59456
banner
  • RS
  • ScaniaBoy
    R-es be az újabb
    A.H Boekema Scania R
  • ScaniaBoy
  • Gerypapa 95

még egy jó Christian Sperl-es videó

• DJKonya
    Sokkal költséghatékonyabb így megoldani mint újra ki küldeni egy autót.
    Egy profi PS-es meg 2 perc alatt megcsinálja.
  • TruckerDave
    Ez szerintem frankó PS munka mivel igaz a 2.-ikon nem nagyon látszódik az ég de ami látszódik az ugyan olyan mint az 1-esen.
  • atika223
    Furcsa nagyon furcsa xD Még a gaz szálak is ugyan és az újságban látszik hogy a sofőr is ugyan az. Csak színbeli különbség van és a sárgán van kürt. Vagy 2* tök ugyan úgy fényképezték le(szinte lehetetlen) vagy frankó PS munka :)

UI: A Green Editionról nem találtam normális képet neten ezért be szkenneltem xD

• hungaro
    Szomorúan vettem tudomást róla a sokak által ismert kamionos napló az-az "Egy kamionos naplója" írása befejeződött! Bővebb információ ITT találhattok
  • luspaydavid
    Meg hát nem hobbiból villog 2 sárga lámpa :D
  • nyámnyila

Na ez ....
  • roller460
    Hogy lehet valaki ennyire buta :DD

Ez szabad szemmel lehet látni,hogy meg van emelve a man segge .
  • nyámnyila

• roller460
    Apum is már kb 20-25 éve vezet ....hála az égnek még nem nagyon akarja abba hagyni.. :) Bár csodálom,hogy ennyi év után nem unta még meg....jó mondjuk azért nem csak azért csinálja,mert hú de jó csinálni..ezt mindenki tudja...de akkor is... annyi,hogy már nem jár európázni,hanem gabonáznak normál oldalfalas pótkocsikkal...hétfőn megy pénteken itthon van..és azért a fizu nem olyan rossz ,csak hát piszkos munka,denagyon :/
  • nyámnyila
    Hát ja...ez egy életforma,nem egyszerü abbahagyni.Nekem sem ment a dolog.
  • vajo
    Ennek a képnek olyan La jonguera-s feelingje van :D
  • luspaydavid
    Bátyám 2004-be hagyta abba a kamionozást elment egy kft.-hez egyből Trakkera ült utána meg lett gépkezelői engedélye is, de 2008-ba még is vissza ment kamionozni.
  • roller460
    Az egyik ismerősöm is abba hagyta a kamionozást,mert "már megunta" ....hát nem akarok hazudni...kb 1-2 hónap után azt mondta,ő nem bírja...muszáj vissza mennie kamionozni. ;)
  • nyámnyila
  • nyámnyila
    Én 2005ben 11 év után úgy döntöttem,hogy elég volt a kamionozásból,és abbahagyom...Sok határ,sok hétvége kint,ELÉG VOLT!!!Jan 31.én eljöttem az addigi cégemtől,és elhatároztam,hogy elmegyek targoncásnak.Kerestem az állásajánlatokat,nap mint nap mentem állásinterjúra stbstb.
    Lett egy cég,ahol azt mondták,hogy nettó 140k és 3műszak heti váltással stb stb.
    Bementem próbanapra,azt mondták minden oké,de csak május-júniustól kéne dolgozni....
    DE van vagy (akkor még) 30 autójuk,éshát az önéletrajzba látták h sofőr vagyok,üljek TGK-ra.Szigoruan csak belföld,és csak kis Tranzit,Turbo dayli...Nagyon jó fizut mondtak...nem egészen 3 hónap mulva 12t-ás tandemen ültem,és mentem prága felé...
    Tavaj okt31-ig voltam ott,jelenleg pedig a nemrég bemásolt DAF-fal dolgozom....
    Szóvalennyit az abbahagyásról....Azt akarom kihozni,hogy nem elég a szeretet,sokat számít a fizetés,és a szerencse is,hogy mit tudsz csinálni helyette.
    Illetve egy idő után az ember elfelejt mindent,és nem ért máshoz,csak a kormány tekergetéséhez,a rakodáshoz stb.Na és onnantól számít ez életformának,és hivatásnak...onnantól nincs más.
    Ez az én véleményem erről.
  • nyámnyila
    Helló!
    Jaja...elvileg tud...de nem csinálja üzletszerüen.
    Ha ilyen gondod van,1,max2k ére leszedik Neked az adataid.
    Nekem viszont úgy meghalt a memkarim,hogy semmit nem tudott vele kezdeni.Mérgembe a telefonom is lecseréltem tegnap,mert valószínüleg az vágta tönkre.
  • Legolas86
    Estét:

• roller460
    Egyszerű,de mégis szép.!

Nekem nagyon bejön .!

• Tomika001
    Szép!
  • MikeMouse
    Vannak igen, meg mág a cég gépei is járkálnak erre Győr fele!! Itt vannak a kikötőben :)
  • Szobi30
    Magyarországon is szaladgál belőle pár...mármint amiket már eladtak, és magyarok vettek meg...rengeteg Scania van, és pótot is láttam már jópárat...:D
  • luspaydavid
    De szép :)
  • MikeMouse
    Nagyon jól ment. Főleg életemben először akkor vezettem kamiont és egyből egy 580-ast :)
    Ő volt az a gépezet Olaszoknál kompra vártunk!!

• TóNyóóóóóóó
    sima konténer szerintem
  • luspaydavid
    Multilift :D vagy csereszekrényes nem tudom ugyan az e hülyeséget meg nem akarok mondani. :)
  • hungaro
    nálam eddig mindig bevált!
  • roller460
    Már próbáltuk 1x rögtön mikor felmondta a szolgálatot,de szerintem újra meg kéne próbálnom. :)

Kellenének a képek :/
  • leho94
    0.36-nál az a felépítmény annak mi lenne a hivatalos neve?:D sose tudtam
  • R420
    Ha valakinek kéne magyarban tessék!
    Letöltés!
  • Szobi30
    az összes DAF-ra 3 év garanciát vállalnak...
    fater régebben egyéni vállalkozó volt, és volt egy régi 95-ös DAF-unk...de már minden kínja volt, ugye azért csak 10 éves volt már...bele akart menni egy 105-ösbe, és voltak nálunk kint a DAF képviseletétől...Januárban voltak kint, és Augusztusra igazolták visza, vagyis hogy Augusztusra kaptunk volna új kocsit...és mi addig nem akartunk várni.
    aznap délután felhívta fater a Renault-ot, hogy megkérdezze mit mondanak egy Premium-ra...telefonba aztmondták, hogy holnap mennyen le, és elintézik a papírokat, holnapután lehet vinni a kocsit (nemhiába hívják úgy sokan a prémium-ot, hogy "jutalom autó" :D)...
    mikor ezt mondták fater nem mert beleugrani...sztem mondjuk nem vesztett vele sokat, de ez csak az én személyes véleményem :D

na mind1, ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy a DAF-ra 3 év garanciát vállatak volna, csak annyi, hogy több mint fél évre rá hozták volna ki...
    a Prémiumra is 3 évet vállaltak volna, de fater abba nem mert beleugrani.
    viszont egyik ismerősünk vett egyet, kb fél évvel rá lecserélte egy Volvo-ra...és aztmondta, hogy ez azért csak egy Volvo :D
    mert ugye elméletileg az új Premium az bizonyos dolgokban hasonlít a Volvo-ra...vagyis nem mondanám, hogy új mert már ezis pár éves széria xD
  • Tomika boy
    No comment

• ScaniaBoy
    Nem-nem. És jól ment az 580-as?? arról van képed??
  • MikeMouse
    Csao. Azzal is meg a régi 420-assal is :)
    Te is dolgoztál itt?
  • R420
    Szép kis videó!
    Az összes feltöltött videója kedvencem!:)
  • atika223
    Egyébként múltkor írtam hogy a DAF-ok elméletileg májusban mennek el a cégtől de most olvasgattam a Camion Truck&Bus magazint és van benn egy új limitált szériás DAF. 3 év garanciával. Majd megmutatom faternak hogy vigye fel a főnökének és lehet lesz még DAF a cégnél :)
  • atika223
    Sajnos! Pedig jó videók voltak.

Én nem tudom milyen érzés ha egy ember élete ½értelmét½ ott hagyja , mert a kamionozáshoz kell egy bizonyos fokú szeretet aki nem szereti nem megy el kamionosnak. Éltem már át pár kamion átadást de szerencsére nem olyant hogy apu nem ült többet kamionban, de megkérdeztem és azt mondta hogy ő már nem fogja ezt abba hagyni.