Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
De a ballonkerék az nem jó mindent össze fröcsköl. xD

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
The Truck Is My Life
Tandemmal mennek Nyugat-Európában és egészségügyi cuccokat fuvaroznak angol nincs.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
A mostani gépünk. 😄

Megspórolod magadnak azt a hszt, hogy: " csináltam volna képeket, mert itt állt elõttem 8000 Volvo, csak nem volt mivel "
de csak egy jó tanács.. 😄 😉
fail vagy ember 😄DD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ba*dmeg,ez kész...<#wow3>#wow3><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Hivatás az Életért!

Ha úgy gondoljátok hasznos ez a link, és a mondandóm akkor ki kerülhet bannerba is akár!<#vigyor2>#vigyor2>
További szép napot!
Hivatás az Életért!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)