Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

PttM Fa
2. Képen az Oprean os befigyel.😄
Román cég minden kamionját ismerem.

Luspy : Ezeket a bölcsesség öli... A saját gépük lenne az a 2 scánia nem csinálnák azt...

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Szobi30
jaja...én a Kraz-okat szeretem nagyon 😄

www.szobi.picturepush.com

Ez mi a fasz:S😞,de rossz bocsika,ahova beszurom azt a szart tesoméknak már volt ott valami,elfelejtetem kitörölni,tényleg bocsika.
Krapo
Hát igen 😊 ! Nameg a hibalista ? Minden elromlott rajta az biztos, de mivel olyan egyszerû mint egy pont 😄 egy kalapáccsal meglehetett javítani 😄! Én személy szerint nagyon szerettem keresztapámmal járkálni mikor Zil-ezett 😊 (most iveco tdaily-vel mászkál )

Szobi30
pontosan..."vagy húz vagy félreáll"
fater legalábbis még ma is így áll hozzá 😄

www.szobi.picturepush.com

Krapo
Most írhatnám azt is hogy baleset veszélyes , hülye kamionosok . De én nem ilyen vagyok <#vigyor2> az az igazság hogy kell ilyen is , jót szórakoznak ! Legalább õk nem alszanak el unalmunkban meg a fáradságban ! Errõl a chippeléses-témáról meg annyit hogy apáink még a Zil-eken a 6x6 v8 as disznókon ülve ilyenekrõl nem álmodoztak, hogy chip-et bele mert nem bírja a túlterhet , annak odaléptek ment ment ment ...

TruckerDave
Nagyon nem volt jobb dolguk<#mf1>

luspaydavid
El vannak 😄

The Truck Is My Life

luspaydavid
Utolsó <#szeret>

The Truck Is My Life

imihaver
Hozok én is képeket😊

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

thomson002
1:48 <#szeret><#szeret>

http://indafoto.hu/Thomson

imihaver
Tetszik!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

luspaydavid
Ez jó kis videó 😊

The Truck Is My Life

leho94
nyami

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tomika001
<#vigyor3>
[/center

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gerypapa 95
hogyan lenne már ugyanaz a motor ?
amúgy pedig ha egy jólmûködõ chipes motort akarsz akkor bizony jósokat kell költened rá 😊 legalább az alapvetõeket kikell cserélned - fõtengely , fõtengelycsapágyak , kihajtás , légszûrõ , szivócsonk és a legfontosabb a gyújtás na márpedig ha ezeket cseréled ez nem ekvés lóvé és sokkal egyszerûbb ha veszel egy 730-ast 😄D és veszel rá egy 500-as emblémát <#idiota>

viktor130
Szerintem nem arra vannak kitalálva ezek a motorok, hogy chippelgessék õket 😊 Másképp a gyár is megtenné.. Elég sok eltérõ dolog azért egy 430-as és egy 530-as motor között...

Daf Xf 95 480 :)(Y)

viktor130
Nem tudom, hogy volt e már:
Link

Daf Xf 95 480 :)(Y)

atika223
sry a 2 hsz-ért de Tinka amit mondott hogy annyi a fõtengelynek nem ugyan arra a terhelésre van kitalálva a 420-as scania fõtengelye mint a 620-asé én halottam csak fél füllel hogy az meg van erõsítve de javítsatok ki ha nem.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Nah ez szép...:S

#45546:KIváncsi leszek mit hoznak ki belöle...<#rolleyes>

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

atika223
jah
De egy pl 410-es motort nem érdemes felhúzni max 500-520-ra mert 600-nál már a tömítések lángolnának a DAF-ba a scania motorja az bírja de ez nem :S
Amúgy az 500-as scaniába ugyan az a motor van mint a 730-asba vagy teljesen más?

Tinka123
Ha már a chip rõl van szó... Scania R420 felhuzták !620! ra fordultki a mûhelybõl fõtengely csett, ha cseréltek vna fõtengelyt 620 as lett vna A Scania 😊: D
Nekem is mesélték.. Jah igen ezek a motorok olyan szinten visszavannak folytva, hogy kitudsz hozni belõlük+ 250 pacit is, csak okosba kell csinálni.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

94mike
Nevetséges..😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

atika223
xD

hungaro
oké megmondom neki, kössz

Hivatás az Életért!

RS

94mike
Nekem ígyis tetszik😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Na erre én is kíváncsi vagyok!

Cindas
Ceustersék új gépe,kiváncsi vagyok mit hoznak ki belõle,bár ahogy ismerem a céget nem fogok csalódni😊

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

RS
Erre gondolsz?

Benito
Ha tesod franciàba jàr,Nestlének visz àrut Bordeaux mellé,pontosabban Yvrac ba,mond meg neki,hogy keressen egy magyar sofört!Meg fogja talàlni,mert ott dolgozom,màr talàlkoztam 2 Gartneressel,egyiket elvittem boltba,meg adtam neki egy doboz cigit,mert le volt égve,a màsik meg meghivott egy kàvéra.Meg ha segitségre van szügsége a kôrnyéken,keressen nyugodtan.

hungaro
ezt nem értem, majd holnap azért megkérdem tesómat!
Wiktor: Köszi!😊

Hivatás az Életért!

MANos Viktor
De szép gép! 😄DD

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

tuzfal3
Ami az irányjelzõ mellett van és (a neten talált képeken) néha világít.Az mi?

Opel Movano 2.8DTi

hungaro
Kössz mindenkinek, holnap !!talán!! megérkezik bele a névtábla, és azzal is lefényképezem majd<#papakacsint><#vigyor2>

Hivatás az Életért!

Gell97 kolega
-szép gép!

atika223
De mondták is hogy Goricia elõtt a pupon nem kell max gázzal menni ha nem akarják kukázni belõle a motort

94mike
ígyvan! iveconális ígyvan😊

atika223
a Renaultnál, Volvonál (egy ugyan az a rendszer) meg a DAF-nál elég csak egy Laptop meg egy hozzá való adatkábel és már tudsz is benne turkálni.

atika223
Hát jah de a scaniához aszt hiszem valami kód is kell hogy bele tudj mászni az agyába .S

nem is.<#idiota>

matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

WV<#idiota>

Ez apum lehetett a Vw-el...
Ugyan az a 2 autó! 😄

RS
Szép!

VERESS 96
ezen az úton kis triciklivel driftelek neked 😄

hungaro
A beígért esti képek:

És végezetül 2 becsekkolási kártya:

Hivatás az Életért!

DJKonya
Ez így van, nekünk is ami van Renault, csak 120-as motor van benne de ugyan az a motor mint a 160 pacisban, ebben is azt hiszem a szoftver van cserélve és már ki tudja használni mind a 160 lóerõt amire képes ez a motor. Ezért jók az ilyen motorok, de például egy 500-as Scaniat ilyen módon már nem tudnál felhúzni.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"