 te a volvó mögötti scanial nincs képed? -
#48255 Csak,hogy egy kicsit még halmozzuk az élvezeteket....
-
#48254 Először mikor a lencsében láttam,én is olaszra tippeltem aztán mikor gépen néztem vissza a 45 perc alatt legyártott 350 képet akkor láttam,hogy osztrák..
Amúgy Köszi Srácok. -
ScaniaBoy #48253 tudok valamit!! Na ez van egy cseppet elnéztem de nem ez a lényeg. Pedig ránézésre tökre olasznak tűnt.. -
#48252 Mint mikor valaki mondta nekem hogy megállt a sós parkolóban. :D -
#48251 Igen tudják az olaszok is,hogy kell csicsázni,de ez osztrák volt...
Kamionnal..meg kellett állnunk a 45-öst kivenni,de nem értünk el a kútra,így hát egy SOS-ben álltunk meg...Elmentem a pótkocsi hátuljához,felültem a szalagkorlátra és kattogtattam..akkor jött ez a szépség is.
Scania R620 Eredeti -
ScaniaBoy #48250 Kemény a csávóka ott a lépcsőn menet közben -
#48249 Ez a kép esetleg megvan nagyban is? nagyon komoly gép -
#48248 Az igen guruló Méh telep -
ScaniaBoy #48247 Hát igen olaszok. Tudják hogy kell csicsázni az autó!! Nagyon szép.(ment háttérnek) Jó kép lett
Kocsival vagy kamionnal mentetek amikr ezt lefotóztad?? -
Blum #48246 -
#48245 Az igen! :D -
#48244 Nekem ennek a hangja tetszett nagyon,főleg mikor rám dudált.
-
#48243 nekem hangra ez :D
-
ScaniaBoy #48242 Nekem ez a hang jön be nagyon
-
#48241 Jaja :DD
Am szerintem sincs semmi gond azokkal a szúró lámpákkal... :) -
#48240 Szerintem semmi gond vele. -
ScaniaBoy #48239 Elég ratyin néznek ki azok a kockaszúrók így. -
#48238 Azé jó ha van! :D -
#48237 Köszi! :) -
#48236 Holírtad te... -
#48235 Nem írtad,te bagoly... :DD Hát olyan 3-4 között....
@Csipa: Panasonic Dmc-Fz38.
@Tomika: találtam egy friss linket...remélem megtalálod benne a kérdésedre a választ. :)
M34 Átadása -
#48234 Drága XD -
#48233 Milyen a fotó masinád? :P -
#48232 Azt gondoltam te veréb idöleg kérdesztem -.-