59456
-
vajo #48311 Parancsolj....És köszi. -
#48310 próbáld meg úgy, hogy be rakod egy másik vinyó mellé amiről megy a rendszer, és ha be lépsz a sajátgépbe akkor ott kell lennie a rossz vinyónak, mert lehet, hogy csak rendszer vinyóként mondta fel a szolgálatot! -
ScaniaBoy #48309 Jó kis videó! Ennyi volt a karriere
-
#48308 Csere volt ésa faszi kérdezte hogy átrakja-e. -
#48307 Na az jóóó :D
És mennyi ft-ba fájt neked az az átmásolás? :D -
#48306 Vidd el valami gépes boltba leszedik nekem is behalt a régim aztán átrakták az újra. :) -
#48305 Az kuka. -
#48304 A rossz számítógépes vinyókról is tud cuccokat leszedni ??
2 éve mielőtt megvettem a lap top-om beszart a nagy gépemben a vinyó és több 1000 kép veszett oda... A vinyó meg van még,csak nem tom sehogy,se leszedni a cuccokat mert ha rádugjuk másik gépre nem ismeri fel... -
#48303 Hordágy. :D -
#48302 A régi Premiumban is ilyen ágy van. Az új norm magnum fülkében meg nem ilyen húzós van hanem ilyen szétnyitós. Ha kell adok képet. -
nyámnyila #48301 Reggelt mindenkinek!
Nah sikerült hazaérnem tegnap a nagy hollandiából...csináltam egy ralás jó fényképet,csak meghalt a micro sd kártya a telefonomban...tegnap este még elvittem egy haverhoz,aki ilyen tönkrement adathordozókról szokta leszedegetni a cuccokat.
Megfogadtam,hogy legközelebb a fényképezőt viszem el magammal... -
#48300 ilyet se láttam még kamionba:D -
#48299 Jaja.Van rajta 2 izééé ilyen lyuk..az egyik a sin felénél.. a másika végén..ha a felébe akasztod bele akkor olyan lesz az ágy mint a magnumban,végül is be kell csak dobálni mindent aztán csá :D
De fel is lehet tekerni,befele irányba és akkor egy egyenes ágy lesz..lehet rá pakolni,de ha nehéz cucc van rajta akkor valszeg vissza fog izélni és szemétgyüjtő formája lesz megint.xD
Ha meg az utsóba akasztod akkor tudsz aludni :D -
#48298 abba hogy van a fölső ágy? ki kell húzni vagy mi a szentszar?:D -
#48297 Az igaz :D miénkbe elpakolunk akkor vagy vezetni nem lehet vagy az ágyon feküdni -
#48296 2010.Május 8.án csináltam a képet :) :DD
Hát elég jól el tudtunk am pakolni,szóval nincs gond...jó hát azért lehetne nagyobb is a fülke,de ha mindennek megtalálod a helyét, akkor faszán el lehet pakolni... ;) -
#48295 Szépség :D Gondolom karácsonyi hangulattal bontottátok ki :D Ahogy nézem hely is van benne (legalább is több mint a miénkbe) -
#48294 Álmodik a nyomor.
Hát akad egy pár,de nem tom hol vannak szóval most csak ilyen "új fülkés" képek vannak.
-
#48293 Ugyan ez volt a kis gépnél a Benq-nál :D -
nenus #48292 Nálam a samsungnál volt az hogyha zoomoltam elment a hang. Ennél a gépnél a videózás egyszerűen remek :D -
#48291 Nagyobb felbontás kéne! :D -
vajo #48290 Egy ausztrál 10 pótkocsis konvoj az alföld közepén -
#48289 belülről nincs kép ? :D -
ScaniaBoy #48288 Igaz-igaz ez így van. Mindig legyél résen
(látszik is az eredménye) -
#48287 Szerintem este,éjszaka se csinál olyan sz@r képeket...
-
#48286 Nekem amióta meg van ez a gép...(kb. október közepe óta) akárhova megyek,mindig nálam van..nincs olyan,hogy ne lenne nálam..bár mi jöhet szemből...sose lehet tudni. -
vajo #48285 Tényleg nem szar. Én Nikon hívő vagyok, szóval merem gondolni, hogy az is ilyen jó :D
Csak mivel fotóbolond vagyok, mindent lefotózok ami kamion, áll, mozog, stb..:D Meg videózásra is nagy szükség van. Köszi az infót. -
#48284 Az enyém olyan hülyén van megoldva ha videót csinálok nem lehet zoom-olni Ha kikapcsolom a hangot akkor meg lehet :DD -
#48283 Hát az nem kifejezés... :D
Tettem fel videót youtubra,aztán láttam,hogy írta: HD minőségű felvétel..na akkor derült ki,hogy HD minőségű videót csinál... :D
Itt van 1-2 videó...ezeket is már az új fotógéppel csináltam. ;)
(A 2. videó 18x-os zoomon volt..sztem ahhoz képest nem csinál olyan rossz videót.)
Videó 1
Videó 2 -
vajo #48282 Ákos. (RS). Ha ráérsz és van rá lehetőség, ezt a képet betennéd a bannerba, mint a többit? köszi :D -
vajo #48281 Az jó :D Én mondjuk filmezésre is szeretném majd használni. A tiéd jó videót csinál? -
#48280 :D -
#48279 Én is ezt akartam megvenni először,aztán a kettő között filóztam,és végül a Pana mellett döntöttem. :)
Szerintem nagyjából ugyan azt tudja mint az enyém,szóval rossz nem lehet.
Én teljesen meg vagyok elégedve a gépemmel,csak még meg kell tanulnom minden funkció használatát. :) -
-
vajo #48277 Erről valakinek van valamilyen véleménye, vagy tapasztalata? Sokat segítene. -
vajo #48276 Köszönöm Házigarázda :D -
#48275 #48235 -
vajo #48274 Milyen géped van? -
ScaniaBoy #48273 Szép gép,nem gyenge. :) Te is 580-assal jártál? -
#48272 #48244, #48255: Szépek!