Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
De milyen +110 ló?Csak 60 paci.Mert egyenlõre csak a 460-as lett fel chipelve de ha a többi is fel lesz akkor a 410-esnél lesz +110 paci.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
hungaro, atika223: Jó képek! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Igen elég nagy baromság volt a huzat dolog de nem lehetett megmaradni a portól.
Na de vita vége nem akarok se Kazai-val se senkivel haragba lenni ha van egy csöpp agyatok nektek is ez a véleményetek.
Nem csak nekem van bajom veled nem tûnt fel?
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ugyhogy csami ; D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Amúgy meg nem is kellenek a hülye kifogásaid mondjuk múltkor jól megnevettettél ezzel a huzatos dologgal,de inkább kímélj meg minket!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy azt a DAFra írtam .
Nem olyan egyszerû ám lefényképezni ha bent áll egy zárt mûhelybe és nincs kulcsom hozzá -.-
Hivatás az Életért!
Amúgy szép gép!
Opel Movano 2.8DTi