Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#46137 Mindig fel szoktuk rakni a téli gumit. De azért az sem mindegy hogy 6.5 vagy 40 tonna, azért egy 40 tonnás jobban tapad, bár ha megindul akkor nem fogja meg még a téli gumi se.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
és sose volt semmi zûr.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ma egész nap esett a hó, most egy fél órája átváltott ónos esõbe... És még nyári gumik vannak az autó alatt mert még nem érkezett meg a 6 téli gumi...
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#46125 szép gépek!
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
--------------------------------
No de a mai friss kép.

#46119 Nyugodjon békében!<#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
fater ment üresen rakodni a répa fölldre,és itt a falu elején hátulról meg tolta egy ifa,de olyan szinten hogy keresztbe állt fater a mancival..és a pótsarkával el kapott egy táblát..:S
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Csak óvatosan 😊
The Truck Is My Life
tanulj tinó
Sajna csak menet közben sikerült.

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Le is kaptam.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
mert nálunk is van hó, de ennyi azért nincs...de annyira pont elég volt, hogy a kocsimmal "kilincsel elõre" közlekedjek 😄 😄
www.szobi.picturepush.com
hol van már ilyen hó?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Srácok jó képek!<#eljen>#eljen>
Mi equipo favorito: Real Madrid
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa