Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Hát nem tom, én nem értek annyira a Scaniahoz, de én nekem a Volvo az hiányozni fog . 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS
Megéri!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fagyas Trans
Ilyet akar venni a Czakó. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

djano
szerintem kurva szép!!!

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Köszi az infot...😄

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

luspaydavid
jaja Lengyel.

The Truck Is My Life

RS
-Viszonylag olcsó.
-Minimalizálták a fogyasztást, és a károsanyag-kibocsátást AdBlue nélkül.
-Fokozott kényelem.
-Csendes utastér.
-Alacsony fenntartási költség.

És ha jól tudom Lengyelországban forgalmazzák.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Helloszzok...
Nem saját kép...
De ez vmi ujítás lenne a higline mellet a Fleetliner?!

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

viktor130
Jó félék. Szvsz: még jobb lenne fekete-fehéren 😊

Daf Xf 95 480 :)(Y)

TruckerDave
Szépek ezek a vasak ebben a Román kis falus háttérrel meg néhol a borult égboltal.<#eljen>

tuzfal3
Gyönyörû<#eljen>

Opel Movano 2.8DTi

Fagyas Trans
Hoztam 1 nem saját képet. 😄
Sovatalevi: Jóképek. 😉

94mike
Kurva szép,fõleg az a vastag kormány😄DDD<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Jók 😄<#eljen>

The Truck Is My Life

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Meg par sajat:

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

5w0rdf15h
Bezzeg minket senki se kap le a lidliknél pesten 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

luspaydavid
Ja az komoly 😄

The Truck Is My Life

leho94
utolsó elõtti elõttinél azér reflex befigyel😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

viktor130
Szerintem veri a Scaniát 😄

Daf Xf 95 480 :)(Y)

luspaydavid
Választhatnék akkor az elõzõ R széri de nem tiltakoznék ha oda adnák <#hehe>

The Truck Is My Life

RS
Ez is nagyszerû! <#eljen>

Szabcsa
hát én hamarosan fogom 😊

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

imihaver
Városba mentem, gondoltam ezért csak megállok😊

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

atika223
Elsõ képhez csatolnám ennek a kamerának a kivetítõje
(A kamera saját kép a képernyõt meg valahonnan netrõl szedtem)

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

atika223
Maradunk az Arany középútnál a DAF XF 105.510 SSC

atika223
Kinek mi a favorit, de mire össze szeded rá a pénzt beszarsz 😊

Inkább! 😄

RS
<#wink>

atika223
Koptatnám az ülését <#eplus2>

sovatalevi
Romania/Szovata 😊 meg van egy rakas kep 😊 majd este rakok fel 😊 most suliba vagyok 😊

Kistódi
Szerintem Romániába mert a rendszám is román meg a kút neve is olyan romános de nehogy azt hidd hogy sértésnek mondtam.

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

imihaver
Jó képek! <#szeret>
Hol lõtted õket?

sovatalevi
Sajat kepek :

imihaver
Szép! <#eljen>

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Tomika001
Nagyon fasza! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

<#eljen>

RS
<#eljen><#wow2>

Krapo
Én mint autószerelõ tanonc, azt mondom hogy az a 4 másodperc relatíve sok idõ,kellõen nagy fékekkel felszerelt kamion képes lehet mondjuk 120 km/h-ról 75 km/h-ra lelassítani, de a fülke minimum elõre billen egy 40 cm-ert 😄 meg az elsõ koptató(lökhárító alja) minimum súrolja az aszfaltot és az a 25 tonna vas valószinûleg nem marad nyugodtan ott hátul .... Vicc... De akkor mekkora lenne ha egy füstölõ ifát kaptak volna le ? 😄 ifa 140 -el ? Mikor a gyárból kijött esetleg akkor ment annyit (keresztapám állítása szerint õ zsír újjal 130 at tudott jönni üresen póttal) Szóval azért érdekesnek tartom az egész helyzetet ! További szép estét mindenkinek !

Szobi !
A kraz nekemis bejön , igazából akármilyen katonai jármû 😊 zil, gaz, kraz, ural meg a többi 😊!

sztics
Sziasztok
Haverom lõtte máma.

Nagyba

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

Szobi30
xDDD
ezzel a csávóval még nyáron kint együtt hétvégéztünk olaszban, most egy fehér Volvo-val volt, a testvérének dolgozik...de mondta h egy régi cégénél volt még ez,de azért furcsa, hogy olyan embereknek a történetei is kiderülnek, akikkel már régebben találkoztam 😄 mikor lmondta elõször nem hittük el neki...de miután megmutatta a rendõrségi papírokat utána már kicsit furcsálltuk, és õ is mondta h a szakértõ megállapította, hogy egy jó fékekkel felszerelt kamion képes 4 másodperc alatt 40-50 km/h-át lassítani...

#45588+ gondoljatok már bele, 25 tonna vas, ha akkorát fékezne(ami alapból lehetetlen) de ha mégis lehetséges lenne az úgy ahogy van átmenne a támfalon és leütné még a fülkét is a helyérõl...akárhogy le van spaniferezve, tuti h ne fogná meg!

www.szobi.picturepush.com

atika223
arra én is kíváncsi lennek mert biztos a tárcsák megolvadtak volna

94mike
Igenigen😄 végig olvastam..nade,azér engem izgatna h 140 rõl hogy lehet 4 MÁSODPERC alatt le lassítani 70re,ráadásul kamionnal😄 25 tonna vassal a picsádba..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

atika223
de ott van az indoklás a végén hogy mi miért mert intenzív fékezés kellet volna hozzá de a követési távolság se voltozott + nem süllyedt le a kamion eleje sem ami ez bizonyította volna hogy rálépett a fékre

94mike
Hm😄

Gell97 kolega
Nem a legjobb minõségû kép, mivel sötétben készült. Ezért inkább linkbe szúrtam be.

#45566: Szép képek.

94mike
Miértne mehetett vna annyival?:| csak füstölt vna kicsit😄