59456
-
#48231 Én is úgy hallottam,de nem mondták biztosra így inkább nem híresztelgetem...
Amúgy nekem is akartak adni egy ADR felszerelést,egyik ismerősünknek van otthon egy fölös,aztán mondta ha kell oda adja szívesen,hogy tudjak apámmal bármikor menni.. :)
De fater mondta,hogy nem kell...olasz nem foglalkozik vele annyira... :S -
#48230 Nem tudjátok véletlen hogy, Szeged - Makó között az M43-as autópálya át lett-e adva a teherforgalomnak? :) -
#48229 Nem muszáj h legyen ADR vizsgád csak 2 ADR táska kell. Nem? Mert én így járok a szomszéddal. :D -
#48228 Igen a c.gyárnál...
Szticsi mivel írtam,hogy mai képek ...én arra tippelnék ,hogy : MA -,- -
#48227 faterom herczeghnél dolgozik, én is szoktam vele menni nyáron.. van amikor 50 t fölött is..
( ha erre voltál kíváncsi, mert nagyon nem értem... )
szerk.: látom lentebb már megkaptad a választ. :) -
#48226 Mikor voltál lent a telepünkön? :D -
#48225 2. képen azzal a Man-el mindig talizok répagyárba..de utálom azt a gépet:D -
Blum #48224 Magnumot a cukorgyárnál kaptad le,igaz? -
#48223 Köcce...
Amúgy volt több is de azokat már fotóztam... -
#48222 Jó az te :D -
#48221 Dászíípek! -
#48220 Itt még ennyi sincs. :D
Amúgy: -
#48219 Hát csak nem =/
Mai képek..nem valami sok..
-
#48218 Nem kivánom csak nehogy egyszer rácseszetek... -
#48217 Nincs mit ;)
Az persze...olasz nem foglalkozik vele :D
minden héten ADR-t hoz...és ?:D -
#48216 Téged betesz a szerszámosládába osz kész :) -
#48215 kösz ere gondoltam -
#48214 Arra gondolsz,hogy pl ha valaki nem 40 tonna összsúllyal jár hanem pl 50-el akkor szállíthat-e személyt ?
Mert ha ez a kérdés a válaszom rá,hogy igen..a súlynak semmi köze hozzá....
Csak az ADR-nél nem vihetsz mást magaddal,hacsak nincs adr vizsgája a 2.embernek is :)
Meg ha bátor vagy mint apám :DDD -
#48213 nem ere voltam kíváncsi
-
Blum #48212 Mi a f*sz?
Fogalmazás 5-ös (Y) -
#48211 Fasza gép! -
#48210 kabe XD az a sofőr papája... -
#48209 na midegy hagyuk... -
#48208 A 3. képen elég csúnya lettél! :D Nem voltál beteg? :D:DDDDDD -
#48207 Drága jó M.A.N-ek:D -
#48206 figyuzatok ezt nem tudom azért kérdezem hogy nagy teherrel pl.mint a herczeg vagy mi úgy lehet vinni valakit -
#48205 Erről senki sem tehet...látszik,hogy Ricö-s kocsi volt...hiába volt nagy,jó cég a ricö..azért mégis csak lelakták,széthajtották ezeket a kocsikat... :/
Amúgy meg már a miénk is lassan 1 éves kocsi lesz és még semmi baj,nem volt vele(lekopogom) bár tudom még fiatal a premium nagyon,de hát az 1 év alatt is lehetett volna bármi... :/
Fater,vigyáz rá nagyon bár eddig még 1 kocsiját sem törte össze hála az égnek... :)
Bár most egy tuskónak neki ment mert nem fért el egy suzukitól...hát az a suzuki sem fog többet oda állni,mert fater kiszállt és szérugta azt a szart...
Megrepedt a premium lökhárítója. :/ -
#48204 Végülis most hogy így elgondolkoztam... szeretem is meg gyülölöm is XD -
#48203 És? manmeg mindig lekúrja a turbó csövet..bent a szobbáa tv melelt hallom h apám megy a telephelyre-.- néha nemindulbe csak ha felemeled a fülkét,soroljam? mégis imádjuk :D -
#48202 Az a hülye nagy tök fejed az út mellett XD -
#48201 Apám Midlum-a is kilövöldözi az izzókat...4éves a gép... -
#48200 És akkor mi a 3-as Scaniaval? :D Mondjuk jól megye néha néha van vele gond de ezért a Trakker nekem jobban tetszett. -
#48199 Hát majden ujj... de az szted normális egyikhéten le esik a ball hátsó lámpa másikhéten le esik a másik hetente kibasza az égöket... meg sorolhatnám -
#48198 Jogos...Azért mert valaminek,valakinek vannak hibái azért még szeretni kell :) -
#48197 Örült,mint majom a farkának. :)
Biztos valami jót látott az út mellett. -
#48196 Mivan akkor,ha vannak gondjai?? tökéletes kamionotok SOHA nem lesz,csak ha apád kap egy zsir ujat..apám gépénekis vannak bajai,mégis szeretem...és rajatd kívűl az összes többi gyerek. -
#48195 Mi és?
-
#48194 És? -
#48193 2.-ik képen de nagy a mosoly -
#48192 Valóban csak elöjötek a gondjai és már nem vok oda érte :s
Roli te csak hagass XD én nem hívtalak te hívtál egem hogy menyek ki... ha már arra jártunk akor miért ne :)