Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kistódi
köszönöm most is mercivel jár egy 440-sel fehér csak a legújabb és decemberbe jön a 480-as legújabb Volvo <#wink><#wink><#wink> (Ha küldötök egy képfeltöltõs oldalt teszek fel képet a géprõl)

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Ez fasza gép!<#eljen>
De a ballonkerék az nem jó mindent össze fröcsköl. xD

leho94
ez tetszik

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kistódi
itt a 024-es és ennek a tesója volt a 025-ös ilyesmi volt a fateré is csak nincs már róla kép

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Az jó. 😉 😊

Kistódi
De komoly fateromnak asszem egyszer a mercin KMH-025-volt a rendszám<#wink><#wink>

Apum nem akarja bele tenni. :S

MANos Viktor
Jaja, de nem akarják beletenni =/

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid
Huu de szép ! Sok sok baleset mentest ! <#wink><#eljen> De nekem hiányzik a tábla belöle 😄

The Truck Is My Life

atika223
el ám

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

De azám! 😄

R420
Jah oda.
Tandemmal mennek Nyugat-Európában és egészségügyi cuccokat fuvaroznak angol nincs.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

PttM Fa
Hollandba? Az igen!
Ott annyi égszer van heee....

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

MANos Viktor
Fasza kis gép!<#eljen><#wink>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

R420
Az enyém meg most akar kimenni hollandiába kamionozni : DDD

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

kazai21
Elvitte a huzat....

Mi equipo favorito: Real Madrid

PttM Fa
Az enyém meg máris leszált a MAN ról és mostanában nem is akar kamionozni<#falbav>

atika223
akk rákenem de már megvannak a képek csak USB kábelt kéne megtalálni

Jaja!

PttM Fa
Na átült faterod?
szép gép!
Gratulálok hozzá!

Sziasztok!
A mostani gépünk. 😄

PttM Fa
visszamennyé!

TóNyóóóóóóó
inkább kend a hajadra a képeidet meg a kifogásaidat😄DDD

matyi0323
Elõbb kérj egy fényképezõs telefont vagy egy fényképezõt, mert gondolom az sincs..
Megspórolod magadnak azt a hszt, hogy: " csináltam volna képeket, mert itt állt elõttem 8000 Volvo, csak nem volt mivel "

de csak egy jó tanács.. 😄 😉
fail vagy ember 😄DD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

leho94
takarodjmár😄DDDDDDD

😄DDDDDDDDDDDD

Ba*dmeg,ez kész...<#wow3><#nevetes1><#nevetes1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kazai21
Hogy neked mennyi szociális problémád van.<#wilting>

Mi equipo favorito: Real Madrid

atika223
Ma csinálok képeket a Sárga Magnumról mert este faterék mennek CB-s bálba és le kell a pótkocsiról pakolni néhány raklapot.. de nem tom feltenni mert nincs meg az USB kábel majd kérek kölcsönbe

RS
Gyönyörûek!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DJKonya
A 2. az kiba gyönyörû<#eljen>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

atika223
Szép Magnumok és a kürt hangja se rossz

leho94
ha nekem írtad akkor azzal csak annyi a gáz hogy engem csak egy hétfõi baleset érdekel, mülleres borult fel

Scania Dáci
thx,mostanába vki nem csinál c+e-t?elakarom kezdeni csak nemtudom ment e feljebb az ár,meg h hol lenne érdemes csinalni,szolnok megyeben nemtud vki vmi jo megoldast?,meg meg 1 kerdes,vki nemtud avatart csinalni?uj reget akarok,ahhoz meg kene vmi jo avatar,ilyen mozgo mint ami most van,de anno is mas csinalta nekem,ha vki tud irjon mar ram privatba.

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

martindak
google képekbe nézted

leho94
romániában/bulgáriában történt balesetekrõl hol találok képeket? keresgéltem már de nem sokra jutottam

Kistódi
Igen és bocs is csak próbálkozok a képfeltöltéssel😛

hungaro
szép, de már ha jól emlékszem, tegnap volt<#eljen><#vigyor2>

Hivatás az Életért!

Kistódi
Apám volt gépe... Kár hogy csak volt <#rinya><#szomoru1>

PttM Fa
Akkor üdv. ujra itt.
RaST még forumozgat de ritkán.

hungaro
sziasztok, a napokban rendeltem névtáblát, és hát nagy nehézségbe ütköztem, ahol meglehet rendelni a névtáblát nem volt található a megrendelõ, lap, törlõdött, 2hónapja jeleztem nekik és nem javították ki, de nagyon nagy nehezen megsikerült szereznem és el küldenem megrendelésemet! Ezt az egészet azért írtam ide le, hogy ha valaki szeretne rendelni esetleg névtáblát az itt meg találja a megrendelõt: ITT
Ha úgy gondoljátok hasznos ez a link, és a mondandóm akkor ki kerülhet bannerba is akár!<#vigyor2>
További szép napot!

Hivatás az Életért!

Tinka123
Azmegamásik :L😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
inkább kérek valakitõl kölcsön😄

Tinka123
Vegyé' : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
nincsen😄

Tinka123
Fényképezõvel bazd + xD 😄

leho94
majd ma fotózgatom muter telójával az valamivel jobb, megyünk kereket cserélni😄

Tinka123
xD 😄 Am fasza.

leho94

Scania Dáci
Üdv Mki!Mar nagyon reg nem jartam kamionos forumon talan 4-5 eve utoljara,gondoltam felnezek,örömmel latom h van meg mozgas megpedig milyen,olyan regi arcok mint pl Rast Rinyavas,kis krisztian forumoznak meg?ezek a nevek ugrottak be az akkoriak közül,asszem többször felfogok mostmar lesni,üdv mkinek

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

R420
Az elsõ kamiont csináltam meg ETS-be: DDD